7 Ağustos 2020 Cuma

7 Ağustos 2020 facebook notlarım

Kavganın bile bir adabı olmalı; şiddetsiz, küfürsüz, hakaretsiz, cinayetsiz..!

Sen dogmatik ol, bilinmezlere inan, hayatını kısıtla ama başkalarının özgürlüklerine karışma diyemiyorsun; çünkü cahil!

YANİ EŞCİNSELLER ŞİDDETİ HAK EDER Mİ DEMEK İSTİYORSUNUZ İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE CİNSEL YÖNELİM İFADESİ YÜZÜNDEN KARŞI ÇIKANLAR?

Eşcinselliği yaygınlaştıracak diye itiraz edilen İstanbul Sözleşmesinin dördüncü maddesinde diyor ki, şiddet ile mücadelede cinsel yönelim de dahil olmak üzere dil, din, cinsiyet vs. ayrım yapılmaksızın hiç kimseye şiddeti kabul edilemez. Bunda ne var? Her kim olursan ol, şiddet yasaktır. Yobazlar, gericiler, eşcinsellere şiddet uygulanabilr mi demek istiyorlar?Eğer eşcinselliklerinde ısrar ederlerse, şiddeti hakediyorlar mı demek istiyorlar. Nerde kaldı sizin dininiz, vicdanınız, insnalığınız, hak ve hukuğunuz? YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE.

Yobazlar, İstanbul Sözleşmesi eşcinselliği teşvik etmektedir diyor. Eşcinselleri şiddetten korumak, eşcinselliği teşvik etmek mi oluyor geri zekalılar? Olayı niye dötünden anlıyorsunuz ki? Ayrıca teşvikle eşcinsel mi olunuyor, yoksa sizin dötünüz mü kaşınıyor? Yasaklarla kaşıntı geçmez ki güzelim! Ver gitsin ki, sen de rahatla, biz de bi' kurtulalım dırdırınızdan-homofobinizden!

Yobazlar cahilliklerine yanmıyorlar da, bir de utanmadan bilgiye savaş açıyorlar; e beyin yok, kapasite dar!

AKP'yi de, AKP'lileri de sevmiyorum!

Erdoğan,TL’nin dolar karşısındaki tarihi değer kaybını, "2002’ye oranla buzdolabı ve çamaşır makinesi satışlarının artmasıyla Türkiye uçuşta" şeklinde açıkladı.

Türkiye Ekonomisinin uçuşta olduğunun göstergesi, beyaz eşya satışlarının artmasıymış. Kemiriyoruz kemiriyoruz, tükenmiyor!

2 ay sonra emekli olduktan sonra Türkiye defterini kapatacağım. Çünkü soyut yaşayacağım. İnsanlar doğru karar veremiyorsa, milyonlarca insanı ben mi düşüneceğim? Kendi düşen ağlamaz!

Kendi meyvemi sebzemi yetiştireceğim. Türk ekonomisine bağımlı yaşamayacağım anlayacağınız. İnsanlar da üretip kendini eğitmek yerine, o parti benim bu parti senin koştursunlar dursunlar.

Eğer bir toplum nüfus planlaması yapmıyorsa, eğitime önem vermiyorsa, ve de üretmiyorsa, BATAR O ÜLKE! BATTIK ZATEN ama ekonomide zirve yaptığımıza inanan o kadar insan var ki; HERKESE AKIL DİLİYORM!

Çok değil, daha 10 sene önce dolar ortalama 1.5 lira civarındaydı; 2 lira olursa korkusu yaşıyorduk! Ekonomimiz iyiye gidince..!

AKP iktidarından memnunuz diyenler, neye dayanarak böyle konuşuyor acaba? Asgari ücrete bakın, ev kiralarına, dövize, altına bakın

Yakında Türkiye'de müzik ve dans yasaklanabilir! Yeni Akit yazarı Ahmet Gülümseyen, üniversitelerin beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümlerindeki ‘ritim eğitimi ve dans’ dersinin 'Müslüman-Türk kültürüyle bağdaşmadığı' gerekçesiyle kaldırılması gerektiğini savunmuş.

Yakında Türkiye'de müzik ve dans yasaklanabilir! "O kadar da değil" mi diyorsunuz? İran ve Afganistan örneklerine bakın!

İnsanlara, Türkiye İran gibi olabilir dediğin zaman, hadi ordan diyorlar. Zannediyorlar ki, yarın şeriat gelecek. 20 yıl nasıl geçtiyse, 50 yıl da geçer. O günler geldiğinde zaten durumu içselleştirdiğiniz için, şeriatı normal sayacaksınız! Ben mi ne olacağım; o günlere kadar zaten çoktaaan ölmüş olacağım. Şimdiden sağ kalacaklara geçmiş olsun diyorum.

Arkadaşlar, dostlar, sayın seyirciler... Huzurlu ve sağlıklı yaşamanın birinci koşulu özgürlüktür. Özgürlük olmazsa, hiçbir şey olmaz. Sizin özgürlük sandığınız bağnazlıklar, muhafazakarlıklar, iktidar sistemlerinin sizleri zapturapt altına aldığı bir uygulama, farkında olmasanız da bir dayatmadır. Görün artık. Dogmatik olmayın, biraz bilimsel olun, bilimsel şeyler okuyun; cahil cahil insanların dediklerine inanmayın! Okuma yazma biliyorsanız, biraz çaba sarf edin ve gerçekleri kendiniz öğrenin. Başkalarının ellerine bırakmayın geleceğinizi. Birilerinin sözüne kanacağınıza, alın elinize bir kitap, okuyun. Her kitap ayrı bir dünya. Hurafelerle insanları uyutan kişiler, ellerine bilimsel bir kitap alıp da okuyorlar mı acaba? Tabiki de hayır! Size dayatılanları sorgulayın, körü körüne kabul etmeyin. Sorgulamaktan bir şey kaybetmezsiniz.

Buğday bile üretemeyip, dünyanın 1 numaralı buğday ithalatçısı-dışarıdan satın alan bir ülke olarak nasıl zirvede olunuyor ki?

YÜKSEK EĞİTİM ALMIŞ BİR AVUKAT DÜŞÜNÜN Kİ, EŞCİNSELLİĞİ ÖZENİLEREK TERCİH EDİLEN BİR ŞEY OLDUĞUNU SÖYLÜYOR!

Hanımefendiler(İSTANBUL Sözleşmesi Çalışma Platformu Sözcüsü Avukat Figen Şaştım), eşcinsellerin şiddete maruz kalmasını onaylamıyorlarmış ama İstanbul Sözleşmesi'nin hedeflerinden birinin eşcinsel tercihlerde bulunma noktasında toplumu yönlendirdiğini, cesaretlendirdiğini düşünüyorlarmış. Nasıl bir avukatlıktır ki bu? Eşcinselliği bir tercih olarak görüyor ve İstanbul sözleşmesi toplumu eşcinselliğe yönlendiriyor ve cesaretlendiriyormuş. Beni böyle bir avukat temsil edemez mesela. Eşcinselliğin özenilerek tercih edilen bir şey olduğunu düşünmek cahillikten başka bir şey değildir.

Doğu Perinçek: İstanbul Sözleşmesi ile eşcinsellik dayatılıyor. Bu eşcinseller evlatlıklarına toplu olarak tecavüz ediyor.

Ve bu adam sürekli eşcinsellikle ilgili makaleler yazıyor, kitap yazıyor... Niye ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder