18 Şubat 2019 Pazartesi

Homofobi, AIDS'ten daha tehlikelidir!

,

Geri zekalı dinci gazete Yeni Akit, sanki HIV virüsü vücuda girerken kişinin cinsel yönelimine bakıyormuş gibi AIDS'i eşcinsellere mal eder nitelikte hedef gösterici haber yapıyor ama veriler HIV-AIDS'linin 5'te 4'ünün heteroseksüel olduğunu söylüyor! Neden HIV'li bir eşcinsel çıktığı zaman fütursuzca sergileniyor da, HIV'li heteroseksüeller haber bile yapılmıyor? Çünkü HOMOFOBİKSİNİZ, HOMOFOBİKLER!

Hürriyet Gazetesi yandaş olduğundan beri, o da homofobik haberler yapmaya başladı. HIV'li veya eşcinsel birilerini ifşa etmek, insan haklarına ve vicdana aykırıdır. Bu insanlar tanıdıkları tarafından ötekileştirilecek, eşcinsel veya HIV'li olmaları yetmezmiş gibi, bir de toplumdan darbe yiyecekler; İSTEDİĞİNİZ BU ZATEN DEĞİL Mİ? Bir yerleriniz buz gibi soğuyacak mı şimdi?

Şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum; Homofobi mi daha tehlikelidr, HIV mi? Tartışmasız homofobi. Çünkü HIV virüsü, ilaçlarla vücutta karantina altına alınabiliyor ama toplumun nefretini durdurmak bir yana, sanki marifetmiş gibi gururla sergileniyor. Mesela eşcinsel birine insancıl yaklaşmak alkışlanmıyor da, ondan uzaklaşarak toplumdan soyutlamak normal karşılanıyor. Türkiye'de her yıl kaç kişi HIV'den ölüyor bilmiyorum ama homofobiden bir çok eşcinsel ve travesti ölüyor, yani homofobikler tarafından öldürülüyor.

Eşcinselleri hedef göstererek nefret yoluyla egolarını tatmin etmek, insanların ne işine yarıyor söyler misiniz? Eşcinselliği günah çerçevesinde falan baz alarak dinsel açıdan öte dünyaya hizmet ettiklerini mi sanıyorlar, yoksa ahlakçılıklarını konuşturarak toplumun ahlakını mı sağladıklarını sanıyorlar?

Not: Kızılay verilerine göre HIV'li heteroseksüel oranı, eşcinsellerin 5 katıdır!

Not 2: HIV'in virütik evre, AIDS'in ise bağışıklık sisteminin çöktüğü evre olduğunu elbette biliyorum; İnsanların kavram kargaşasından dolayı, konunun ne olduğunu anlayabilmeleri için, hastalığı bazı cümlelerimde sadece AIDS olarak ifade ettim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder