20 Temmuz 2018 Cuma

"Homofobik olanların ve heteroseksist değerlerle varolmaya çalışanların % 100 gay olması!"

GERÇEKLERDEN KAÇMANIZA İZİN VERMEYECEĞİM... HAHAHAHA... YAŞASIN FAYDALI KÖTÜLÜK!

En büyük katil eşcinsellerin kendileri; kendilerini kabul etmeyerek, inkar ederek, yok sayarak..!

Homofobik olanların, yani eşcinsel karşıtlığı yapanların
ve de heteroseksist değerlerle varolmaya çalışanların
bilinçaltlarında eşcinsellik yattıyor
tecrübelerimden edindiğim veriler doğrultusunda.
Heteroseksist değerlerle varolmaya çalışanların eşcinselliklerine şahit olduğum gibi,
(Heteroseksist değerlerin ne olduğunu artık tek tek söyleyerek kimseyi de rencide etmek istemiyorum ama içinde yaşadığımız kültürün neredeyse bütünü zaten heteroseksist değerlerden oluşuyor.)
(Bir parentez daha açmak gerekirse; Heteroseksist değerlerle varolmaya çalışmak, insanın kaçtığı bazı şeylerin olduğu ve bu şeyleri tehdit olarak algıladığı gerçeği de yatar çünkü.),
net olarak eşcinsel olup da;
eşcinselliklerini inkar eden ve kabul etmeyen,
eşcinselliklerinden öyle veya böyle kurtulmaya çalışan;
son cümlemi de açabiliriz;
bazıları heteroseksist düşüncelere sığınır eşcinselliklerinden kurtulmak için,
bazıları da kendini heteroseksist bedensel uygulamalarla hayata geçirmeye çalışır;
(transfobik ilan edilmemek için açamıyorum konuyu tekraren! ama anlayan anlar işte!) eşcinsel arkadaşlarım da var.

Aşağılarlar eşcinselleri homofobikler, dışlarlar, öldüresiye nefret ederler, bıçaklarlar, öldürürler ve vicdanları hiç sızlamaz; çünkü ölen bir başkası değil, kendi içlerindeki eşcinseldir, eşcinselliktir.

Keşke eşcinsel doğmasaydım derler, kendilerini eşcinsellikten farklı şekilde formüle etmeye çalışarak egemen olan heteroseksizme uygun bir varoluş sergilerlerler falan; uzatmayacağım burada; eşcinsellerin toplumsal cinsiyete uygun varoluş şekillerini hepimiz biliyoruz; kısaca kendilerinden kaçış; fiilen veya bedenen...

Ama doğada eşcinsel tanımına uyan kişilerin, ne kadar kabul etmeseler ve kendilerini başka şekilde tanımlasalar da, dönüp dolaşıp gene eşcinselliğe geldikleri veya yaptıklarının eşcinsellikten farklı bir şey olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyoruz.

Bir eşcinsel diyor ki sanki kendisi eşcinsel değilmiş gibi; o bir eşcinsel!
Kendi cinsiyle beraber olan bir erkek de diyor ki; ben gay değilim, ona göre; peki benimle ne işin var; dünyada "orjinal kadın" mı kalmadı bebeğim?!
Trans bir kadın da diyor ki; ben asla gay değilim, kadınım ve benimle beraber olanlar kesinlikle gay değil. Yaaa, sana kalmışlardı milyonlarca orjinal kadın varken! Ne artın var ki orjinal kadınlardan da trans bir kadını tercih etmiş olsunlar gay olmasalar? Aktif olunca gay olmaz tabii değil mi? Toplumsal cinsiyete-toplumsal erkeklik ve kadınlığa uygun davranınca gay olunmaz değil mi?! Adamın canı erkek teni çekiyor ve görsel anlamda erkek erkeğe cesaret edemediği için, içi erkek ama ambalajı kadın olan birisiyle beraber olarak gerçekleştiriyor işte eşcinselliğini; transseksüelleri kadın olarak gördüğünden değil. Bunu anlamak bu kadar zor mu gerçekten?

Eşcinsellerin bir eşcinseli görünce veya eşcinsellikle ilgili bir haber görünce çok rahatsız olmalarının arkasında homofobi yatar. Kendi eşcinselliklerinden kaçamazlar da, herkesin bir bir açılıp veya deşifre edilmesi sonucu eşcinselliklerinin ortaya çıkmasında çok rahatsız olurlar sanki onlar eşcinsel değil de, birileri onları eşcinsellikle itham ediyormuş gibi. Adam çıkıp ben eşcinselim dese, bu homofobik eşcinseller gene inanmaz biliyor musunuz; inanmıyorlar çünkü gerçekten; çünkü azılı birer homofobikler. Çünkü görünür eşcinsellerin çoğalması, homofobik eşcinsellerin kaçtıkları eşcinsellik gerçeğini yüzlerine vuruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder