29 Nisan 2018 Pazar

Transseksüellere; Hastasınız, (doğal)çevreyi rahatsız ediyorsunuz!


Transseksüel tabirlilerin eşcinselleri feminen davranmalarından ve de cinsel uygulamalarından dolayı aşağılamaları homofobiden başka bir şey değildir. Toplumsal cinsiyet rollerinden etkilenmeyenimiz mi var?

Transseksüellikle eşcinsellik arasındaki fark; eşcinsellerin bedenleriyle-kimlikleriyle barışık olmaları, transseksüellerin ise bedenlerinden ve eşcinselliklerinden nefret etmeleri ki, zaten kendileri de doğdukları bedenlerinden nefret ettikleri, barışamadıkları için geçiş ameliyatı olduklarını söylüyorlar ama dediklerini bilemeyecek seviyede psikolojik vaka oldukları için kategorik bir şekilde transseksüellikle kendilerini heteroseksizme yamamaya çalışıyorlar, bakınız biz de sizin gibiyiz-eşcinsel değiliz dercesine.

Herkes seçiminde özgürdür. Sen psikolojin gereği bedeninden kurtulmaya çalışırsın bir transseksüel şeklinde, diğeri-eşcisnel olan ise bedeniyle mutlu mesut yaşamaya çalışır. Bedeniyle barışık eşcinsellerin, kendilerini transseksüel olarak tanımlayanları sevmemek, onlardan nefret etmek gibi durumları yok ve asla söz konusu bile olamaz. Transseksüeller bedensel nefretlerinden dolayı cinsiyet kimliklerini değiştirmeye ve bununla varolmaya kafalarını o kadar takmışlar ki, cinsel-lik dışında varolan eşcinselleri bile hazımsızlıktan dolayı kendi işlerine geldiği şekilde algılıyorlar ve eşcinsellerin sadece cinsellikle varolduklarını söylüyorlar. Çünkü heteroseksist beyinlere ister transseksüel olsun, ister heteroseksüel hiç farketmeksizin gerçek anlamda eşcinsellik-hemcinsler arası ilişki gözönünde olmasalar bile batar.

Bedeniyle barışık eşcinseller bu konuya-cinsiyet konusuna kafalarını takmadıkları için, cinsellik 100 parametrelik bir yaşamın ancak 1'ini işgal edebilir. Eşcinsellerin okulları, işler, hobileri, yaşam gayeleri vardır; diğerleri gibi cinsiyete ve cinselliğe saplanıp kalmazlar. Bakınız transseksüellere giyimlerinde davranışlarına kadar..; toplumdaki eşcinselliğe önyargılı bakış açısına sebep olan da bu. Zannediyor ki toplum, eşcinsellik dönmelik ve cinselliktir. E bunlar da inadına bunu ispatlarcasına bu şekilde varoluyorlar. Bizi protipleştiriyorlar diye bir de şikayetçi oluyorlar; toplumsal cinsiyete uygun şekilde davranıp, doğal kimliğinizin üzerinde yapay şekilde kendinizi sırıttıran sizler değil misiniz?

Cinsiyet kimliği diye bir şey yok. Toplumsal cinsiyetin bir uzantısıdır cinsiyet kimliği denilen şey. Transseksüeller de bu yapaylıkla heteroseksizmi besliyorlar işte. Mantıklı bir insan cinsiyet kimliğiyle varolmaz, ama cinsiyet kimliğiyle varolabilecek seviyede olan psikolojilere de seçtikleri yolda mutluluk dilemekten başka elimizden bir şey gelmez, mutlu olamayacaklarını bildiğimiz halde.

Derneklerin falan da çıkar için cinsiyet kimliğini desteklemelerini tarih asla affetmyecektir. Şimdi bu dernekler LGBTİQAPXYZ kamuflajı ve kandırmacasıyla eşcinsel hareketine katkı sağladıklarını falan mı zannediyorlar; hepsi heteroseksizmin çukuruna düşmüşler farkında değiller.

Bir de transseksüeller çıkarcı doktorların tavsiyelerine inanıp ameliyat oluyorlar. Ayol aynı doktorlar eşcinselliği de hastalık diye tedavi etmeye çalışmıyorlar mı? Siz hastayız diye resmen tıpış tıpış kendi beyninizle gitmiyor musunuz ameliyat masasına kalkamayacağınız bildiğiniz halde veya hadım olarak yaşayacağınızı bile bile.

Biz transseksüeller bir çok meşakati göze alıyorsak, transseksüellik gerçektir diye bir şey olamaz; sizler bedeniyle barışamamış homofobik eşcinsellersiniz. Bu sözlerden gocunuyorsanız, gerçekler acıtıyor demektir. Biyolojik erkeklik ve kadınlık vardır, bir de cinsel yönelim vardır; gerisi hava-civa, heteroseksizmin öğretileridir. NOKTAAAA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder