13 Şubat 2020 Perşembe

Dünyayı eşcinseller kurtaracak!

Çocukluğumda kardan yollar kapanır, okula giderken zorlanırdık; şimdi kışın ortasında 20 derece sıcaklık ve tişörtle dolaşıyoruz!

Corona Virüsü'ndeki rakamlar göstermelikmiş. Kaç kişinin öldüğü bilinmiyormuş bile! Çünkü günde sadece 100 kişiye test yapılabiliy

Uzmanlar doğal afet ve salgın hastalıkları küresel ısınmaya bağlıyor; hala anlayamayan var mı acaba bunun önemini?

Küresel ısınma sonucu iklim değişikliğinin sebebinin insan nüfusunun, dolayısıyla enerji tüketimin artması ve sanayi olduğunu...

Dünyayı kurtaracak olan, dinci ve ahlakçıların lanetlediği çok net nüfus planlaması olan eşcinsellik!

Dünyayı kurtaracak olan, dinci ve ahlakçıların lanetlediği ve doğa olaylarının sebebi olarak gördüğü çok net nüfus planlaması olan eşcinsellik! Çünkü küresel ısınma sonucu iklim değişikliğine sebep olan nüfus artışından başka hiçbir şey değil. Çünkü nüfus artışı ile enerji tüketimi artıyor, sanayi büyüyor.

Gün gelecek eşcinselliği lanetleyen yobazlar küresel ısınma sonucu dünyanın yok olmaması için nüfus planmalaması adına eşcinselliğe tapacak ve övgüler yağdıracak! O zaman bunların hepsini domaltıp çatır çatır...!

Diyebiliriz ki, dünyanın ömrünü uzatan, nüfusu arttırmadığı, küresel ısınmaya sebep olmadığı için eşcinseller! Tapınız bize!

Eşcinselliğe sapkınlık diyen yobaz gazeteler; o dilinizin kökünden kopartılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum! O gün şarap içerek kutlama yapacağım! Ulan geri zekalı pislikler; ben bir eşcinselim ve kime sarkmışım bugüne kadar, kimi rahatsız etmişim cinsellik konusunda... Tecavüz eden kim, çocukları istismar eden kim, bir düşünün!?

50 yaşında bir eşcinselim ve bugüne kadar heteroseksüeller gibi cinselliğimi ne işime, ne sosyal yaşantıma karıştırmamışımdır ama sapkın olanlar eşcinseller! 21. yüzyıl kafasına bakın hele!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder