3 Mayıs 2018 Perşembe

Homofobik oldukları için eşcinselleri "top" diye aşağılayan trans tabirli eşcinseller(E)!


Trans tabirli eşcinsellerden bir tanesi de, de diyorum, çünkü gerçeklerle barışamayan hayata küs insanların sıkışınca yapabildikleri tek şey belden aşağı vurmaktır, benim facebook profilimdeki tenis toplarıyla olan fotoğrafımı paylaşarak "resimde kaç top görüyorsunuz?" demiş tenis toplarıyla birlikte beni de kasdederek. Tabi herkesi kendileri gibi kendi gerçeklerine küs sandıkları için, herkesi belden aşağı vurabileceklerini sanıyorlar. Ben zaten kendime işaret eden argo tanımlamalardan rahatsız olsaydım, en son paylaştığım fotoğraflardan birine-metal büyük bir topun üzerine oturarak çektirdiğim fotoğrafımın altına, "koçum benim!" lafına gönderme mahiyetinde, "topum benim!" demezdim. Aslında insanların diline vuran, hayata veya kendine veya her şeye olan kendi bakış açısıdır, içinin dışarıya yansımasıdır. Tabi bu arada kişilikerinin seviyesini de sergilemektedirler birilerini aşağılarken/aşağılayarak, üstelik aşağılanmaya maruz kalan birileri olarak ve bundan ders çıkarmayarak. Resmen demek istiyorlar ki, "Aşağılamak aşağılıktır, ben de işte o kadar aşağılık birisiyim!". Konuyu nereye bağlayacağım biliyor musunuz; trans tabirliler eşcinselleri hep aşağılarlar "LGBTİX'ler birlike beraberlik içinde olmalılar!" samimiyetsiz sözünün aksine. Çünkü homofobiktirler. Çünkü zaten homofobik oldukları için transseksüellik eşcinsellikten bir kaçıştır toplumsal cinisyet rollerinden erkeklik ve kadınlığa sığınılan. Eşcinselliği aşağılayarak aslında bir anlamda "bakınız biz eşcinsel değiliz, yanlış bedenlerde doğmuş ruhlarız" demek istiyorlar, resmen diyorlar da. Toplum da "Eşcinseller bile eşcinselliklerinden nefret" ediyor diyor homofobik eşcinseller-transseksüeller yüzünden. Ve bu eşcinseller sanki farklı bir yumurtadan çıkmış gibi, yani aslında erkek veya kadın değillermiş gibi erkek eşcinsellerdeki feminenliği falan cinisyetçi bir dille "karı gibi, pasif ilişkiye giriyor" diye aşağılıyorlar, onlara "penisli ibneler" diyorlar. Ciciv çıktığı kabuğu beğenmezmiş..! Siz erkeğin veya kadının feriştahı da olsanız, doğarken ne iseniz o cinsiyete sahipsiniz ve bunu asla değiştiremeyeceksiniz. Ve kadınmış veya erekmiş gibi davranarak gülünç olmaya, eşcinselliğin maskarası olmaya devam edeceksinz. Sizler bedenleriyle barışamamış psikolojik problemli eşcinsellersiniz. İtirazı olan var mı?

İnsan çevresel faktörlerin etkisiyle, yani içinde yaşadığı heteroseksizmin etkisiyle veya içgüdüsel olarak, şimdi bunu tartışmayacağım zaten, insan bir erkek olarak feminen-kadınsı davranabilir ve bu onun bedeniyle, cinsel yönelimiyle, kimliğiyle barışık yaşamasının, kimliğini muhafaza etmesinin önünde bir engel olamaz. Eğer bir insan feminense kadın olmalıdır, maskülenSe erkek olmalıdır veya erkeklik maskülenlik, kadınlık feminenlik demek cinsiyetçi bir cahillkten, hayatın gerçeklerinden kaçmaktan başka bir şey değildir. Ayol siz nesiniz; erke veya kadın mı? PEKİ!!!

Hayatlarını cinsiyetçi toplumsal cinsiyet odaklı yaşayanlar, hayatları boyunca doğru seçim yapamazlar ve kendileir olamayacakları için de mutsuz olmaya mahkumdurlar.

Trans tabirli homofobik eşcinsellerin ve bunları savunanların gerçekleri dile getirmemden dolayı yaptıkları ayrımcılık, aslında kendi kendilerine yaptıkalrı bir ayrımcılıktır gerçeklere sırtlarını döndükleir için. Aynayla savaş veriyorlar; yazık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder