5 Eylül 2016 Pazartesi

Eşcinsel ilişki istedi, ödürdüm!


Eşcinsel ilişki istedi, ödürdüm..!
Oh ne güzel..! Karşı taraf eşcinsel ilişki istemiş, o da öldürmüş!
Önce niye gittin demezler mi, aklın nerdeydi..?
Gittin diyelim, kibarca reddetmesini bilmiyor musun da bıçağa davranıyorsun hemen? İnsanlığın nerede?
Ayrıca ilişki yaşanmış da olabiliyor. Bu sefer de uyuttu öyle ilişki yaşattı veya tecavüz etti gibi savunular devreye giriyor. Hatta söylersen seni rezil ederim gibi tehditte bulundu deniliyor.
Ben heteroseksist dünyada bu cesarette bir eşcinselle karşılaşmadım desem...
Peki haklısın da neden kaçıyorsun..?
Neden gasp ediyorsun öldürdüğün kişileri? Genelde hep gaspla sonuçlanmaz mı eşcinsel ilişkiler? Yoksa gasp amaçlı mı işleniyor eşcinsel cinayetleri?
Eşcinsellik ahlaksızlık, sapıklık, hastalık, ahlaksızlık, günah vesaire olarak görüldüğü sürece tahrik unsuru olarak değerlendirilecek ve homofobikler de bundan cesaret alacaklardır.
Çözüm, eşcinsellere yapılan saldırıların nefret suçları kapsamına alınıp tahrik unsuru olarak değerlendirilmesinden, yani haksız tahrik indirimi yapılmasından vazgeçilip, Batı'daki gibi iki kat ceza verilmesinden geçmektedir.
Konuya niye değindim... Bugün okuduğum iki haberde cinayet savunuları "eşcinsel ilişki teklif etti" komedisiydi de..!
Bu tarz ölümler de haber olarak ilk geçildiğinde hep "sır ölüm" olarak geçer ve açıklığa kavuştuğunda hep eşcinsel ilişki teklif edilmiş olunur nedense. O yüzden genellikle "sır" erkek ölüm haberleri hep bana eşcinselliği hatırlatır ve genellikle de öyle çıkar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder