23 Ağustos 2017 Çarşamba

Eşcinselden futbol hakemi olamaz, vajinası olmayan kadın polis olamaz..!


Sayın seyirciler burada bir akıl ve mantık dışılık yok mu? Eşcinselden futbol hakemi olamaz kararından sonra doğuştan rahmi olmayan bir kadına da senden polis olmaz demişler. Eğitimini tamamlıyor, mezuniyetine 3 gün kala meslekten men ediliyor.

Bütün bunlar neden oluyor... Cahillikten ve de cinsiyetçilikten. Çünkü bir insan görevini cinsel bölgeleriyle yapmaz. Bunu anlayabiliyor musunuz? Yapılan iş akıl ve el-kolla, bedenledir. Cinsel bölgeler cinsellikle veya görevi ne ise, idrar yapmak, çocuk doğurmasına vesile olmak gibi işlerle alakalıdır. Acaba şunu mu demek istiyor kanunlar; "Ya kadın olacaksın, ya da erkek ve de erkeklik ve kadınlık rollerini yerine getireceksin. Rahmi olmayan bir kadına, sen çocuk duğuramayacağın ve toplumsal cinsiyet rollerine uygun şekilde görevini yerine getiremeyeceğin için aile yapısına terssin ve aile yapısına uymayan birine de biz polislik yaptırmayız! Çünkü kadın olmanın kuralları vardır, kadınlık görevini yerine getirmelisin. Eğer çocuk falan doğurmazsan daha özgür olursun, ikinci sınıfı rolünü oynayamazsan. Alimallah erkekleri falan solarsan yaşam tarzı olarak, bu da erkek egemen yapıya uymaz".

Başka bir açıklaması var mı gerçekten rahmi olmayan kadının polisilik yapamayacağı kararının. Kadının her şeyi normal ama sırf rahmi yok diye polislik yapamayacağı raporu veriliyor. Açtığı davayı kaybediyor. İnterseks birisi polislik yapabilirken, kendisinin neden yapamadığını anlayamadığını söylüyor. Dediğim gibi her şey cinsiyetçilikle alakalı olabilir. İnterseks olan biri bile herhangi bir cinsiyeti tercih ederek heteroseksizme uyar ve gene de rahatsız etmez kimseyi. Oysa şu anda devlet memurluğu yapan translar var bildiğim eğer çocuk sahibi olamamaksa devlet memurluğu yapamamanın gerekçesi. İnsan şunu bile düşünmeden edemiyor... Bu kişinin cinsel yönelimi heteroseksüel değil falan da, bu da anlaşıldığı için ahlakçılık falan mı yapıldı acaba aynı eşcinsel hakeme yapaılan gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder