6 Eylül 2017 Çarşamba

Transseksüel evlilkler, yasaları heteroseksüel kurallarla delerek yapılan eşcinsel evliliklerdir


Transeksüeller istedikleri kadar iddia etsinler, asla heteroseksüel erkek veya kadın değildirler; eşcinseldirler.
Hayatları boyunca kendilerine zarar veren hormon ilacı alarak veya yapay cinsel organ taktırarak erkek veya kadın olduklarını mı sanıyorlar?

Güldürmeyin Tanrı aşkına insanı... Şimdi kadın kılığında bir erkek, gerçek bir kadın duygusu yaratıyor mu sizde? Bende yaratmıyor; kadını taklit eden bir erkekten başka bir şey değil. Resmen başarısız bir kadın taklidi.
Trans erkekler için de aynı şey geçerli Şimdi erkeğin bir yapısı var. Kadından erkek olmaya çalışanların gerçekten erkeklikle alakası yok. Sadece kendilerini kandırıyorlar, çevrelerinin de kırılmasın diye yalan söylemesiyle.

Hadi görüntüde erkek veya kadın olmaya çalıştılar; uygulamada ne olacak? Trans erkeklerle lezbiyenler beraber olacak, trans kadınlarla da erkek geçinen eşcinselliğiyle barışamamış gizli eşcinseller beraber olacak. Ben bu işin içinde olan bir eşcinselim sayın seyirciler. Trans kadınla erkeğim diye beraber olan kişi, bana gelip kadınlık yapıyor. Bunu translara söylediğin zaman kabul etmiyorlar. Çünkü onlara göre onlar heteroseksüeldir ve asla eşcinsellerle beraber olmazlar!!! Komik bile değilsiniz. 3 yaşındaki çocuk bile bu kandırmaca içine girmez. Zaten sonradan da olsa aklı başına gelip bilinçlenen translar itiraf etmiyorlar mı; bizler heteroseksüel geçinip heteroseksüel peşinde koşan ama sonu hüsranla biten ve geriye dönüşü olmayan yolun kurbanlarıyız, diye...

Sonra da ben, transseksüellik bedeniyle barışamamış eşcinselik diyince hedef haline geliyorum.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), transseksüelliği uluslararası hastalık sınıflama ölçütü ICD-10’a göre bir ruhsal rahatsızlık türü olarak tanımlanmaktadır. Eşcinselliği hastalık olarak kabul etmeyen sağlık örgütü transfobik mi de transseksüelliği hastalık sınıfından çıkarmıyor? Bana saldıracağınıza WHO'ya saldırın öncelikle ki sorununuz bu ise kökünden hallolsun!

Transseksüellerin evlilik merakı falan heteroseksüel gömleği üzerlerine giyme sevdasından başka bir şey değil. Bedenleriyle barışık değiller ya; bu şekilde daha bir heterolaşacaklarını sanıyorlar sanırım. Eşcinsellerin evlilik sevdası da soyal haklara sahip olmaktan çok, cinsel yönelimleriyle barışamamanın getirdiği psikolojinin gerçekleri öertbas etme çabasından başka bir şey değil. Bakınız biz de sizin gibiyiz, demeye çalışıyorlar. Heteroseksüeller gibi olunca ne olcak; alkış mı alacaksınız, daha mı çok kabul edileceksiniz. Kendiniz olarak kabul ettirseniz kendinizi daha samimi, daha inandırıcı olmaz mı? Eşcinsel beraberliklere bakınız; toplumsal cinsiyet formülü üzerinden yürüyor roller.

Transseksüellerle evlilik yapanlar eşcinsel oldukları için, bu evlilikler heteroseksüel evlilik değil eşcinsel evliliklerdir yasaları heteroseksüel kurallara uyarak delen. Dediğim gibi trans erkeklerle beraber olanlar lezbiyen, trans kadınlarla beraber olanlar eşcinsel olduğu için, bu evlilikler eşcinsel evlilik sayılır resmi olarak ne kadar heteroseksüel evlilik sınıfından olsa da. Senin erkek bedenindeyken hemcinsinden hoşlanman, seni heteroseksüel yapmaz eşcinsel yapar, kadın bedenindeyken hemcinsinden hoşlanman da seni gene aynı şekilde lezbiyen yapar sadece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder