25 Şubat 2013 Pazartesi

Anal İlişki

Zaman-zaman bazı mail'ler alıyorum anal ilişkiyle ilgili olarak. İşte, "Ben yeni anal ilişkiye başladım ama ilişki anında karşımdaki kişinin penisine dışkı bulaştı ve çok utandım, ne yapabilirim?" veya "İlişki öncesi canımın yanmaması için anüsümü genişletmem mi gerekiyor?" gibi... Herkes sağlık açısından prezervatif kullanmanın kaçınılmazlığının farkında ama bazı titizlik şartlanmışlıkları yüzünden ilişki anında olabilecek nahoş karşılanan doğal durumlara karşı önlem de almak istiyor.

Direkt tecrübelerime dayanarak bir şeyler paylaşmak istedim ama daha teknik bir anlatımı var mı diye internette dolaştım biraz.

Lavman denilen tıbbi bir anal bölge temizleme yöntemi var ama bunu bu şekilde yapan eşcinsel var mıdır bilmiyorum.

Lavman aslında sindirim sistemi bozuklukları veya ameliyatlar öncesi hastalara yapılan kalın barsak temizleme işlemi ve sağlık prosedürünün bir gereğidir. Bazı uzmanlar kalın barsağın yıkanmasına sağlıklı mikroflorayı tahrip ettiği için karşı çıkıyor ama bazı uzmanlar da lavmanın bazı sindirim sistemi bozukluklarına faydası olduğu gibi bulaşıcı ve sistemik hastalıklara yakalanma riskini de azalttığı için savunuyor.

Ben bu tıbbi lavman yöntemini birebir yaşamadığım için okuduklarımı aktaracağım sadece. Bir lavman torbası oluyormuş eczanelerde satılan. İçine vücut ısısı sıcaklığında su koyuyormuşsun. Lavman torbasının hortumunu anüse sokup içindeki suyu içine alıyormuşsun. Tabi bunun için domalma pozisyonu gerekiyor. Tam temizlik ve barsakları çalkalamak için de içinde su varken biraz hoplayıp zıplayacakmışsın. Sonra da içindeki suları boşaltacakmışsın.

Sonra youtube'ta bir travesti anal bölgeyi temizlemenin en bilinen yöntemini açıklamış; İçine hortumla su alacaksın ve boşaltacaksın. Travesti de suyun vücut ısısında olması gerektiğini hatırlatmış. Ayrıca bir çok eşcinselin ilişki anında kazaya kurban gitmesine sebep olan, içine alınan suyun tamamen boşaltılmasına dikkat etmek gerekiyor.

Hatta bir arkadaşın bununla ilgili komik bir anısı bile var. İçini hortumla su alarak yıkadıktan sonra ilişkiye giriyor. İlişki anında kalan sular birden boşalıyor. Aktif olan "Ne oldu?" diyor. Arkadaş da "Zevk suyum geldi" diyor. Aktif olan da bundan gururlanarak ertesi gün herkese yaygara yapıyor, "Bir eşcinseli öyle mutlu ettim ki, zevk suyunu bile getirdim" diye.

İlişki anında canınızın yanmaması için de eczanelerde satılan su bazlı kayganlaştırıcılardan faydalanabilirsiniz. Herhangi bir cisimle genişletsen ne olacak ki. Anüs elastik bir yapıya sahip olduğu için ilişkiye ara verince kendini toparlayacaktır ve her ilişkide gene canının yanma ihtimali vardır.

İlişki sonrası aktiflerin dikkat etmesi gereken hususlar da; Ola ki prezervatif kullanmadınız, mutlaka penisini yıkayınız. Su bulamadınız mı, işeyin. Çünkü idrardaki, yani sidikteki asetik maddeler sterilizasyonu sağlayacaktır.

Anal ilişkideki temizlik ve sağlık kurallarına dikkat edilmesinin en büyük faydası, bel soğukluğu başta olmak üzere bir çok bulaşıcı bakteriyal hastalıklara karşı bizleri koruyacak olmasıdır.

Wikipedia'dan edindiğim bilgiye göre eşcinsellerin 2/3'ü, heteroseksüellerin 1/3'ü anal seks yaşıyorlarmış. Heteroseksüellerinki ne yaman çelişki değil mi? Eşcinsellikten, eşicnsellikle bağdaştırılan anal ilişki yüzünden nefret ediliyor ama anal ilişki heteroseksüellerin de vazgeçilmezlerinden. Yoksa herkesin eşcinsel olduğu bir gerçek mi?

6 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel açıklamışsınız, teşekkürler

    YanıtlaSil