29 Mart 2017 Çarşamba

Yobaz basına göre "İşte Benim Stilim" moda yarışması eşcinselliğe özendiriyormuş!


Tarzsın Nesli!

İşte Benim Stilim" yarışmasından Nur Yerlitaş ayrıldı. Özel bir renkti gerçekten. Eskisi kadar keyifli olmayacaktır muhtemelen. Çünkü onunla özdeşleşmiş bir programdı. Umarım döner. Özellikle Bahar'la diyolagları sayesinde seyir oranı yükseliyordu. Çünkü Bahar şok ediyordu onu da herkesi ettiği gibi.
Nur Yerlitaş'ın yerine konuk jüri olarak Sefa Doğanay vardı bugün ve eteğindeki taşları dökerek her yarışmacıyla sanki bir skeç oynadı. Ama Bahar ile diyalogları çok sinerjikti. Sanki ikisi kafa dengi gibiydi. Bahar da onu çok sevdi. Gerçi Bahar geyimsi şeyleri seviyor. Nur Yerlitaş'ın gitmesine olan üzgünlüğünü bir nebze olsun dağıtabildi Sefa'yla. Nur Yerlitaş'ın programa kattığı enerji farklı ve güzeldi ama Sefa'nınki çok yüksek perdeden bir mizah gibiydi.
Sefa Doğanay'ın jüriliğiyle ilginç olan, Ivana dışında jüri üyelerinin aynı tarz kimlikten oluşlarıydı; yanılıyor muyum yoksa? Bir Bülent Ersoy eksikti sanki.
Keske "gay stil" yarışması da olsaydı diye düşünürken, Yeni Akit gazetesinin homofobik haberiyle karşılaştım bu programın jüri üyeleriyle insanları eşcinselliğe özendirdiğine dair...
Eşcinselliğin özenilerek olduğunu düşünmek nasıl bir kafa, bir zekadır?
Eşcinsellik olmasaydı eşcinseller olur muydu? Eşcinseller varsa da eşcinsellik olduğu içindir.
"Rtük nerede?" diyor Yeni Akit gazetesi.
Eşcinselliği yok etmek mümkün mü Yeni Akit gazetesi zihniyeti?
Eşcinselliği yok etmeye çalışırsanız, İran'daki gibi ortalığı travestiler doldurur merak etmeyin.
Sonra da insanlık devre dışı kalır; eşcinseller idam falan edilerek yobaz zihniyetinin vicdansızlığı doğrultusunda...
Konumuza dönersek.., "İşte Benim Stilim"in son sezonunu bir kaç haftadır falan takip ediyorum YouTube'dan Bahar'ın bölümleri sayesinde ve Nur Yerlitaş'sız da ilgimi çekmeye devam ediyor. Çünkü Bahar var! Jürinin hepsinin gay olması programı daha pozitif hale getirdi. Yarışmacı kızlar da çok eğleniyor bu sayede. Sanki Kemal Doğulu da Kerimcan ve Sefa Doğanay arasında daha mutlu jürilik yapıyormuş gibi. Kemal Doğulu'nun arkadaşlarından memnuniyeti yüzünden okunuyor çünkü ve daha çok eğleniyor. Gerçekten biz bize daha gullüm oluyoruz!
Programın Rüzgar Erkoçlar tarzı yarışmacılarından Neslihan da maskülen tavrıyla jüri üyesinin tarzını alamayanlardan. Feminen olmasını istiyorlar ama olabilemez ki böyle bir şey. Neslihan'ın tarzı ortada; değiştirmesi mümkün olmayacaktır çok büyük ihtimal.
Nur Yerlitaş'ın gitmesiyle programın enrjisi belki düşmüş gibi görünebilir ama sanki daha pozitif bir havanın hakim olduğunu söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder