18 Ocak 2015 Pazar

Kim giyinik banyo yapar ki?

Öyle dini bilgiler verip de insanları aydınlattığını falan zannetmeyin. Adam resmen insanları iyice bağnazlaştırıyor, daha doğrusu bağnazlığı, yobazlığı pekiştiriyor. Çünkü bir talep var yobazlığı pekiştirmeye dair. Yobazlık öğrenilmiş ya, insanların da doğaları gereği bir yapıları var hakim olamadıkları veya zorla zaptettikleri. Belki kendilerini doğalarına uygun gerçekleştirdikleri için eylemlerinin günahını öğrenmek istiyorlar, belki de çiğneyecekleri yasakların cezasını... Bir şekilde soruyorlar, cevap almak istiyorlar, yani bir talep var ki Nihat Hatipoğlu da var. Bir talep olmasa Nihat Hatipoğlu böyle konuşabilir mi; çünkü talep olmayınca o da varolamaz.

Geçenlerde eşcinselliği sormuşlardı. Yani bir kadın kocasının eşcinsel olduğunu ve ne yapması gerektiğini sormuştu yanlış hatırlamıyorsam. O da yola gelmiyorsa boşa mı demişti ne... Yani konunun ne olduğu değil önemli olan; alakası olmayan konuların bile bir uzmanmış gibi Nihat Hatipoğluna sorulması. Zaten bir eşcinselin heteroseksüel evlilik yapması yanlış değil mi? E belki düzelir diye evlendiriliyor ya eşcinseller. Ama demiyor Nihat Hatipoğlu; "Yanlışı en başta yapan eşcinselleri heteroseksüel evliliğe zorlayan ailelerdir." diye. Çünkü ona göre de günah olan eşcinselliktir, günahkar olan da eşcinseldir her halükarda. Aileler dahası görevini bile yapmıştır ama eşcinsel yola gelmemiştir. Gene saha dışında hayatını sürmeye devam etmiştir. Yani sapa yoldan gitmeye devam etmiştir...

Son olarak da birisi banyo yaparken çıplaklığın günah olup olmadığını sormuş. O da banyo yaparken bile mahrem bölgenin kapatılması gerektiğini söylüyor. Hatta bonus bir açıklama yapıyor. Cinsel ilişki esnasında da çiftler üzerlerini örtmeliymiş. Cinsel bölgelerin traşı esnasındaysa yapılacak bir şey yokmuş; alimallah..! Bazen bana şaka gibi geliyor bu kişi ve açıklamaları ama koskoca bir kitlenin olması aynı zihniyette... Kaç kişi kısmen de olsa giyinik banyo yapar? Ama bu tavsiyeyle yeni bir akım başlayabilir belli bir kesimde. Erkek arkadaşlarımdan biri mesaj göndermiş bana. Günaha girmemek için tangayla banyo yapıyormuş!

Din bu olmamalı, ahlakçılıkla yasak peşinde koşmamalı. Din; iyilik, güzellik ve doğruluk adına sevgi ve barış mesajları vermeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder