21 Ocak 2019 Pazartesi

Demokrasi gerçekçilik gerektirir; boş işlerle olmaz!

demokrasi ile ilgili görsel sonucu

Akp o kadar #eyt karşıtlığı yaptıktan sonra ne diyerek yasayı çıkaracak; pardon mu diyecek geçmiş için?
Bu iktidarla yasa çıkıncaya kadar yıl 2024 olur, #eyt'nin miyadı dolar. Eyt, Akp'ye oy vermemek için demokratik kazanç, fırsat!
Akp diyor ki #eyt için : 'Hakka hukuğa ben karar veririm; sizi gidi türemişler, boş işler!' Benim tek umudum yeni bir iktidar!
Biz emekliliğimizi yaşa taktılar diyoruz, Akp erken emeklilik diye bir şey olamaz diyerek konuyu saptırıyor! AKP'den fayda gelmez!
Akp bu saatten sonra 'Bile bile hakkınızı vermemek için çok direndik ama inat ettiğiniz için siz kazandınız' der mi #EYT'li lere?
EYT'liler AKP ile değil, başka iktidarla yola devam etmeli; EYT yasasına geç kalınırsa da, bu grup demokrasi için yola devam etmeli!
EYT'liler umutlarını asla yitirmemeli tabiki de, yola devam ama çarenin tükenmediği demokrasi AKP'de yok! Bunu bi' anlayalım artık!
Demokrasimizin nice oluşunu bilen biliyor da, asıl sorun bilemeyen ve bilMEYECEK (% 50) olanlar ve bundan istifade edenler!
Demokrasi gerçekçilik gerektirir, "boş" işlerle olmaz; adres de oyların demokrasiye gidip gitmeyeceğini belirleyen sandıklardır!
#EYT mücadelesine boş işler diyen AKP Denizli Milletvekili'ne: Bizim mücadelemiz gibi oyumuz da boş değil, göreceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder