10 Mart 2017 Cuma

Gay arkadaşlığı önemlidir; ihmal etmeyelim!


Bu hafta 20 senelik (belki küsüratı da vardır) arkadaşımdan haber alamadım. Ne mesajlarıma döndü ne de aramalarıma. Ailesinden de sağlıklı bir cevap alamadım. Gene trip mi yapıyor acaba diye düşündüm, acaba hasta mı, komada mı diye de düşündüm, acaba en kötü haberi mi alacağım diye korktum da... En sonunda sinirlenerek bir mesaj yazdım. Gene dönmedi. Sonunda gerçeği öğrendim 1 hafta sonra; komadaymış. Şekeri 400-500'lere fırlamış gene. Sonra düşündüm; şu kısacık dünyada nelerin hesaplaşmalarını yapıyoruz. İyi insan olamadan göçüp gideceğiz hayattan. Arkadaşım şu anda iyi. Hatta hastanedeki bakım daha da iyileştirmiş onu.

Ah biz geyler..! En kötü anımızda bile keyfimizi ihmal etmiyoruz. O da spor tutkunu ve de voleybol hastası. Çok merak ediyormuş Fener - Vakıf maçının neticesini. Bu hafta sonu da hastanede kalacağı için GS - FB maçını izleyemeyeceğinin üzüntüsü içinde.

Hayat bir varmış, bir yokmuş işte. O yüzden gay arkadaşlığının kıymetini bilelim. Çünkü paylaşımlarımızın diğer dünyadan özel tarafları olabiliyor. Çünkü bazen sadece biz anlayabiliyoruz birbirimizi.

İleride yaşlı geyler huzur evi artık benim için kaçınılmaz... Her gey, kendi arkadaş çevresini hayat boyunca muhafaza etsin ve de kıymetini bilsin. Çünkü yeri geliyor anne ve babadan bile daha olabiliyor...  Hayatımızı kimlerle ve nasıl paylaştığımızı düşünürsek gay arkadaşlığı çok değerli gerçekten...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder