2 Ekim 2020 Cuma

1 Ekim 2020 facebok...

 Hayatı cahilliğinizin egemenliği altına almaya çalışmadan özgürce yaşarsanız, daha keyifli olacağından hiç şüpheniz olmasın!

Dünyaya gelip hayatı yaşamak bile bir şanstır. Şikayetçi olanların kendi beceriksizliğidir.

Yaşlı kadınlarla birlikte olan erkeklerin gay olduğunu biliyor muydunuz?

Neymiş, Ajda Pekkan, Hakan Altun ile aşk yaşıyormuş, HAKAN ALTUN ile olasılık dahİLnde bile de olamaz. Bana güvenin, gerisini merak etmeyin. Vardır bir bildiğim!!!

ÇOCUĞU EŞCİNSEL OLAN ANNE-BABALARA..!

Eşcinsel olmasına rağmen, ailesinin evlenmezsen seni redderiz baskılarına dayanamayarak, bilmedikleri görmedikleri bir köyden tavsiye üzerine evlilik yaşı geçmiş kendinden büyük bir kızla evlendirildi. Eşcinsel ilişkisi evlendikten sonra da elbette devam etti. Evlendiği kadın hiç mutlu olamadı. Eşcinselliğini onu tanıyan herkes biliyordu aslında, sadece bilmezlikten geliniyordu ve evlendiği için de bu durum yakın çevresini veya onu bilen herkesi arkasından ibne dedikodusu yapılsa da artık rahatsız etmiyordu. Kendisi de kabullenmişti bu durumu. Çünkü ben eşcinselim, kime ne benim eşcisnelliğimden diyebilecek bir cesarete ve bilince sahip değildi çünkü. Ona göre keşke eşcinsel doğmasaydı, doğduğuna göre de bunu gizli yaşamaktan başka bir seçeneğe cesareti yoktu. Evlendikten sonra eşcinselliğim anlaşılmasın diye tüm eşcinsel arkadaşlarıyla ilişkisini kesti ama eşcinsel ilişkisini devam ettirdi. Eşcinsel erkek çocuklarını düşüncesizce evlendiren anne babalar, kendi kızlarının da bir eşcinselle evlendirilip mutsuz olabileceğini unutmasınlar. Kendinizi veya elelemi değil, çocuklarınızın mutluluğunu düşünün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder