30 Eylül 2020 Çarşamba

30 Eylül 2020 facebook

İkizler'i sevenlerin sayısı (eksi 1)'miş. Yalana bak. Sakın kıskanıyorlar olmasın. Çünkü gerçekçiler hazmedilemez. Hazımsızlar da sevse ne olur sevmese ne olur ama İkizler en çok hayranı olan insanlardır. Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Platon, Socrattes, Atatürk vesaireyi kimse sevmiyor mu şimdi? İkizler ile uğraşmaktan bir türlü kurtaramadınız kendinizi. Oysa hiç kimse umrumuzda bile değil! Çünkü biz kendimizi çok seviyoruz ve sevilmek gibi kaygımız yok. YOK! Bi' rahat bırakın biz İkizler'i yaa! Biz kendimize yetiyor, hatta fazla bile geliyoruz; çok meşgulüz çünkü!

Nedir bu Febnerbahçe düşmanlığı..? Kadınlar voleybol maçı oynanıyor... Çan Belediyesi Görüntülü Değerlendirme isteyince sistem çalışıyor, FB isteyince çalışmıyor deniyor ve hakemin taraflı kararı kabul ediliyor. Ve bu bir kere olmuyor. FB bu duruma itiraz edince sarı kartlar ve kırmızı kartlar çıkartılıyor. Ve bunlara rağmen FB maçı kazanıyor. Böyle spor anlayışının içine tüküreyim! TRT spikerlerine ne oluyor; onlar da FB aleyhinde yorumlar yapıyor; yazıklar olsun hepsine!

Maçın hakemlerine, TRT spikerlerine, FB için çalışmayan kamera sistemlerine, tüm FB düşmalarına cevap niteliğinde Eda'dan ne güzel bir poz!

Türkiye'de eşcinselliği hak olarak görmeyip sapıklık gözüyle bakanlara duyurulur... Japonya eşcinsel haklarını düşünerek hava yollarında baylar/bayanlar anonsunu kaldırıyormuş. Bu uygulama İngilizce anaonsları için alınmış; Çünkü Japonya/Japonca'da zaten cinsiyet kavramı nötrmüş! Öldüğüm zaman gözümün açık gitmesinin sebebi, yaşadığım süre boyunca Türkiye'nin geri-ci bir ülke olarak kalması olacak! Adamlara toplumsal cinsiyet eşitliğinden bahsettiğinde veya cinsiyet kavramı diye bir şey olmadığını, bunun heteroseksizmin insanlar üzerinde ayrımcı bir rol dağılımı olduğunu söylediğin zaman, anlamadıkları için cinleri tepelerine çıkıyor. Biyolojik cinsiyet ve cinsel yönelim dışındaki cinsiyet kavramlarını çıkardığınız zaman, hayatın daha eşitlikçi, daha özgürlükçü ve daha demokratik olduğunu göreceksiniz. Bütün musibetlerin sebebinin heteroseksizm olduğunu umarım bir gün anlarsınız..! Erkeklik ve kadınlık olmayınca, herkesin eşit haklara sahip olacağını anlamak bu kadar zor mu?

Bazı ünlülerimize hakaret sayılacağı için eşcinsel diyemiyoruz; LGBTİ mi yoksa değil mi tartışması yapabiliyoruz sadece. Evet bize ne herkesin cinsel kimliğinden ama ötekileştirilen şeylerin arkasında kişiler kendileri durmaz ise, gücü olmayanlar daha da ötekileştirilirler. Ünlüler bir şekilde gizli kimlikleriyle hayatlarını ünlü oldukları için idame ettirebilirler ama kabak ünlü olmayan eşcinsellerin başında patlar; çünkü onların sosyo ekonomik güçleri olmayabilir. Ünlü olmayan eşcinseller ya ibne-top olur, ya da dönme-travesti olur! O yüzden eğer bir kişi ünlü ve güçlü bir eşcinsel ise, bunun savunuculuğunu yapmalı. Çünkü sanatçılık ve insanlık bunu gerektirir.

Grease filminin ünlü yıldızı John Travolta'nın eşcinsel olduğunu biliyor muydunuz; bilmiyorsanız, yıkılsın hayalleriniz! Peki Jodie Foster'in açık bir eşcinsel olduğunu biliyor muydunuz? İnsanların çoğunun, öğrendikleri dışında zaten bilmek gibi dertleri yok ki?

Eşcinseller cinsel yönelimlerini çevrelerine acilen açıklamalılar ve kabul etmeyenleri derhal hayatlarından çıkarmalılar. Ne işleri olabilir ki kendilerini olduğu gibi kabul etmeyenlerle? Beni, ben olarak sevmeyenlere niye rol yapayım ki; geri zekalı mıyım ben?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder