14 Mayıs 2018 Pazartesi

Eşcinsellik sapıklıksa, sen de cahilsin öyleyse; lafıma 'ben eşcinsel değilim' diyen eşcinseller de dahil!


Eşcinsellere haksızlık yapıyorlar sapıklık diyerek falan ve buna güvenliği sessiz kalıyor, adaleti sessiz kalıyor, toplumu sesssiz kalıyor, devleti sessiz kalıyor, insanlık denlen şey sessiz kalıyor... Nedeni bilgisizlik, ahlakçılık... Doğa yarattıysa vardır bir bildiği. Kimse içinden gelmeyen bir şeyi bile isteye yapmaz, akıl var mantık var. Dogmatiklere bir şey anlatmanın da manası yok. Yaşayacaksın sadece hayatını istediğin şekilde ve kendini koruyacaksın, kendini savunacaksın, yaşam mücadelesini vererek öleceksin öleceksen de, kurban olarak değil.

Nerden aklıma geldi derseniz şimdi gene bu tür bir hatırlatma. Biliyorsunuz eşcinsellerin yürüyüşlerine ve gösterilerine izin verilmiyor bir kaç yıldır. İşte ne bileyim bazı kesimler tehditler yağdırıyor, eşcinselerin etkinlklerini falan basıyor, polis eşcinselleri korumuyor, devlet eşcinsellerine sahip çıkmıyor, çünkü devlet eşcinselliği tanımıyor. Oysa eşcinsellik hayatın bir gerçeği; varsa vardır ve varolanı kabul etmekten başka bir seçenek ancak komiklik olur.

Bi çuvaldız da kendimize batıralım; e eşcinsellerimiz de homofobik değil mi? Eşcinselliğe karşıt unsurlarla eşcinselliğini var etmeye çalışırsan, hiçbir işe yaramaz işte. Hani cinsel yönelimi cinisiyete falan indirgiyor ya eşcinsellerimiz, sonra kendisini yok sayana yok etmeye çalışan heteroseksist unsurlarla falan heteroseksizme kendini kabul ettirmeye çalışıyor ya. Muhafazakarlık ve unsurları eşcinselliği lanetliyor, sonra eşcinseller muhafazakar eşcinseliği icat etmeye kalkıyor. Heteroseksizm erkeklik ve kadınlık üzerinden bir politika sürerek farklılıkları linç etmeye kalkıyor, eşcinslleerimiz de toplumsal cinsiyet paralelinde cinsiyetçilik yapıyor, homofobiklik yapıyor. Eşcinsellerimiz keşke homofobik olduklarının farkına varabilse.

Bazen eşcisnellerin etkinliklerinin engellenmesine seviniyorum bile biliyor musunuz; çünkü onlar da bilmiyor ki eşcinselliği ve inanmıyorlar ki gerçek eşcinselliğe. Kendilerine sunulan cinsiyetçi eşcinselliğin palyaçoluğunu ve savunuculuğunu yapıyorlar sadece. Ne acı insanın kendisinin komik duruma düşürüldüğünü bilmemesi, sonra da kendi aptallıklarına suçlu araması...

Ve ben birgün büyük patlamamı eşcinsellere karşı yapacağım büyük olasılıkla. Çünkü kendi aptallıkları etraflarına mikrop saçmalarına neden oluyor ve kokusu bana kadar geliyor. Ama susuyorum sadece, belalarını kendilerinin bulmasını bekliyorum. Ama sabrın da bir taşma noktası vardır değil mi?

Son bir not: Eşcinsel ilişki yaşayıp da ben eşcinsel değilim demek nedir ya? Erkeğim diyerek erkeklerle beraber oluyor ama o eşcinsel değildir değil mi?! Kadın kılığına giriyor ve eşcinselleri lubunya diyerek aşağılamaya çalışıyor. Eşcinselliklerini kadın kılığına girerek ticarete dönüştürmüşler, sonra da eşcinselliğe karşı ahlakçı tutum sergiliyorlar. En azından açık ve net eşcinseller sizin gibi ikiyüzlü ve çıktığı kabuğu beğenemyen nankör ve korkak değilller, doğalarına minnettarlar! En çok da kadın eşcinsellerin erkek kılığına girip eline tesbih alarak kaba dayı görüntüsüyle eril ahlakçılık yapmasına irrite oluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder