22 Eylül 2018 Cumartesi

Eşcinselliğime laf söyleyenin alnını karışlarım!

Evet, biz gay'iz ve kaydırmaya devam! Var mı itirazı olan? Tınnn! Hahaha!


Siz karşı cinsi sevmekten utanıyor musunuz da ben hemcinsimi sevmekten utanayım? Ne, kime göre ayıp? Ben dogmalara değil, akıl ve matığa, doğaya inanıyorum, kendime inanıyorum, içimden gelen duygularıma inanıyorum; çünkü aptal ve geri zekalı değilim, korkak hiç değil!

Çocukluğumdan beri eşcinselliğim hiç kafamı karıştırmadı. İki kelimelik şey niye kafamı karıştırsın ayol eğer birazcık aklım varsa? Ben niye böyleyim falan demedim; o öyleyse, ben de böyleyim diye düşünme ihtiyacı bile hissetmedim; çünkü bana neydi diğerlerinin duygusundan, sevmesinden; başkaları kıstasım olamazdı benim; ancak başkaları benimle kıstaslayabilirdi kendini. Çünkü dediğim gibi ben aklıma, fikrime, kendime, hislerime, her şeyime inanıyor ve güveniyordum. Bazı eşcinseller diyor ya; "Tanrım beni niye böyle yarattın, sabah uyandığımda eşcinselliğimden kurtulsam, dünyada tek kendimi eşcinsel sanırdım...". Aptallar! diyeceğim ama hadi neyse demeyeyim!

Lütfen bana mitolojik masallarla homofobinizi ispatlamaya çalışmayın; gidin matmatik falan çalışın, yeni bir şeyler öğrenerek örümcek beyinlerinizi temizleyin!

Hele o eşcinselliği tedavi etmeye çalışan, kendisi eşcinsel olup da eşcinselliğiyle barışamayıp, iyileştiremediği eşcinselliğini başkaları üzerinde iyileştirmeyi deneyen doktor kisvesi altında homofobik şarlatanlar; hadi beni de iyileştirseniz ya; hastaysam, inatçı hastalar da tedavi edilebilir; ilacınız-fikirleirniz benim inadıma inat eşcinselliğime etki edebilir eğer eşcinsellik bir hastalıksa; bir de utanmadan diyorlar ki kendileri bile eşcinselliğin hastalık olmadığını ve tedavi edilemeyeceğini bildikleri halde; eşcinsel kendisi istemeliymiş eşcinsellikten kurtulmayı; insanın kendi gerçeklerinden kaçması, doğasını gerçekleştirmemesi iyileşme midir, hastalığa gark olmak mıdır geri zekalılar! Sizin gücünüz ancak kendisiyle barışamamış, içselleştirilmiş homofobisi olan eşcinsellere yeter; ancak onların cebinden para çekebilirsiniz sahtekarlığınızla! Fırsatçı değilseniz, parasız yardımcı olmaya çalışın eşcinsellere; onları iyileştireeceğiz diye kandıracağınıza, cinsel yönelimleriyle barışmasını sağlayın.

Ruhani olarak eşcinselliği tedavi etmeye çalışan hocalar, hadi bana da bir güzellik yapsanız ya içimdeki şeytanı-eşcinselliği çıkartmak için; çünkü akıllı olana işlemez değil mi sizin hurafeleriniz?

Evet ben günahkarım kime ne, evet ben hastayım kime ne, evet ben ahlaksızım kime ne, evet ben sapığım kime ne; kime ne zararı var eşcinselliğimin kendime ve kendimi gerçekleştirdiğim için pozitif enerjimle topluma, çevreme fayda sağlamaktan başka, haa!

Homofobikler size sesleniyorum; sizin benden ne fazlalığınız var; aklınız mi, fikriniz mi, gücünüz mü, neyiniz fazla da homofobi yapıyorsunuz; pardon unutmuşum; cahilliğiniz ve sevgisizliğiniz fazla benden; hahahaha!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder