23 Temmuz 2018 Pazartesi

Eşcinsellik ne ahlaksızlıktır, ne de eşcinsel ebeveynlerin çocukları da bu yüzden eşcinsel olur!

Eşcinsel ebeveynleri olan çocukların psikolojisi bozulmaz; sadece sizin homofobik beyinleriniz kabul edemiyor bunu ve çocuklar adına önyargılı düşünüyorsunuz!

Eşcinsel olduğum için ne ahlaksızım, ne de çocuklarım eşcinselliğim yüzünden heteroseksüel ailelerinkinden daha sağlıksız!



Avrupa-Amerika, kısaca Batı geri zekalı mı da eşcinsellere haklarını iade ediyor; onlara evlenme ve çocuk sahibi olma hakkını veriyor? Dönüp bir kendinize baksanız diyorum; acaba bizde mi bir eksiklik var, biz mi bir şeyleri yanlış biliyoruz, diye. Ben de bir eşcinselim, ben de bir eşcinsel babayım; 24 saat kamerayla izleseniz; yaşam biçimime, insanlarla ilişkime, çocuklara karşı hassasiyetime baksanıız, belki de heteroseksüelliğinizden utanırsınız; varsa utanacak yüzünüz tabii! Eşcinsellik bir sevme biçimidir yaa heteroseksüellik gibi; insanların diğer davranışlarına zerre kadar etkisi olmaz.

Eşcinsellerin; UYANDIM EŞCİNSELİM, YÜRÜYORUM EŞCİNSELİM, YİYİYORUM EŞCİNSELİM, TUVALETE GİDİYORUM EŞCİNSELİM; ÇALIŞIRKEN EŞCİNSELİM, OKULA GİDERKEN EŞCİNSELİM, ASKERLİK YAPRKEN EŞCİNSELİM, ÜZÜLÜRKEN EŞCİNSELİM, SEVİNİRKEN EŞCİNSELİM dediğini mi sanıyorsunuz, KISACA HER TÜRLÜ EYLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN EŞCİNSELLİĞE GÖRE Mİ HAREKET ETTİĞİNİ SANIYOSUNUZ?

İki anne veya iki baba eşcinsel olunca çocuğun bunu anlayamayacağını, kaldıramayacağını söylüyorsunuz; acaba çocuk yerine sizin kendinizi düşündüğünüzü anlayamıyor musunuz? Duruma alışamayan, kabul edemeyen siz olmayasanız? Eşcinsellik kötü bir şey mi de çocuklar kabul edemesin? Siz çocuklarınızı homofobik yetiştirirseniz, elbette çocuklar eşcinsel ayrımcılığı yapar; tıpkı sizin yetiştirildiğiniz ve yaptığınız gibi. Ama çocukları eşcinselliğe yabancı bırakmazsanız, homofobik olmazlar.

Korkmayın ne bakarak eşcinsel olunur, ne de eşcinsellik kötü bir şeydir, ahlaksızca bir şeydir. Siz farkında değil misiniz ne kadar cahil, dolayısıyla insanlık dışı ve nefret dolu olduğunuzun. Eşcinseller ayrı bir dünyanın insanı değiller; milyonlarca eşcinselle birlikte yaşıyorsunuz heteroseksüelller olarak ama sizin homofobniz yüzünden eşcinseller kendilerini açık edemiyor. Saygı duyduğunuz, imrendiğiniz bir çok insan eşcinsel olabilir; onları ahlaksız yapan sadece eşcinsellik kelimesi mi?

Eşcinseller de birer insandır heteroseksüel cinsel yönelimi olanlardan eksisi, eksiği olmayan; bunu anlamak gerçekten çok mu zor? Eşcinselliği öğrenip cehaletten kurtulmak, eşcinselleri anlamak, onlara insanca davranmak çok mu zor; homofobikçe davranmak işinize mi geliyor heteroseksist politikalarınıza, cinsiyetçi çıkarlarınıza ters düştüğü için; ikincisi tabiki de!

Gerçek demokrasiler, homofobiklerin gazetecilik yapmasına izin vermez; çünkü nefret dilinin geçerliliği olmaz demokratik toplumlarda! Ama ne yazık ki cahil toplumlarda homofobik doktorlar da var ayrımcılık yapan, homofobik gazeteciler de var sırf cinsel yönelimi eşcinsellik diye onları nefrete hedef gösteren. Adam hem dolaylı yollardan cahil cahil eşcinselliğe karşı çıkıyor (dogmalar üzerinden, ahlak üzerinden, gelenekler üzerinden, özenilerek eşcinsel olunuyormuş gibi falan), sonra da homofobik olmadığnı anlatmak için bana ne herkesin cinsel tercihinden derken bile nefret yüklü ayrımcı ve de cahilce bir bir ifade kullanıyor. Yaah, ne demezsin; bir sabah uyandık; kahve yerine çay tercih eder gibi, karşı cins yerine hemcinsimizle sevişmeyi tercih ettik; bu kadar geri zekalılık olur mu yaa!

Şunu da belirtmeden geçemeyecğim. Biz şu anda heterosksist bir toplumda yaşıyoruz. Eğer heterosksist toplumsal cinsiyetin kaybolmasından korkuyorsanuz eşcinsellik yüzünden, heteroseksist bir düzen insanca değil, bitsin zaten. Ama bunu bitirecek olan eşcinsellik değildir, heteroseksizmin ayrımcı bir yapı olmasıdır. Eğer heteroseksizm doğru bir yapıysa, merak etmeyin, ev dışında da dışarıda zaten bu yapı hakim ve çocuklar eğer heteroseksist toplumsal cinisyete uygun rol modeli arıyorlarsa sokakta, okulda, iş yerinde, hayatın her biriminde bulacaktır bunu. Mesela bir eşcinsel olarak rol modeli bulmakta hiç sıkıntı çekmedim; insanın yapısına uygun olmadığı sürece de rol modeli gerçeği çok saçma zaten, etkisiz bir faktör yani; sanırım heteroseksistler heteroseksüelliklerine eşcinsellik kadar güvenemiyorlar ki rol modelleriyle cinsiyetçiliklerini sürdürmeyi düşünüyorlar.

Diyebilirsiniz ki çocuklar bu yüzden arada kalır! Peki bunun suçlusu eşcinsellik midir, heteroseksizmin ayrımcılığı mıdır? Egemen diye zararlı bir cinsiyetçiliğe karşı doğanın bir gerçeği olan eşcinselliğin, eşcinseller olarak kendini gerçekleştirmek hakkı, heteroseksüeller kadar niye olmasın? Homoseksist bir dünyada yaşasaydık ki zaten öyle bir şey kesinlikle olmaz, çünkü eşcinselliğin öyle cinsel yönelim ayrımcılığı gibi bir yapısı asla yoktur, ve heteroseksüellere ayrımcılık yapılsaydı, egemen cinsel yönelim diye normal mi karşılamamız gerekiyordu? Lafı fazla uzatmadan biraz akıl ve mantık diyorum yaa...

Son olarak şunu da sorayım; Heteroseksist bir dünyada yaşamamıza ve de ebeveynleri heteroseksüel olmasına rağmen çevremizde psikolojisi olumsuz olan bir çok çocuğun sebebi cinsel yönelim mi acaba da eşcinsellikten bu kadar nefret ediliyor? Düzeltin artık şu kafaları!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder