15 Temmuz 2017 Cumartesi

Her şeyin ilacı sevmek; penisli kadın olmayı seviyorum, hem de çoook!

Dünyaya barış, herkesin kendini sevmeye başlamasıyla gelebilir ancak..! Çünkü o zaman insan herkesi, her şeyi sevebilir. Her gün sevgi devrimi yapmak kendi elimizde!


Hayattan hiç şikayetçi olmadım...
Aksine hep bu dünyada nefes alabildiğim için, görebildiğim için, hissedebildiğim için, duyabildiğim için, müzik denilen şeyin zevkine varabildiğim için, varolabildiğim için, kendimi gerçekleştirebildiğim için, sevebildiğim için, anlayabildiğim için, dinleyebildiğim için, üzilebildiğim için, bazen kızabildiğim için, bazen acıyı bile hissedebildiğim için, yürüyebildiğim için, spor yapabildiğim için, hayvanlarla(özellikle kedilerle türdeş olabildiğim için) dostluk kurabildiğim için, birilerine de yardımcı olabildiysem ne ala, ağlayabildiğim için, gülebildiğim için, anne sevgisini tadabildiğim için, dünyadaki tüm nimetler için, tüm güzellikler için, hayatın tüm renkleri için, daha ne söyleyeyim ki, her şey için evrenime müteşekkirim ve teşekkür ediyorum.
Ve ben eşcinsel olduğum için hiç tereddüt yaşamadım, dolayısıyla hiç üzülmedim. Çünkü benim, ben olduğumu ve ben olacağımı, olmam gerektiğini, bunun yanlış bir şey olamayacağını, doğal olduğunu idrak edebileceğim bir aklım vardı. Evren bana akıl da vermişti, sağlıklı bir psikoloji de vermişti. Dolayısıyla doğduğum şekilde kendimi gerçekleştirebiliyordum.
Peki öyleyse niye şikayetçi olacaktım eşcinselliğimden? Heteroseksist dünya karşı çıktığı için mi?
Hem şikayetçi olsam ne değişecekti?
Heteroseksist dünyanın istediği gibi olsam mutlu olabilecek miydim?
Evrenin yarattığı kadın ruhuma erkek bedeni giydirmesinin ne sakıncası olabilirdi ki?
Erkek bedeninde kadın ruhunu gerçekleştirmenin önünde hiçbir engel yoktu.
Üstelik erkek bedeninde kadın ruhunu gerçekleştirmek çok keyifli.
Düşünseniz ya... Hem penisim var, hem de kadınım. Gerçekten çok eğlenceli. Kadın ruhumu da seviyorum, penisimi de.
Eğer ben vajinalı bir kadın olsaydım onu da kabul ederdim ama penisli kadın olmanın keyfine vardıktan sonra, yeniden dünyaya gelsem, yüzde trilyon kere penisli kadın olmayı isterdim gene de.
Farklı olmak bile bir ayrıcalık. Niye herkes gibi olayım ki ayol. Hiç sevmem fabrikasyon olmayı.
Ayrıca ben bedenimi çok seviyorum; nasıl kıyarım ona.
İşte bütün mesele bu; kendini sevebilmek, hayatla, doğanla barışık olabilmek ve bunun için sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilmek.
Yanlış anlaşılmasın ve de kimse üzerine alınmasın. Ben kendimi anlatıyorum, hayata mesajımı kendim olarak veriyorum. Rahatsız oluyorsan görme, duyma beni. Bu mümkün çünkü.
Ama kaçtığın ben değil kendin olacaksın; bunu da biliyorsun değil mi?
Ben saygı da duyarım herkesin kendini gerçekleştirme seviyesine. Ama düşünce özgürlüğümü ifade etmeme kimseyi karıştırtmam.
Çünkü ben demek, özgürlük demek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder