23 Ocak 2019 Çarşamba

Eşcisellik hastalık OLAMAZ ama homofobi tımarhanelik bir durumdur!


Eşcinselliğin hastalık olduğuna, tedavi edilebileceğine beni de ikna etmeye çalışıyor bazıları..!
Güya benim üzerimden homofobiye dair prim yapacaklar beni ikna edip!
BENİ?!
Hayatla, doğasıyla en üst seviyeden barışık olan birine,
hayatın ne olduğunu bilen birine,
doğaya, bilime, bilimsel bilgiye inanan birine,
birey olan ve birey olunmazsa sağlıklı toplum olunamayacağına inanan birine,
inandığı doğrular konusunda zerre taviz vermeyen, vermesi söz konusu bile olmayan birine
(Çünkü inanıyorsam doğrudur, doğru değilse zaten inanmam),
doğruyu-yanlışı, zararlıyı-faydalıyı ayırt edebilen ve bu doğrultuda kendsine faydalı olduğuna inandığı şeyden asla vazgeçmeyecek olan birine;
çünkü eşcinsel ilişki yaşamayı çok seviyorum, yaşayınca ayaklarım yerden kesiliyor, temel ihtiyaçlarımdan birini gerçekleştirmenin hazzıyla o konuda tamamlanmış oluyorum-hissediyorum çünkü,
ki yarım kalmaya asla tahammülüm yoktur,
hele benim tamamlanmalarım konusunda müdahalaye asla ve asla tahammül edemem,
yani eşcinselliğime karışılması benim ölümüm demektir;
yaşayamayacaksam eşcinselliğimi, ölürüm;
o derece asiyim bu konuda anlayacağınız,
hele bir de inadın inadı birine bu konuda bir şey söylemek,
müdahalae etmek veya eşcinselliğin hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söylemek falan...
Sessiz kalıyorsam yaa kaale almıyorumdur, ya da oduna laf anlatılmayacağı durumu söz konudur...
Bu konuda niye çok NETim biliyor musunuz;
yani eşcinselliğin doğal bir gerçek olduğu ve taviz vermeyeceğim konusunda...
Aslında yukarıda gerekçelerini açıkladım da sayılır...
Bakınız, bizim bir tane hayatımız var ve bilgi toplumu olunamamış bir dünyada insanlık, sosyolojik veya psikolojik evrimini tamamlayamamış demektir.
İnsanlar hala dogmalara inanıyorlar ve bunu sanki bir yasaymış gibi normatif hale getiriyorlar.
Tamam insanlar nasıl bir kültürde yaşamak istiyorlarsa yaşasınlar ama herkes o kültürün bir parçası olsun ve kültürlerin temel maddesi, farklılıklara hoşgörü olsun.
Şimdi, "Sadece benim dediğim veya düşündüğüm doğrudur ve sen de ona uymak zorundasın..." denilen veya dayatılan veya baskı uygulanan bir kültürde demokrasiden bahsedemeyiz
ve de insanlar kendileri gibi olamazlar, doğalarına uygun bir şekilde kimliklerine sahip çıkmazlar, kendilerinden kaçarlar, kendilerinden nefret ederler, mesela eşcinseller bile homofobik olabilirler...
Eşcinselliğin tedavisine inanan bir eşcinsel bilinçsiz olduğu için homofobiktir, bir kişinin transseksüelliğin eşcinsellikten başka bir kimlik olduğuna inanıp bedensel geçiş ameliyatıyla kendini heteroseksüel olduğunu zannetmesi veya ameliyatsız olsa da kendini heteroseksüel zannetmesi de bir homofobidir.
Kudurmayın, siz bildiğinize inanın ve o doğrultuda ilerleyin, ben de kendi bildiklerimi düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamında dile getireyim;
Ben eşcinsellik hastalık diyenlere, homofobik eşcinsel veya transseksüellere kılıç kuşanıyor muyum; HERKES HADDİNİ BİLSİN!
Şimdi ben kendi inandıklarımı savunduğum zaman, mesela eşcinselliğin hastalık olduğuna inanmadığım veya transseksüellliğin homofobi olduğunu söylediğim zaman kötü oluyorum, cahil oluyorum, yobaz oluyorum, oluyorum da oluyorum..!
Neden olaya daha geniş bir açıdan bakAmıyorsunuz..?
Mesela neden mutlu eşcinsel olamasın, neden bedeniyle ve kimliğiyle barışık olmasın bir eşcinsel, niye eşcinselliğin doğal bir durum olduğuna inanılmasın, niye penisli kadın veya vajinalı erkek olmasın, neden eşcinsellik Tanrı'nın kutsadığı bir yönelim olmasın, neden eşcinsellik hastalık değil de canlı türünün geleceği veya başka bir şey için en sağlıklı bir sevme-ilişki biçimi olmasın(İlişkilerimden sonra çok iyi hissediyorum kendimi ve bu da bedenime, davranışlarıma olumlu bir şekilde yansıyor; niye hastalık olsun öyleyse, niye mahrum edeyim bundan kendimi (GERİ ZEKALI MI DESEM ACABA EŞCİNSELLİĞE HASTALIK DİYENLERE?)vesaire.)
Gelelim asıl meseleye...
Bazıları neden eşcinselliğe hastalık diyor ve tedavi etmeye çalışıyor öyleyse?
Eşcinselliğin ne olduğunu bilmiyor; TABİ CAHİL OLDUĞU İÇİN, KAPASİTESİZ OLDUĞU İÇİN anlayamıyor, algılayamıyor; KENDİSİ EŞCİNSEL OLSA BİLE!
EŞCİNSELLİK SADACE MAKATSAL BİR İLİŞKİ DEĞİLDİR, BEYİNLE ALAKALIDIR HER ŞEY.
Ama bilinçsiz bir dünyda/toplumda eşcinsellik anal ilişki sanılabiliyor. Çünkü cinselliğin son noktası ancak o bölgeyle neticelendirebildiği için.
Gerçi heteroseksist dünyada eşcinsellerin başka bir noktası olsaydı orgazm için, orayı da dikmeye çalşırlardı. Bir noktaya lağımderler, bir noktaya nimet derler... Kulp çok heteroseksist fünyada...
Penis eşcinselliğin bir noktası değil mi?
Öyle ama heteroseksist dünya "penis benim, eşcinselliğin olamaz!" diyor adeta ve aktiflikle erkek geçinen eşcinseller de bundan sistifade ben erkeğim diye homofobikleşiyorlar.
Yaa, kafalara şu iyice sokulsun,
(konuyu erkek eşcinselliği üzerinden açıklıyorum sadace kafalar karışmaması için),
eşcisnel demek penissel işlevi olmayan demek değil ki; eşcinsellerin biyololik-bedensel ve dolayısıyla işlevleri olarak heteroseksüellerden zerre eksikliği yok ki;
eşcinsellerin de penisi var, eşcisneller de kıllı, eşcinseller de ereksiyon olabiliyorlar, eşcinsellerin de erkeklik hormonu olan testosteronları var normal şekilde çalışan, çocukları da oluyro istedikten sonra...
"E, o zaman neden kadınlarla ilişkiye girmiyorlar" diyorlar?
Be deli zekalılar anlatıyoruz ya; bu bir makatsal ilişki değil, beyinden gelen, içten gelen bir duygu diye; eşcinseller sevme olarak hemcinslerinden hoşlanıyorlar, dolayısıyla cinsel ilişkilerini de hemcinsleriyle gerçekleştiryorlar.
Hemen hastalık damgasını yapıştırıyorsunuz!
Peki bir eşcinsel, eşcinsel olduğunu söylemese, bir kadın gibi kırıtmasa (eşcinsellerin kadın gibi kırıtması, feminen olması da sonradan öğrenilmiş, toplumsal cinsiyete ait bir şeydir (ve de o da homofobidir, tıpkı kıllarından nefret etmeleri gibi); eşcinselliğe ait değil! Kadının feminenliği de zaten cinsiyete ait bir şey değil ki; toplumsal cinisyetin bir öğretisi.) eşcinsel olduğunu nereden anlayacaksınız da hasta diyeceksiniz?
Eşcinselin dürüst olması, açık ve net olması mı hastalık, yoksa kendini gizlemesi, iki yüzlü olması, kendi gerçeklerinden kaçıp homofobik olamsı mı hastalık?
Eşcinsellik hastalık falan olamaz akıl ve mantık çerçevesinde; çünkü hastalık bedensel ve ruhsal bir bozukluk durumudur ki eşcinsellerde, eşcinel oldukları için bir hastalık belirtisi yoktur.
Ancak eşcinsellik hastalık diye tedavi etmeye çalışanlarda ve ben hastayım diye düzelmeye çalışanlarda, homofobilerinden dolayı, eşcinsellikle barışamama hastalıkları vardır, nefret vardır eşcinselliğe karşı.
Bakınız hiçbir kimse sonradan eşcinsel olamaz. Çünkü insanlar doğuştan getirdikleri yapısal özellikleirne uygun şekilde içlerinden nasıl geliyorsa öyle davranırlar.
SİZ İÇİNİZDEN GELMEDİĞİ GİBİ DAVRANABİLİYOR MUSUNUZ?
Ben davranamıyorum, davranamam; hem de üstelik heteroseksist bir dünyada, eşcinsellerin ayrımcılığa ve dışlanmaya maruz kaldığı, şiddete maruz kaldığı ve nefret cinayetine kurban gittiği bir dünyada eşcinselim diye karşınıza çıkabildiğim halde samimiyetime inanmazsanız, o zaman sizde bir problem vardır demektir akıl ve mantık çerçevesinde.
Bilim dışı olduğu için, günah meselesine hiç girmiyorum bile; çünkü benim olmadığım bir dünya o dünya. Ancak bilimden uzak insanlara, sırf onların dilinden konuşmak adına önyargılarını çürütmek için cevap verebilirim bu konuda. Yoksa eşcinselliği din üzerinde açıklamaya çalışmak bile başlı başına homofobidir. Çünkü dinin kimin (heteroseksizmin)elinde olduğu ortadadır ve tabulara karşı açıklama yapamazsın ki; yaparsın da kim anlar, kim anlamak ister? Eşcinsellikle dini yanyana düşünenler, ancak tedavi olmaya çalışan veya transseksüelliğe inanan homofobik eşcinseller olabilir. Çünkü onlar zaman zaman dine sığınırlar homofobiye maruz kaldıkları zaman. Oysa homofobinin geldiği noktaların merkezi aynıdır!
Ahlakı cinselliğe ve çıplaklığa indirgemiş bir dünyaya da açıklama zahmetine giremem yani. Adam hırsızlık yapar, cinayet işler ahlaksızlık sayılmaz da; özgürce seks yapınca veya bedeni görününce ahlaksız ilan edilir; BÖYLE APTALLIKLARLA UĞRAŞAMAM!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder