24 Kasım 2015 Salı

Heteroseksüel evlilikler eşcinsel olunmadığının kanıtı mıdır?


Erkekler neden homoseksüel olduklarına dair iddialara "hayır homosoeksüel değilim" deme ihtiyacı hissediyorlar? Eşcinsellik kötü bir şeyse, o zaman biz eşcinseller de gidip intihar edelim! Ne olur yani eşcinsel zannedilseniz? Niye bunun savunusunu yaparsınız ki? Sorsanız, "homofobik değiliz" derler. Homofobik olmayan bir insan, eşcinsel zannedilmekten gocunmaz. "Dünya homofobik; biz de dışlanmamak için eşcinsel olmadığımızı ispat etmeye çalışıyoruz" diyebilirsiniz ama bu, yani eşcinselliği reddetmek, homofobiyi desteklemektir, eşcinselliğin kötü bir şey olduğunu onaylamaktır. Niye bir şey reddedilir kötü değilse? Senin eşcinselliği reddin de bu olumsuz düşünceyi, önyargıyı, yani homofobiyi pekiştirir.

Gerard Pique, eski takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic ile 2010 yılında çekilen ve samimi bir yakınlaşma arzettiği için 'homoseksüel' olduğu dedikodularına yol açan fotoğrafın öyküsünü anlatmış da... Zlatan'ın dokunuşu, Pique'nin hayat hikayesini anlattığı kitabını tebrik amacıylaymış... Pique eşcinsel olmadığını savunurken, "Benim eşcinsel olduğumu düşünen, Shakira ile olan 5 yıllık mutlu beraberliğime baksın." diyor... Oldu..! Türkiye'de evlenmeyen eşcinsel yok gibi; o zaman Türkiye'de eşcinsel yok denilecek kadar az, mı diyeceğiz? Benim eşcinsel arkadaşlarımın mecburiyetten 30 yıllık heteroseksüel evlilikleri var ve bu evliliklerinden çocukları, torunları var... Heteroseksüel evlilikler eşcinsel olunmadığının kanıtı mıdır?

Ayrıca bize ne Zlatan veya Pique'nin cinsel yöneliminden? Eşcinsel değilseniz değilsinizdir; niye takıyorsunuz ki bunu kafaya? BANA HETEROSEKSÜEL DESELER HİÇ KAFAYA TAKMAM! Heteroseksist bir dünyada yaşamamız, eşcinsel karşıtı olmamız veya eşcinsel olmadığımızı savunmamız için bir sebep olamaz. Dahası eşcinsel hakları için, eşcinsellerin yanında durabilmek adına, eşcinsel olmasak bile eşcinseliz diyebilmeliyiz; ne kaybederiz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder