30 Temmuz 2018 Pazartesi

Göğsümdeki kitle değil umrumda olan; beni yobaz ve serseri kitle mahvediyor!


Bazen insan birilerinin hizmetinde çalışmayıp evde kalınca, daha çok kişisel işini yapıyor ve daha çok yoruluyor ama yüksünmüyorsun...
Sabah erkenden kalkıp kedilerimin ekranını kırdığı telefonumu İstanbul'a servise göndermek için kargoya gittim.
(Telefonsuzluk zor mu; Hayır! Ben telefonla sohbet eden biri değilim ki zaten. İnternette de müzik dinlemek ve bloglarımda haber paylaşmak olmasa, okuyacağım şeylere daha hızlı ulaşabilme imkanı vermese internet; fişini çekerim ve de asla ihtiyaç hissetmem. Daha önce yapmadığım şey değil, yapmayı da düşündüğüm şey; insan belli bir yaştan sonra arınma ihtiyacı hissediyor bazı şeylerden...)
Öncesinden iki gündür karşı apartmandan bana homofobi yapanlarla kavga ettim...
Arkasında tenis dirseği oluşan kolumun tedavisinin devamı için spor hekimliğine gittim.
Hastaneye gelmişken göğsümde çıkan kitle için Genel Cerrahi'ye uğradım. Ultrasona gönderdi doktor. Kitle küçük zaten ve iyi huylu imiş şimdilik. 3 ay sonra tekrar ultrasona gideceğim kitlenin büyüyüp büyümediğinin anlaşılması için. Büyürse alınacak.
Sabit telefon cihazı için satıcıları dolaştım ve bir yerde en ucuza, 50 liraya buldum ve aldım.
Kedilerimin dışkıları için toptan gazete kağıdı satan adamdan-kapıcıdan 13 kilo eski gazete aldım. Neden gazete kağıdı olduğunu sonra anlatırım. Gazeteci dedi ki, şu ara sokaklardan birinde bir kapıcı satıyormuş. İşlerimi bitirip saatler sonra eve dönerken, o mahallede gazete kağıdı satan adamı sorduğum adam, o adam çıktı. İyi adammış demek ki...
Ardından PetShopa gittim kedi maması için.
Sonra market alışverişi; kedilere süt, kendime dondurma için.
Sonra pil ihtiyacı için çıktım.
Ardından sokaktan geçen satıcıdan organik karpuz aldım; Aydın mahsulü...
Saat 2'ye kadar hallettim işleri ve demli bir çay yaptım kednime; haketmemiş miyim..?
Ve dünden beri yemek yemiyorum; karnım aç değil; insanların negatif enerjisi karnımı tok tutuyor; iştah bırakmıyorlar insanda. Otomatik olarak rejim yapmış oluyorsun kendini hiç zorlamadan. Aç karına su içince ve dondurma yiyince karnım ağrıdı; çocuk Halilim benim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder