18 Şubat 2019 Pazartesi

EYT'lililk sadece emeklilik mücadelesi değil, demokrasi yoludur!


AKP anketlere göre düşüşte. Fiyatların düşüyor gibi görünmesi ve tanzim satışlarının bir göz boyamaca olduğu biliniyor. #EYT yasası son dakikada çıkabilir, konuyu gündemde tutmalıyız. Çünkü seçim sonucunu belirleyecek 4 milyon blok oyu gözardı edemezler. İstanbul EYT'lerin elinde. Kozumuzun farkında olalım!

AKP, #EYT yasasını nasıl olsa çıkarmayacak, biz gene eski partilerimiz olan AKP ve MHP'ye dönelim derseniz, o yasa hiç çıkmaz!

Sabırlı olalım,pes etmeyelim.Seçim öncesi yasa çıkmazsa,AKP'yi gömelim,erken seçime gidelim.Yeterki oy kozumuzu harcamalayım.#EYT

EYT'nin karşısında IMF bile duramaz. Yeter ki akıllı olalım! Erdoğan IMF'ye de çeksin restini; işine gelmiyor çünkü!
#EYT

#EYT gerçeğinden bihaber olanlar, EYT'lerin seçim sonucunu değiştireceğine inanmıyorlar; GÖRECEKSİNİZ!

AKP'li olmadığını söyleyip de AKP gene kazanır diyenlere irrite oluyor; ne bu inançsızlık yaa! Yoksa siz de mi AKP'lisiniz?
#EYT

Eğer karşıma geçip umut kırıcı negatif şeyler söylüyorsanız; biliniz ki sizden nefret ediyor, nezaketimden susuyorum!

Bugün emekli olsam da, #EYT' lere hakları teslim edilmediği sürece, gözüm açık gider. Hakkımı yedirmem, yedirmeeeem!

#EYT yasası seçimden önce kesinlikle çıkacak; çünkü AKP EYT'lere muhtaç. Bankamatikten 18 tane yüzlüğü çekmeyi hayal etmeye başladım bile...

#EYT yasası çıkmaz diyenlerin, yasa çıkınca yüzlerini merak ediyorum; sanki ceplerinden çıkacak benim zamanında yatırdığı paralar!

Tanzim satış, AKP'nin vatandaşı düşürdüğü rezilliktir ama AKP bunu oy toplamak için marifet olarak gösteriyor;kananlar AKP'lidir.

Tanzim satış kuyruğunda 3-5 saat bekleyip de pazarla aynı fiyatta sebze alıp güzel bir şey diyen yaşlılar var; AKP'lilermiş!

Tanzim satış kuyruğunu AKP değil de CHP yaşatsaydı, AKP'liler kükredi ama AKP yapınca müteşekkir oluyorlar. Aklınızı seveyim!

Tanzim satış kuyruğunda 5 liraya patlıcan alıyor AKP'liler ucuz diye; ben o fiyata patlıcanı kuyruksuz pazardan bile almam; aptal mıyım?

Pazar-market pahalılığını devletten bağımsız sanıp, tanzim satış kuyruğunu lütuf olarak görüp AKP'yi yücelten AKP'lilerdir sadece!

Havalanımız var dünyanın en büyüğü ama bırakın seyahatı, patlıcan almaya bile paramız yok! İlahi Türkiye!

Sadece aptallar kendilerini kandırırmış!

Aylık giderim ortalama 800-1000 lira; o yüzden emekllik beni rahatlatacak! Hatta benim için havalı bir şey olacak! Minimum yaşam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder