16 Mart 2017 Perşembe

Şişman erkekle sevişemiyorum ne yazık ki!


Yukarıdaki fotoğrafı "renkli" olmasından dolayı gözüme hoş geldiği için homofobiye karşıtlık olarak sözde homoseksistlik mahiyetinde paylaşmıştım akabindeki iki cümleyle facebook'ta aşağıdaki şekilde...

[Hani diyorlar ya, "Eşcinsel karşıtlığı homofobi değil, ifade özgürlüğüdür...". Ben de diyorum ki, "Erkek erkeğe bir dünya istiyorum, ifade özgürlüğü kapsamında!.". Çok ciksler değil mi?!]

Trans erkek bir arkadaşım da "neden illa kas yığını erkekler??? bu da erk sistemin şey algısyla ilgili değil mi? hani şişko erkek olamaz mı? neden tek tip?" diye not düşmüş paylaşımımın altına.

Benim de cevabım "ben kaslı erkek sevmiyorum zaten ama fotoğraf renkli olduğu için gözüme hoş geldiğinden paylaştım. şişmanlık da bir yapı meselesi ama ben de ne yazık ki aşırı zayıf erkeklerden hoşlanıyorum. 70 kiloyu geçince içimden gelmiyor onunla sevişmek!" şeklinde oldu.

Konuyu açmak gerekirse... Şekilciliğe karşıyım evet. Hiç yaşa bakmam. 70 yaşında bir erkekle de sevişirim, kıllı bir erkekle de, çirkin bir erkeğe bayılırım zaten, yatakta statü mü olur zaten ama şişman erkekle asla beraber olamıyorum. Olmuyor, olamıyor işte. Sebebini bilmiyorum. Belki de kişinin bedenine bir saygısızlığı olarak düşünüyorum bunu ama içimden gelmiyor en önemlisi, nefsim uyanmıyor şişmanlara karşı. Bilinç altımda ne var onu da bilmiyorum. Tamam yapı meselesi bir şişmanlık varsa, yani çok yemekle alakalı değilse saygım sonsuz ama gene de yapamıyorum işte. Sonuçta şişman seven de var. En azından illa ki genç olacak diye takıntım yok. 65-70 kilo erkekleri tercih ediyorum ben. 75 kilo bile kafamda büyüyor. Ve bu yüzden, "yani sen niye kilolusun?" demesinler diye 70 kiloda kalabilmek için aç dolaşıyorum!

Bir de şu var. Benim şekilciliğim estetizmle alakalı olabilir. Mesela ben, işin ilişki boyutunu bir tarafa bırakın, yani kadın olsaydım da aynı düşüncede olurdum, poposu güzel olmayan erkekle de sevişemiyorum. Yani yusyuvarlak olacak, gözüme hoş gelecek... Bu takıntım nereden geliyor bilmiyorum. Buna ister ayrımcılık diyin, isterseniz ne derseniz diyin. Sonuçta benim görsel ve hissel arzularımın hiç kimseye zararı yok. Cinsel hayatımı kendi dünyamda yaşıyorum ve kimsenin gözünün içine sokacak bir şekilcilik yapmıyorum. Dürüst olmak bazı arkadaşlarımızı üzüyorsa da yapabileceğim bir şey yok. Olmuyorsa olmuyordur; zayıf ve güzel popolu erkek seviyorum ben.

Ayy, sosyal medya üzerindeki tanışmalarımda genellikle yaşadığım bir anekdotu paylaşmadan edemeyeceğim. Herkes yaş falan sorar, fotoğraf ister ya... Ben sadece kilo soruyorum. Aldığım cevap genellikle 80 ve üzeri olabiliyor. Kilolusun diyorum, kabul etmiyor-lar. Boyum var, taşıyabiliyor, göstermiyor diyor-lar. Boyun kaç diyorum, 1.70 diyor..! :)

Fazla söze gerek var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder