28 Mart 2017 Salı

Kendisine gay diyemeyenler ya biseksüelim diyor, ya da transseksüel!

İster heteroseksüel ol, ister LGBTİ; eşcinsellikten rahatsız oluyorsan homofobiksindir!


Kendisine gay diyemeyenler ya biseksüelim diyor, ya da transseksüel! Eşcinsel haklarını hemcinsinizle sevişmeniz alakadar ediyor, bize ne heteroseksüelseniz ayol..! Zaten heteroseksist bir dünyada yaşamıyor muyuz?

Eşcinselliğini inkar edip kendisine açıkça trans bile diyemeyip LGBTİ imlemesinin arkasına sığınan homofobikler, eşcinsel haklarına ne katkı sağlayabilir ki... Kendini doğru veya yanlış her ne olarak tanımlıyorsan tanımla ama kimliğinin arkasında açık ve net bir şekilde dur! İnsanın arada kalmasının ve kamufle yaşamasının hiç kimseye, hiçbir şeye faydası olmaz. Bahaneler de gerekçe kabul edilemez. Sabit ve özgüvenli durmayarak önyargıları pekiştirmeyelim..!

Biseksüellik, transseksüellik gibi tali yollara sapmadan özgüvenli bir şekilde ve de LGBTİ falan demeden açıkça eşcinselliğin arkasında durmanın zamanı gelmedi mi daha? Neymiş L harfi başa gelmeliymiş, neymiş herkes temsil edilmeliymiş kimlik ifadesinde, vesaire... Eşcinselseniz eşcinselsinizdir, değilseniz eşcinselliği ilgilendirmez ki!

Eşcinseller hemcinsiyle yatıyor, transseksüeller hemcinsiyle yatıyor; sonra da kendilerine ben buyum, ben şuyum, eşcinsel değilim diyorlar, a'yım-p'yim diye falan saçmalıyorlar... Kandırın bakalım kendinizi... Homofobiyi yaratan kendinizsiniz ayol! Bir gün herkes eşcinselliğe gelecek, gelmeyenler eşcinsel değildir zaten..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder