16 Temmuz 2017 Pazar

Eşcinselleri Kanada kabul eder ama homofobikleri hiçbir gezegen kabul etmez, imhası kaçınılmazdır!

Çeçen lider Kadirov "Bizde böyle insanlar yok. Bizde gay yok. Varsa alın Kanada’ya götürün. Allah’a hamd olsun. Bizden uzak olsunlar." diye konuşmuş.


Ne denilebilir ki böyle kişilere... İran'da eşcinsel yoktu değil mi? Bazı Müslüman ülkelerde de eşcinsel yoktu..!
Eşcinsellik neden Batı ülkelerine mahsus bir şeymiş gibi düşünülüyor?
Tamam Müslümanlıkta Lut kavmi miti var ama sorun Müslümanlıktan çok Müslümanlığı erkek egemen kültürün, yani heteroseksizmin cinsiyetçi çıkarlarına alet etmekten başka bir şey değil.
Yaa akıl var, mantık var... Trilyon kere söyledim... Heteroseksist bir dünyada insanlar öldürülmek veya hapse atılmak için mi kendi cinsini sevecek içinden gelmese?
Sonradan öğrenilen bir şeyse eşcinsellik, sen demek ki eşcinselsin ve eşcinselliğini yaşamaya özgüvenin yok ki heteroseksist dünyada, o yüzden homofobiksin ve o yüzden din gibi uhreviyatları korkuya dayalı nefretine alet ediyorsun.
Bu cahillikten çok beyin kapasitesizliğiyle alakalı bir şey. Çünkü cehalet okuyarak giderilir ama kapasite olmayınca geliştiremezsin.
Lafı fazla uzatmaya da gerek yok aslında... Eğer külürler hem genetiksel, paralelinde sosyolojik evrimini tamamlayamamışlarsa, doğaya düşman olmaya devam ederler.
Evet eşcinsel düşmanlığı gerçek doğaya düşmanlık, kapasitesizliğin doğasına yaranma çabasıdır.
Kadirov gibilere söyleyeceğim de, kendinize bir başka gezegen tayin edin diyeceğim ama başka gezegenlerin homofobikleri kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. Evren dengesini bir şekilde sağlar. Doğa olaylarına afet ismi verip eşcnselliğe bağlıyor ya cahiller; asıl doğa homofobiklere haddini bildiriyor. Doğa, eşcinseller şurada yaşıyor, hadi oraya sel olup çağlayayım, veya faylarımı orada yerine oturtayım diye sallamıyor ki zemini... Tanrım ne zaman kurtulacağız ilke kabile hayatından da bilimsel düşüneceğiz..?

Not: Nedense homofobikler davranış ve görüntüleriyle bende hep eşcinsel çağrışımı yapar ve gerçek hayatta hiç yanılmam. Mesela çok maço erkekler karşı cins müptelasıdır, sonra trans tabirlilerle beraber olurlar, sonra eşcinsellerle beraber olurlar aktif olarak, bir bakmışsın pasivize olmuşlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder