22 Ocak 2019 Salı

EŞCİNSELLİK ANAL BİR MESELE DEĞİL, BEYİNSEL BİR BİLİMSEL GERÇEKLİKTİR!


Eşcinselliğin tartışma konusu olması bana çok komik geliyor. Heteroseksüellik nasıl tartışılmaz ve de nedensiz bir şeyse, eşcinsellik de öyle. Değişmeyecek gerçekler üzerinden zaman kaybediyor eşcinsel karşıtları; hayatınızı sevgiyle yaşamak varken, bırkın kim kimi seviyorsa sevsin; haa bundan prim yapmaya çalışıyorsanız; bu devirde kandıramazsınız artık kimseyi. Ancak eşcinsel karşıtlığının bireyler üzerindeki zararları konuşulabilir. Yani ister hastalık diyin, ister tedavi etmeye çalışın; eşcinsel bir kişi, eşcinsel hayat yaşar veya tutar kendini ve eşcinsel olarak ölür. Bu konulara kafayı takacağınıza, bence kendinizle barışın, hayatla barışın... Üzülüyorum bazen eşcinsel aleyhinde tutum sergileyenlere "başka hiç işleri güçleri yok mu?" diye... Bir de eşcinselliğe tecavüz gibi bahane yaratmaya çalışıyorlar ya; Ulan heteroseksüel bir kişi tecavüze uğrayınca eşcinsel olmaz, dahası nefret eder eşcisnellikten. Eşcinsellik makatsal değil, beyinsel bir durumdur; beyin istediği için sevişir eşcinseller hemcinsleriyle! Bir de şu gerçek var; biz eşcinseller kendimiz bile uğraşmıyoruz cinsel yönelimimizle bu kadar, homofobikler uğraşıyor. Biz hayat gailesindeyiz; bakınız hayat ne kadar pahalandı; geçim sıkıntımız var eşcinselliğimizden önce. Eğer sizin eşcinsellikle ilgili bir derdiniz var ise, bunu kendi üzerinizden halletmeye çalışın. Biz normal bir insan gibi yaşayıp gidiyoruz; eşcinselliğimizin bize bir zararı yok inanın; sadece sizin bize karşı anlamsız tavırlarınız huzursuz ediyor.
Eşcinseldim, tedavi oldum ve düzeldim diyenler, kendilerine yoldaş bulmak için, başkalarını da tedaviye inandırmaya çalşırlar. Çünkü değişmediklerini çok iyi bilirler ve yanlarında bir tane daha düzeldim diyen olursa, kendilerini daha güçlü kandıracaklardır eşcinselliğin tedavi edilmesi konusunda.
Eşcinseldim, tedavi oldum düzeldim diyenler; düzeldiyseniz, neden hala eşcinsellikle uğraşıyorsunuz ki; düzgünce yaşayın işte! Demek ki düzelmemişsiniz; eşcinsel duygular dürtüklüyor sizi ki hala bu konuyla uğraşıyorsunuz, eşcinselliğinizden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Oysa düzelemeyeceksiniz, kurtulamayacaksınız eşcinselliğinizden. Çünkü eşcinsellik bir hastalık değil ki tedavi edilsin. Ancak kaçabilirsiniz doğanın gerçeğinden ama nereye kadar. Çünkü sen nereye gidersen, kafan da seninle olacak, dolayısıyla kafanın içindeki, yapındaki eşcinsellik de.

EŞCİNSELLİK KISA KISA; BUGÜNKÜ FACEBOOK SÖZLERİMDEN!

Ben heteroseksüelliğ(iniz)e karşı çıkıyor muyum da, siz eşcinselliğ(im)e karşı çıkıyorsunuz; yoksa siz eşcinsel olduğunuz için mi..?

Heteroseksist dünyada yaşadığımız için var homofobik saldırılar; o yüzden demokratikleşmek istemiyor ya dünya!

Heteroseksüellerin cinsel yönelimleri konusunda tedaviye ihtiyaçları var mı da eşcinsellerin olsun?

Homofobi-eşcinsel karşıtlığı, tedavisi bilgiyle mümkün olan sosyopsikolojik bir hastalıktır.Bu da demektir ki toplumun % 90'ı hasta!

Eşcinseller, cinsel yönelimlerinin ne olduğunu, homofobiklerin aptalca tavsiyelerine ihtiyaç duymadan anlayabilecek kadar zekilerdir.

Düşünün ki, homoseksist bir dünyada yaşıyoruz, heteroseksüeller cinsel yönelimleri yüzünden aşağılanıyor..! Düşünebilir misiniz?!!

Heteroseksüel bir erkek cinsel yönelimi yüzünden aşağılandı, dışlandı, dayak yedi, öldürüldü; şu anda eşcinsellere yapılan bu!

Ben Müslüman Kültürün ateist bir eşcinsel BİREYiyim. Homofobiklerin Tanrısı benimkinden ayrı olamaz ve ayrımcı düşünemez!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder