12 Aralık 2018 Çarşamba

Kaos GL kendini nasıl bu hale getirdi?


Bakınız, ben açık sözlü bir insanımdır. Bir şey hakkında, birisi hakkında düşüncelerimi ifade etmezsem huzursuz olurum ve söylediklerimin de arkasında dururum.
Ben artık Kaos GL ile ilgili tek bir kelime duymaktan bile rahatsız olur hale geldim. Takip etmiyorum zaten hiçbir şekilde ve medyada Kaos GL'nin yaptığı faaliyetlerle ilgili haberleri de es geçiyorum. Bu sadece Kaos GL ile de alakalı değil; Türkiye'deki tüm eşcinsel ve transseksüellere dair dernek ve gruplara karşı da aynı duygular içersindeyim.
Neden mi? Çünkü samimi bulmuyorum bu grupları ve samimiyetsizlik karşısında da negatif bir elektrik oluşuyor bende ve eşcinsel hakları mücadelesi veriyorlar diye de seviyormuş gibi falan yapamam; çünkü kendime bu zulmü yapamam; yani samimiyetsiz davranamam.
Nasıl mı bu noktaya geldim Kaos GL'nin bir parçası olmaya ÇABALARKEN? Çabalarken diyorum, olmamışım çünkü hiçbir zaman ki, bir anda yazdığım ve yayınlanan yüzlerce yazıdan adım silindi.
Neden mi? Eşcinsellikle ilgili düşüncelerimi ifade ettiğim için. Çünkü eşcinsel örgütlerin standart bir düşüncesi var eşcinsellikle ilgili ve bunun dışında bir düşünce ifade edemezsin. Sanırsam onların varoluşsal çıkarlarına ters düşüyor bu.
Bakınız, eşcinsellerin kendilerini binbir çeşit ifade etmesine ben ne diyebilirim ki? İnsanlar isterlerse kendilerini domates, biber, patlıcan olarak tanımlasınlar, nasıl ve ne yaparlarsa yapsınlar; kime ne, kim karışır, benim de umrumda olmaz bile.
Sorun ne biliyor musunuz; ifade özgürlüğünden muzdarip eşcinsel kesimin, ifade özgürlüğüne karşı çıkması.
Benim ne dediğimin de önemi olmamalı; çünkü eşcinselliğe bakış açım, onların kendilerini nasıl ifade ettiklerinin önünde ne bir engel oluşturabilir, ne de onların ifade ettikleri biçimdeki kimliklerine bir zararı olabilir.
Nerden çıktı gene böyle bir konuyu dile getirmek diyorsanız; eşcinsellikle ilgili Google'un gönderdiği haberlerde Kaos GL'nin de adının geçmesinden.
Artık biliyorum ki, bir çok eşcinsel gibi benim için de Kaos GL yok!
Haaa, Kaos GL'nin bana karşı politikasına dair ifade ettiğim sebepler sadece benim düşüncülerim; arka planda neden, niçin, nasıl oyunlar döndü hiç bilmiyorum. Belki bir gün açıklarlar..!
Bildiğim tek şey, bundan sonra Kaos GL ile yolumun asla ve asla kesişmeyeceği!
Başta da dediğim gibi, ben bloğumda düşüncelerimi paylaşıyorum şeffaf bir insan olduğum için ve başka da bir nedeni yok bunun. Konuya bundan sonra da değinmem söz konusu bile olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder