20 Mayıs 2019 Pazartesi

Türkiye, bilimsel eğitimin reddediğdiği noktaya geldi!


Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Ayarımda değil...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran seçimi sürecinde Ekrem İmamoğlu'nu değil Kılıçdaroğlu'nu muhattap alacağını söylerken, İmamoğlu için 'ayarımda değil' dedi.

Din dersi zorunlu, matematik ve fen seçmeli olacak! MIŞ!
Din, bir ders olabilir mi önce, onu tartışmak gerek!

23 Haziran'da demokrasi adına umutluyum dediğim komşu Kürt teyzem, "80 yaşındayım, bu toplum değişmez!" dedi. Utandım; gerçekleri görmek için toplum bilimci omaya falan gerek yokmuş!

Din, bilimsel gerçeği olamayn uhrevi bir şeydir ki, okullarda ders olarak okutulması kadar saçma bir şey olamaz; oysa seçmeli ders olan matematiği bilmeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur! Biz matematiği 10 parmak hesabı sanıyoruz ve bildiğimizi sanıyoruz; oysa matematik bir beyin cimnastiğidir!

Uyan Türkiyem; matematik ve felsefe de elden gidiyor; tamamen cahil bir topluma doğru gidiyoruz! Hiç düşündünüz mü neden matematik ve felsefenin seçmeli ders yapıldığını? Çünkü akıllı insan ancak bunlarla olunur!

Matematik beyin cimnastiği, felsefe hayat sorgulamasıdır; eğer bunlar olmazsa mal oluruz! Türkiye'de bu dersler seçmeli olmuş!

Antalya Kemer’de ağaçları kesmeyin dediği için çıkan tartışmada bıçaklanan 32 yaşındaki doktora öğrencisi Sinan Sertel hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan katil ise kısa süre sonra yakalandı.

Borç batağındaki İBB ve iştiraklerindeki 643 yöneticiye 1717 makam aracı tahsis edildiği ortaya çıktı. Sadece İSKİ’de 124 yönetici olmasına rağmen 874 adet araç tahsisi yapılmış. Araç başına 60 bin TL kira ödeniyor!

AKP tarafından bilimsel eğitim reddediliyor!
https://www.birgun.net/haber-detay/matematik-secmeli-din-kulturu-zorunlu.html

Millet, sorsanız ya, daha önce CHP'nin itiraz ettiği ve YSK'nın reddettiği seçim iptal bahenesi sandık kurulu kararı, AKP itiraz edince niye kabul ediliyor? Herkes biliyor gerçekleri; burada, AKP'nin ben ne istersem o olur durumu mevcut ve buna rağmem bu saçmalığı savunan milyonlar var; yani milyonlarca saçmalık! Yedek üyelerin karar verme hakkı olmadığı halde, AKP lehine oy veren yedek üye saçmalığını da mı görmüyorsunuz? Ne diyeyim ben size..? AMA BİLİN Kİ BEN, BENİM GİBİ DÜŞÜNEN LAİKLER APTAL DEĞİLİZ; ELBET BU YAPILAN HAKSIZLIKLARIN HESABI BİR GÜN ADALET ÖNÜNDE HEPİNİZDEN SORULACAKTIR. Ayrıca çalan kim, hepiniz çok iyi biliyorsunuz! Ayrıca çalan kim, hepiniz çok iyi biliyorsunuz! Bir de şu yaman çelişkiye bakar mısınız; millete çaldılar diyorlar, resmi gerekçe olarak da sandık kurulunun kamu olmamasını gösteriyorlar. Milleti resmen salak yerine koyuyorlar; bu yalanları yiyecek ve gerçekleri görmeyecek veya görmek istemeyecek bir kitle var nasıl olsa...
https://www.ntv.com.tr/turkiye/ysk-gerekceli-kararini-bugun-aciklamayacak-yedek-uye-itirazina-ret,xpe1ZEnzt06qZkdmg3C1XA#utm_source=insider&utm_medium=web_push&utm_campaign=ysk-ye-itiraz&webPushId=MTg5NjA=

Ahmet Hakan denilen sözde gazeteci, ilk tanıdığım günden beri midemi bulandırır; İmamoğlu'na yaptığı terbiyesizlikten sonra kustum!

Ahmet Hakan’ın #ilkesizliği sorduğu sorular değildi... 
Sorularında hiçbir sorun yok! 
Soru soruş biçimi, üslubu ve daha da beteri karşısındaki konukla baş edemeyince yayını erken kesmesidir #ilkesizliği

Gerçekten televizyon haberciliği adına büyük utanç yaşandı bu akşam #cnnturk #tarafsızbölge de. Ahmet Hakan kurumda yerini sağlamlaştırmak heyecanı ile #gazetecilik ilkelerini ayaklar altına aldı! İlkesizliği sayesinde hem meslek etiği zedelendi hem de kendi markası sıfırlandı!

Sevilay Yılman

Ahmet Hakan'ın İmamoğlu'nu konuşturmaması AKP gerçeklerini bilmediğimiz anlamına gelmez; ama Ahmet Hakan'ın samimiyetsiz ve yandaş olduğunu bir kez daha gördük! İmamoğlu, Ahmet Hakan'ı da bitirdi!

Matematik, fen bilimleri ve felsefe seçmeli, din zorunlu ders olurken, İçişleri Bakanı kalkmış, "biz Amerika'ya kafa tutyoruz" demiş; "one minute" ile Amerika ve Avrupa olunsaydı, ooo..!

Sayın seyirciler şu anda kasıtlı olarak bilim düşmanlığıyla geri bir toplum yaratılmaya çalışılıyor; bunun farkında değil misiniz?

İktidar bir iyi-güzel-doğru gibi ülkenin faydası olacak şeylere karşı bile inatlaşıyor farkında mısınız; hani buyur gel AB'ye gir, kişi başına milli geliriniz de 100 bin dolar olsun, ülkedeki herkes mutlu ve huzurlu olsun, üstelik her şey de bedava olsun deseler, yemin ediyorum buna karşı çıkmazsa AKP! Çünkü herkes zengin, herkes mutlu olursa kime hükmedecekler değil mi?

Matematik,fen,felsefe seçmeli olunca;bilim düşmanlığı karşısında emeklilik hakkımı düşünmekten bile vazgeçtim inanın;sonumuz kötü!

Türkiye'de bilimsel eğitime ne zaman son verilir?
a) AKP iktidarda kalır ise,
b) Millet uyanmaz ise,
Başka şıkka da gerek yok zati

AKP'nin şeriat düzenine geçmek istediğini düşünüyorum ama dijital çağda böyle bir uygulama, milletin devleti yutmasına sebep olur!

Adamlar din diye, gelenek diye insan haklarını, demokrasiyi ihlal ediyor, sonra da kendilerini cennete, seni cehenneme gönderiyor. Ulan ne ...sınız siz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder