17 Kasım 2018 Cumartesi

Ahlakçılara inat aşklar yarım kalmamalı!


İrem Derici, Işın Karaca'nın dediğine göre, Işın Karaca'nın boşandığı kocasına, daha Işın Karaca boşanmadan yazılmış mı, evlenme mi teklif etmiş, ayartmaya mı çalışmış ne..?
O yüzden Işın Karaca, İrem Derici'yi sevmiyormuş.
(Demet Akaln gibi. Demet Akalın'dan mı öykündü acaba? Yoksa Demet Akalın ile kanki olmanın yardakçılığını mı yapıyor? Ne de olsa Demet Akalın o!)
İrem Derici ile hiçbir yerde karşılaşmıyormuş. Karşılaşsa hesap sorma mahiyetinde gözlerinn içine bakacakmış.

Sayın seyirciler yıl 2018 olmuş, ahlakçılık hala diz boyu, ahlakçılık üzerinden ahlakçılık mağdurları bile güç toplamaya çalışıyor heteroseksist bir dünyada heteroseksistçe varolabilmek için...
Çünkü birey olarak varolamıyorlar. Çünkü o potansiyel, o özgüven yok.
Nerede istediği noktaya gelememiş hazımsız varsa, içinde yaşadığı sisteme uygun bir kimlik, bir duruş sergiliyor.
İşine yarıyor mu; Hayır! Kısa vadede yaradığını sanıyor ama gene eli yaş... Ve hep aynı nakarat!

Sormazlar mı adama şimdiye kadar aklın neredeydi? diye.
Sen bu adamdan kurtulduğuna güvercin taklası atmıyor muydun? Adının yan yana geçmesini bile istemiyordun.
Eğer burada ahlakçılık yoksa, ahlakçılık üzerinden hazmedemediğin birine saldırmak ve onu yaralamak yok ise, hatta kankine yardakçılık yoksa, şimdiye kadar neden sustun demezler mi adama?

BırakınIZ artıkın ahlak anlayışını cinselliğe indirgemeyi, ikili ilişkilere...
1. Herkes arka planda ne turşular kaşıklıyor; işe önce toplumdan başlamak gerekmez mi?
2. Bir sanatçıyı hedef etmek ve onu vurmak çok kolaydır ve bu bir korkaklıktır.
Senin kişisel olarak birinle derdin var ise, al karşına konuş eğer haklılığına çok inanıyorsan, eğer o erkeği çok sevip kaybettiğine yanıyorsan,
3. Ki giden kendi rızasıyla gitmiştir, buna da kimsenin karışmaya hakkı olamaz!

Doğa kuralları mı, toplumsal kurallar mı galiptir?
Doğa kuralları her halükarda galiptir ama kişiler kaybedince veya canı yanınca doğa kurallarına karşı kaybedeceklerini bile bile bir savaş açıyor o hınçla.
Bakınız bizim bir tane hayatımız var ve insanlar istedikleri şekilde, mutlu olacakları şekilde sevsinler birbirlerini, sevişsinler birbirleriyle ki pozitif bir enerji doğsun.
Giden senden gitmiştir zaten; gitmemiş gibi yapmakla kalmaz sende. Sendeyken gider senden ve sen buna aldatıldım dersin, ahlaksızlık dersin, zina dersin, kısaca kuru sıkı atmış olursun doğaya.

Asıl ahlaksızlık insanın kendini kandırması, kendi yalanına başkalarını da inandırmaya çalışmasıdır.
Ben ne kadar ahlaksız ilan edilen varsa, onların yanında durasım gelir; çünkü benim ahlak anlayışım mülkiyetçi değildir, birisine sahip olmak veya ona ait olmak üzerine kurulu değildir, cinsellikle falan hiç alakalı değildir. Eğer ikili ilişkilerde birileri yalan söylemek zorunda kalıyorsa, bu toplumun ahlakçılığındandır.

İrem Derici şimdi yara mı alacak; ahlakçıların gözünde belki ama doğanın sevgilisi olarak kalacak ve ahlakçılıktan muzdarip olanların da biricik sevgili sanatçısı olacak. Keşke hayatta İrem Derici kadar dik durabilseydiniz, hayatı gönlünüzce yaşayabilseydiniz..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder