9 Ekim 2019 Çarşamba

Eşcinsellikle ilgili Eylül - Ekim 2019 Facebook paylaşımlarım!

25 Eylül 2019

DÜNYA TERSİNE Mİ DÖNÜYOR NE; RTÜK EŞCİNSELLİĞİ SAVUNMUŞ!

RTÜK Üyesi Faruk Bildirici, “Eşcinsel ilişki nedeniyle ceza vermek ayrımcılıktır, suçtur” demiş. Bildirici eşcinselliğin bir tercih değil yönelim olduğuna dikkat çekerek, bilimsel yaklaşımlarda “Eşcinselleri görerek tanıyarak eşcinsel olunmayacağı kabul görmektedir. ” dedi. Türkiye’de de sanatçı, edebiyatçı ve değişik alanlardan eşcinsel ünlülerin medya ve toplumun gözü önünde olduğunu hatırlatan Bildirici, “Eşcinsellerin medyada, radyo ve televizyonlarda yer almasının çocuklar ve gençler üzerinde cinsellik açısından örnek oluşturduğu söylenemez. Öyle olsaydı, RTÜK’ün eşcinsel ünlülerin yer aldığı bütün radyo ve televizyon programlarına yaptırım uygulaması gerekirdi” diye konuştu.

26 Eylül

Bir eşcinsel olarak beraber olduğum erkekleri kadınlardan asla kıskanmam. Toplumsal görevlerini yerine getiriyorlar çünkü.

Bir eşcinsel olarak beraber olduğum erkekleri kadınlardan asla kıskanmam. Toplumsal görevlerini yerine getiriyorlar çünkü. Nasıl olsa tıpış tıpış gelecekler. Mecburi karşı cinsel ilişkiden sonra eşcinsel ilişki nasıl verimli oluyor biliyor musunuz?

Sevgilisini kıskananlar, kendileirne güvenemeyenlerdir. Mesela selin Ciğerci bir kadna saldırmış evli erkekelre mesaj atıyor diye. Kadın ona bir şey diyor aa anlaşılmıyor. Selin Ciğerci de ben senden daha kadınım diyor. E o zaman bırak erkeği. Kimi istiyorsa ona gitsin. Tabi güvenemiyor kadınlığına.

Adam diyor ki karısına, vallahi elime senden başka kadın eli değimedi. Kadının da aklına gelmiyor ki makatına bir şeyin değip değmediği...

Kıskanan kadınlar sürekli kocalarını telefonla kontrol ediyorlar. O anda kocaları erkek erkeğe seks yapıyor oysa!

İnsanların beraber oldukları kişilere bir mal gibi sahip olmaya çalışmaları ve kıskanmaları bana çok aptalca geliyor!

***

Bir transseksüelle beraber olan kişi eşcinseldir ve eninde sonunda eşcinselliğine dönecektir.

Ben ölünceye kadar birlikte yaşayan ve bundan mutlu olan biyolojik cinsiyetleri doğuştam erkek ve kadın heteroseksüeller gördüm ama bu anlamda mutlu transseksüeller görmedim. Bunun sebebi toplum olamaz! Çünkü insan ne kadar oyun oynayabilir ve kendini kandırabilir ki. Toplumsal zorunluluklar da bir noktaya kadar kaldırılabilir. Canlı özüne dönecektir kaçınılmaz oarak.

Selin Ciğerci'nin yanındaki erkeğe bakıyorum da, Selin Ciğerci ondan daha maço durmuyor mu?

Transvestilerin sevgilim veya kocam dediği erkekler, "toplumsal" değil de neden üst başlığı metroseksüel olan erkekler oluyor?!

27 Eylül

Karşındakini seks ahlakçılığıyla vurmaya çalışmak, kendi özgürlüğüne de müdahale etmektir. Yapmayın bunu!

Hayatta hiçbir şeyin standardı olmayağı gibi, cinselliğin ölçüsü de kişinin kendi tasarrufundadır. Aseksüeller intihar mı etsin?

Kimisi aşksız seks yaşanmaması gerektiğini savunuyor; Kimisi yaşar geçer, kimisi takılır kalır. Kimisi özgürdür, kimisi bağımlı!

Özgürce cinsellik yaşayamadığımızdan şikayetçiyizdir ama kalkar sağlıklı bir cinsel hayatı olanı orospulukla itham ederiz.

İkiyüzlü bir toplumda yaşıyoruz; ahlakçılar da ikiyüzlü oldukları için göründüğü kadar olan açık olanları eleştirmelerinin sebebi, kendi ahlaksızlıklarını örtbas etmek için veya yapmak isteyip de yapamadıklarındandır.

Bir insanı, eğer çevreye hiçbir zararı yoksa rahat bırakın. Rahat bırakamıyorsanız, kendinizle ilgili bir sorun vardır!

28 Eylül

Kendileriyle barışamayan eşcinseller "kadın erkek farketmez, ben aktifim" diye yıllarca skor üretirler ama bir türlü tatmin olamazlar. Çünkü içlerindeki kadının da doyurulması gerekir!

Eşcinselliğin cinsel yönelim olduğunu söyleyen RTÜK üyesine "bilmem kimin artığı" diyerek nefret dili kullanan Yeni Akit bir gazete olabilir mi?

29 Eylül

Yıllarca eşcinsel olduğu tahmin edilen ünlü erkek sanatçıların, çocuk sahibi olmak ve eşcinselliklerini kamufle etmek için evlenmeleri ve eşlerine karşı sevgi pıtırcığı gibi numara yapmaları o kadar eğreti duruyor ki. Bi' dürüst olun be! Tek tek isim bile verebilirim. Bakınız bir eşcinsel bir eşcinseli çok rahat tanır. İsterse beni mahkemeye versinler. Çünkü eşcinsel olmak suç mu ki, ayıp mı ki? Ama bana ne ki; kendilerini kandırmak mutlu ediyorsa, her insanın hayatını istediği şekilde yaşaYAMAma hakkı vardır! Eşcinseller topluma kötü örnek olup, herkesi eşcinselliğe özendiriyorlar diyor ya ahlakçılar; asıl bu ikiyüzlüler topluma kötü örnek olup, toplumu sahtekarlığa özendiriyorlar!

30 Eylül

Kriminolojik tipler her eşcinsel gibi beni de çekiyor mu desek, kıyıdakilerin yörüngesi mi bilemem... İnsana dair umudumu yitirmemeye çalışırım çevresel koşullar iyi oursa eğer diye, genetik fakötrcü olmama rağmen. Ben iyi niyet ve yapıcı tarafımla güven unsurunu iyice pekiştiririm bana karşı olan ve sağlıklı bir iletişime dönüştürürüm bunu zamanla. O yüzden çoklu da olsa ilişkilerim, her biri tekliymiş gibi ömürlük olur. Böyle tanıdıklarımdan birinin kolunu boydan boya yarmışlar. Bir yıllık süreçte kol hala bez bebek gibi sallanıyor. Biliyor musunuz, ben, bir insan ne kadar kötü olursa olsun, onun canına kasdedecek, hayatına malolacak bir kötülüğü asla yapamam. Yapım elverişli değil buna. Yani bir insanı kesmek falan nasıl bir vicdandır, nasıl bir yürektir, nasıl bir psikolojidir... İnsanın kötülüğünün de bir sınırı olmalı. Çünkü hayat bir tane ve kısa. Olan şeyleri Tanrı'ya gavale etmek falan da kolaycılık. Tabi çekirgenin 4. sıçramasının bir sonucu olduğunu da gözardı edemeyiz bazı başa gelenlerin ben her ne kadar bu kadarının hak edilmemesi gerektiğini düşünsem de. Ama dinsizin hakkından imansız gelir gibi de bir şey mevcut ne yazık ki... Hayat işte. Bazen ettiklerimizin de cezasını çekiyoruz; çünkü bir insanın başına gelenlerin sebebi, insanın kendi yaptığı yanlışlar da oluyor. Ve hayat işte... Gene de dikkatli ve kontrollü yaşamak gerekiyor. Hayat kısa...

1 Ekim

Tenise dair paylaşımlarımı genellikle tek olarak yapıyorum; çünkü benimle yan yana sosyal medyada yer almak cesaret ister!

Ayy, top zannediversinler sizi de, ne olacak sanki? Bir yeriniz mi eksilecek? Bir alemsiniz valla! Erkek ve kadın olmak marifet mi?

Ricky Martin eşcinsel evlilik yaptı, yakında 4. çocuğuna sahip olacak; Amerika helak olmadı ama hala!

3 Ekim

Türkiye'de homofobinin bir türlü aşılamamasının sebebi içselleştirilmiş homofobi, yani eşcinsellerin cinsel yönelimleriyle-kendileriyle bir türlü barışamamaları. Sorsan hiç homofobik değillerdir. Açılamamalarının veya keşke eşcinsel doğmasaydım veya çevresindekilerin eşcinsel olmasını istememelerinin sebebi, dışarıdaki homofobiymiş. Ben buna tabiki de inanmıyorum. Çünkü en büyük homofobik tepkileri ve homofobik zararları eşcinseller gösteriyor. Ben bir kişiye eşcinsel dediğim zaman, heteroseksüellerden hiç eşcinellerinki kadar sert tepki almıyorum. Ama eşcinseller sanki kendileri eşcinsel değillermiş gibi "herkesi eşcinsel yapıyorsun" diye öyle bir tepki gösteriyorlar ki... Ulan senin eşcinsel olmadığını savunduğun kişi bana haftada en az bir kere pasif olmaya geliyor geri zekalı. O maço erkek görüntüsünün altındaki kadını göremeyecek kadar beyinsizsin çünkü. Nefret cinayetlerini kim işliyor sanıyorsunuz; içindeki eşcinselliğin ortaya çıkmasından korkan gizli eşcinseller. Daha fazla konuşmak istemiyorum.

4 Ekim

Eşcinsellere sapkın diyince sapkın olmuyorlar, onlar gene aynı eşcinsel olarak yaşamaya devam ediyorlar ama eşcinselliğe sapkın diyenlerin geri zekalı veya cahil olma ihtimalleri çok yüksek!

Depremin sebebini eşcinselliğe bağlayan geri zekalılar, eşcinsellerin başkenti Amsterdam niye Lut Kavmi gibi helak olmuyor?

Şarlatan yobazlar neden eşcinselliği hastalık, sapıklık veya günah olarak ifade ediyorlar; çünkü onlara inanan aptal kitleler var!

Gerçekten eşcinselliği hastalık, sapıklık, günah veya ahlaksızlık olarak düşünmek aptallık, geri zekalılık ve cahilliktir.

***

Dar pantolon giyen erkekler gay mi?
Şüpheniz mi var?
Etrafıma bakıyorum da, eşcinsel olmayan erkek yok gibi!

7 Ekim

Bir insan, bir insanı, o insanın özelliğinden dolayı aşağılıyorsa, gerçekten geri zekalıdır. Bunun başka bir açıklaması yoktur!

Şimdi birisi bana "top" demiş. Evet eşcinselim! Şimdi sen bana top diyince ben aşağılık mı oluyorun, sen geri zekalı mı? 2. si!

Benimle ilk defa tanışanlar, ben aktifim, sakın bana aktif olmak gibi bir yanlışlığa kalkışma diyorlar. Ben buradan şunu çıkarıyorum. Hetero olsam seninle ne işim var, aktifim diyorsam pasif olmak da istiyorum sen anla. Çünkü sonra bana zorla pasif olmaya kalkıyorlar ve yakamı kurtaramıyorum bunlardan. Çünkü özgüvensiz oldukları için o kadar kolay değil herkese o işi yaptırmak. Hayatıma giren erkekelrin % 100'ü eşcinseldi ve pasif de oldular, en azından olmak istediler. Bunları niye anlattım; eşcinselliğiyle barışamayıp, barışık olanları eşcinsel diye aşağılayanlara gerçekleri hatırlatmak için. Bir kere benim sayfamı takip edip bana top diyenin benim sayfamda ne işi olabilir? Mesela ben, sosyal hayatımda arkadaş olduklarım dışında, sosyal medyadan iletişim kurduğum veya kurmak istediğim bir kadın olmuyor eğer bir amacım yoksa. Biraz akıllı olabilseniz keşke penis kafalılar! 21. yy.dayız ve hala eşcinselliğin normal olup olmadığı dışında, bir de aktiflik pasiflik meselesini BİLE konuşuyoruz. Konumuz şu olmalı oysa; insanlar ne olursa olsun, onlara eşitlik ve özgürlük üzerine haklarını en kısa zamanda nasıl verebiliriz?
Eşcinselleri top diye aşağılayanlar... Eşcinsellik bir insanın hemcinsini sevmesi ve onunla ilişki yaşamasıdır. Bu kadar, bundan daha ötesi yok! Eğer aşk-sevgi ve cinsellik kötü bir şeyse, heteroseksüel-kadın erkek ilişkiler de kötüdür diyeceğim ama insanlarımız hala aşktan ve cinsellikten utandıkları için, onlara eşcinsel aşk ve eş-cinselliğin güzel bir şey olduğunu anlatmak imkansızdan da öte bir şey. Hani taş bile belki bir süre sonra anlayabilir bunu ama bu geri zekalılar anlayamaz. Beni mahkemeye verin lütfen; eşcinselliği aşağılayanlara geri zekalı, aptal, cahil, yobaz dediğim için ki, mahkemede de tescillensin geri zekalılıkları!

Homofobikler, yani eşcinselliği kabul etmeyenler geri zekalıdır! GERİ ZEKALI!

En çok uyuz olduğum şeylerden birisi de, benimle erkek erkeğe beraber olanların benden kadın talebinde bulunmaları. Ulan siz erkek misiniz-heteroseksüel misiniz, yoksa eşcinselsiniz de eşcinselliğinizle barışık olmadığınız için, erkekliğinizi mi ispat etmeye çalışıyorusunuz? Bana bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz ki. Eğer kendinizi test etmek istiyorsanız, gidin kendiniz bulun kadını. Erkek olan erkek, erkekliğine güveniyorsa, kendisi bulur beraber olacağı kadını. Haa, eşcinsellerin etrafında kadın çoktur diye fırsatçılık yapmaya çalışıyorsanız, sakın ha, sakın ha karşınızdakini salak yerine koymaya kalkmayın, miktir olun gidin!

Benimle beraber olup, başka erkeklerle tanıştırmamı isteyen erkeklere de... Ulan bana ne sizin dötünüzün değişik penis keyfinden!

Bugün eşcinselliği lanetleyen din, yarın çiçekle aşk yaşamak isteyene de fetva verdirebilir; egemen kültürün çıkarına ters düşerse.

8 Ekim

BİR EŞCİNSELİN BİR GÜNÜ NASIL GEÇER?
Bu sabah kalktım. Sporumu yapmaya gittim; biraz tenis oynadım, spor aletlerinde hareketlerimi yaptım. Sabahtan akşama kadar 22 kedinin bakımı sürekli meşgul ediyor zaten beni. İnternette okumalarım ve blog sitelerimi güncellemem 24 saat aralıksız zaten. Yemek, bulaşık, çamaşır vesaire de her insanın olduğu gibi, benim de rutinlerim. Açık'tan dördüncü üniversitem de meşguliyetlerimden. Bugün en sakin günlerimden biriydi. Bol bol yattım ve dinlendim. Ne yalan söyleyeyim seksimi de yaptım. Sonra arkadaşlar aradı. 3 saat tenis oynadık. Gene yemek, çay falan... Kedilerin balımı... İnternet... 50 küsur yaşındaki mülteci engelli eşcinsel arkadaşın da sağlıkla ilgili problemleri konusunda neler yaptığınına dair konuştuk telefonda. Engelli bacağının ağrılarına, tansiyorun, böbrek taşı sancısı ve de kulak problemi eklendi bir de. 5 yıl oldu geleli, hala yerleştirilemedi bir ülkeye. Kimler kimler gitti de, o gidemedi hala. Çünkü haksızlık her yerde. Bir çoğu eşcinselim, lezbiyenim yalanlarıyla üçüncü bir ülkeye vatandaşlık kazandılar ama bu arkadaşımız dürüstlüğünden dolayı ihmal ediliyor işte. İşte böyle bir eşcinselin yaşamı. Belki de bu dünyada kendileriyle barışık oldukları için en masum yaşayan onlar. Belki de o yüzden bu kadar üzerilerine geliniyor. Yani açık-net-yalansız dolansız-dürüst, masum ve kednileiryle çok barışık oldukları için... Zaten insanların kişiliğinde ve yaşam tarzında değil de, cinsel yöneliminde defo aramak, cinsel yönelimi üzerinden onu karalamak kadar aptalca ve de art niyetli bir şey olabilir mi? Bir de din üzeirnden vurmaya çalışıyorlar ya eşcinselleri; dine inanmıyorum ama eğer varsa bile, Tanrı katında; homofobiye maruz kalan eşcinseller değil, onlara homofobik eziyet-eşcinsel düşmanlığı yapanlar cehennemliktir. Eğer cenneti sakınıyorsanız eşcinsellerden, bizi bu dünyada rahat bırakın, cennet sizin olsun!

***

Bir insan eşcinselim diyorsa, konu kapanmıştır, sorgulayamazsınız. Çünkü o eşcinsel kafasına silah dayandığı için eşcinsellik yaşamıyor, içinden geldiği için yaşıyor. Hadi sorguladınız diyelim; bugüne kadar bir yere varabildiniz mi bu konuda? Eşcinselliğin hastalıkla, sapıklıkla, ahlaksızlıkla alakasının olmasını söylemek, heteroseksüelliğin de aynı şey olduğunu söylemektir. Canınız sıkılıyorsa, heteroseksüelliği yatırın masaya; sapıklık, ahkalsızlık, hastalık konusunda inanıyorum ki daha çok şey çıkarabilirsiniz. Bi' de günah falan diyorlar ya eşcinselliğe; gerçeklikle alakası olmayan din-dogmatizm üzerinden bir insanın hisleri ve cinsel varoluşu sorgulanabilir mi? Günahsa kime ne?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder