18 Eylül 2017 Pazartesi

İnsanları sevmiyorum artık gerçekten; bana bu yüzden hakaret davası falan açarsanız sevinirim..!

Çünkü bu sayede daha çok isyan edip, belki vicdanları harekete geçirebilirim.

Bugün resmi işlemler için Sevindik Mahallesi'ne gitmem gerekiyordu ve bisikletle yola çıktım. Tam gideceğim yere yaklaşırken trafik lambalarının olduğu noktada yaya geçidinde bir köpek diğer köpek arkadaşını bekliyordu. Yanımdan hızla geçen otomobilin kırmızı ışık yanmasına rağmen ve durmayacağını anlayıp köpeği çarpmaması için "yavaş yavaş" diye nara atmama rağmen durmadı ve köpeğe çarpmasına ramak kaldı. Sonra bir de utanmadan kötü bir şey yapmışım gibi arabanın camından başlarını uzatıp bana bakıyorlar ve bastılar gaza gittiler. Üstelik köpeğin bir bacağı engelliydi.

Şimdi benim insanlar hakkında ne düşünmemi bekliyorsunuz? 1. Trafik kurallarına uymuyorlar (Köpek bile uyuyor be trafik kuralına; yayalar için yeşil ışık yanınca karşıdan karşıya geçiyor), 2. İnsanlık diye, duyarlılık diye bir şey yok. Bu köpek ezilseydi, onların hiç umrunda bile olmayacaktı. 3. Peki devletin umrunda olacak mıydı? Hayvan çarpan bir sürücünün ehliyeti elinden süresiz alınmalı; bu kişi insanı da çarpabilir.

Trafik kazaları niye oluyor; insanların dikkatsizliğinden, vurdumduymazlığından, umarsızlığından. O yüzden trafik kazalarında ben pek, hatta hiç üzülmem. Çünkü insanların kendi hatası. Hayvanlar arabaların altında kalınca lanet okurum insanlara. LANET..! Teşekkür ediyorum köpek kardeşime insanlara asla güvenmemem gerektiğini bir kez daha hatırlattığı için..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder