17 Kasım 2015 Salı

Erkeklerin en büyük cinsel fantezisi lezbiyenlerin sitesi kapatılmış!

Lezbiyenlerin sitesi "Lezce" müstehcenlik gerekçesiyle kapatılmış. Üstelik üyelik sitemiyle çalışıyormuş bu site; yani önüne gelen giremiyormuş. Müstehcen olduğu nasıl anlaşıldı öyleyse? E lezbiyenler ya... Lezbiyenlikten daha müstehcen bir durum olabilir mi erkek zihniyetinde; erkeklerin fantezilerini bile süslemez mi lezbiyen ilişkiler? Demek bir şeyler olundu lezbiyen isminden. Üstelik bir de lezCE; daha da davetkar!

Müstehcenlik neymiş ünlü sözlüğümüze bir bakalım... Müstehcenlik, özellikle cinsel nitelikli çağrışımlarla, genel olarak toplumun utanma ve edep duygusunu inciten, şehvet duygusunu uyandıran açık saçık ve yakışıksız durum. Müstehcenlik kavramının toplumsal önemi, sansürün tarihçesinde ve müstehcen davranışların, özellikle de yayınların önlenmesi için çıkarılmış olan yasalarda yatar. Kavramın yeterli bir tanımının verilememiş olması, güzellik gibi müstehcenliğin de gözlenen olguyla değil, gözleyenin bakış açısıyla ilgili olduğunu kanıtlar. Müstehcenlik anlayışı toplumdan topluma değiştiği gibi,aynı toplum içinde toplumsal değerlere bağlı olarak da değişikliğe uğramaktadır.

Cümle cümle cevap vermeye çalışayım...
Müstehcenlik gerçekten insanları incitiyor mu?
Şehvet duygusunun uyanmasının ne sakıncası var; şehvetsiz mi olalım?
Aseksüelliğe göre mi yakışıksız durum müstehcenlik; herkesin ilgisini çeken bir durum değil mi müstehcenlik?
Müstehcenliğin göreceli bir kavram olduğu söyleniyor... Öyleyse TİB kendi kafasına göre mi takılıyor; herkes müstehcenliği tehlikeli buluyor da, TİB bunların sözcülüğünü mü yapıyor; o zaman sadece lezbiyenler değil, heteroseksüeller de müstehcen olmasınlar; şimdi müstehcen hiçbir yayın yok mu internette; bir lezbiyenler mi kalmıştı müstehcen olarak?

Bakınız, bu toplumda binbir çeşit insan yaşıyor; sadece muhafazakar anlayışa göre bir uygulama olamaz.
Ben müstehcenliği seviyorum ayrıca; ruhumda var müstehcenlik; hoşuma gidiyor; bu müstehcenlik sayesinde sekseül iletişim kurabiliyorum; VE MUHAFAZAKAR ANLAYIŞA GÖRE DE KENDİMİ KISAMAM...
Eşcinselim ayol! Basbayağı tepeden tırnağa müstehcenim işte; çünkü eşCİNSEL doğmuşum!; yapılacak bir şey anlayışınıza ters düştüğü için.
Sitemizi kapatsanız bile biz ne olacağız?! Yok saysanız da VARIZ! VAROLACAĞIZ DA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder