19 Eylül 2017 Salı

Bir erkek kadınsı duygular hissetmese eşcinsel değil heteroseksüel olur zaten...

...Ama bunun cinsiyet kimliğiyle kesinlikle alakası yok. Zaten cinsiyet denilen şey ne ki, nasıl bir şey..; toplumsal cinsiyete uygun roller mi?


Bir gün translar da eşcinsel olduklarını kabul edecekler bedenleriyle barıştıkları zaman. O gün anlayacaklar eşcinselliğin erkek bedeninde kadınlık, kadın bedeninde erkeklik olduğunu!

Örneğin bir erkek kadınsı duygular hissetmese eşcinsel değil heteroseksüel olur zaten.

Barışamayanlar ya transseksüel oluyor, ya da erkek geçinen gizli eşcinsel. Aynı ifadeyi bedenleriyle barışamayan trans erkeklere de uyarlayabilirsiniz.

Tabi bunları bedenleriyle barışamayanlara kesinlikle anlatamazsın...

Dünya Sağlık Örgütü de teşhisini koymuş zaten!

Lütfen tepkilerinizi ve şikayetlernizi bana değil, Dünya sağlık Örgütü'ne iletin. Çözüm bende değil çünkü!

Ben kadınlardan hoşlanan heteroseksüel değil, hemcinsinden hoşlanan bir eşcinselim.

Eğer erkeklerden hoşlanmam kafamın içinde kadın duygularımın olduğunun göstergesiyse, erkek bedeninde bir kadınım.

Ama ben toplumdaki kadınlar gibi davranan ve öyle yaşamak isteyen biri değilim. Çünkü benim günlük yaşamımın cinisyeti yok; nötür bir kimliğim gündelik yaşamda.

Dediğim gibi sadece duygularım hemcinsime karşı depreşiyor. Erkeklerden hoşlanıyorum diye de kadın bedenine sahip olmak, kadın gibi giyinmek, kadın gibi davranmak diye saçma bir şey olabilir mi?

Gerçekten bu anlamdaki cinsiyet dediğimiz şey öğrenilmiş bir kimlikten başka bir şey olamaz. Kadınlar anasının karnından doğar doğmaz mı ruj sürüyor, ada yapıyor, etek giyiyor vesaire. Sen çocuğun kafasına pompalarsan cinsiyet kimliğini, o da doğuştan öyle olduğunu zanneder.

Lütfen, "o zaman eşcinsellik de hastalık, sonradan öğrenilen şey" gibi saçma sapan zırvalamayın. Eşcinsellik öğrenilen bir şey olsaydı, heteroseksist dünyada milyonlarca eşcinsel olmaz, hepsi heteroseksüelliğe özenirdi. Çünkü eşcinsellerin önünde doğduklarında ne eşcinsel örnek oluyor, ne eşcinsellik pompalanıyor, ne de eşcinselliğe zorlanıyor. Zorlanarak değişilseydi, o zaman bütün eşcinseller heteroseksüel olurdu; çünkü heteroseksüel olmaya dünden razılar zaten.

Eşcinselliği yetişme tarzına bağlayanlara falansa söyleyeceğim... Dünyada milyonlarca heteroseksüel figür varken, eşcinseller geri zekalı mı da örnek alacak figür bulamasın. Zaten bedeniyle barışık eşcinsellerin şu cinisyette olacağım, bu cinisyette olmazsam asla olmaz gibi dertleri yok ki. Heteroseksizmin bedeniyle barışamamış olanların kafasını karıştırmış olduğu bir gerçek yalnız.

OK!

Not: Bu yazı niye yazıldı..? Diyebilirsiniz ki, gene Halil'in (sözde) transfobisi depreşti! Hayır. Nedim Uzun demiş ki.... Madam marika benim sahne şovum, ben transseksüel değil, eşcinselim!

Zaten transseksüellik bir gün dile gelecek... Toplumsal cinsiyete dayalı baskıdan dolayı bedenimle barışamadığım için transseksüel oldum, heteroseksizmi içselleştirmek doğamla küsmeme sebep oldu, bilinçsizlik, psikolojim öyle kumanda etti vesaire... Ben de onu diyorum ya zaten!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder