17 Kasım 2014 Pazartesi

Vajina ve penise bundan sonra ne diyeceğiz?


Diğer internet sağlayıcılarından ulaşılabildiği halde, TTNET'den vajina ve penis kelimelerine ulaşılamıyormuş...

Vajina ve penise ne diyeceğiz o zaman? Halk arasında bilindiği şekilde kullanmak ayıp, tıp dilinde kullanmak ayıp, cinselliği yaşamak ayıp... Bir fikri olan var mı bu konuda; ha, ne yapalım dersiniz? Cinsel organlarımızı ameliyatla kökünden kazıtalım da hiçbir şekilde konu edilmesin bari. Bu kadar yobazlığa, cahilliğe pes diyorum artık.

TTNET'in gerekçesine bakın? TİB'in kararıymış. TİB kim? Emirleri kimden alıyor? Muhafazakar iktidarın bir parçası değil mi? Diğer internet sağlayıcılarından bu kelimeler aranıp da, TTNET'den aranamaması, TTNET'in de kim ve ne olduğunu göstermez mi? TİB kimi gerekçe gösterecek bu yasakla ilgili? Devlet de diyecek ki, "Özgür bir ülkede yaşıyoruz, hukuk- yargı bağımsızdır!"; oldu, gözlerim doldu!

Sizi de halk seçti değil mi? Yasaklara karşı olanlar da zaten sizden değil. Eğer beni temsil etmiyorsan, benimle ilgili kararlar alamazsın o zaman. Eğer herkesin devletiysen, sana oy vermeyenlerin, senin düşüncene karşı olanların da görüşlerini göz önünde bulundurmak zorundasın.

Evet, vajine ve penis ayıp değildir. Hatta halk arasında bilindiği şekilde kullanılmalıdır. Tabi ancak erkekler sinirlerine hakim olamayıp küfür ederlerken kullanabilirler bu terimleri değil mi? Hem de çok normal karşılanır o zaman. Hatta erkekliğin bir gerekliliğidir bu şekilde kullanmak.

TDK'ya gene iş düşüyor. O, bilir ve bulur penis ve vajinaya ne denileceğini. Mesela vajinaya delik, penise de delgeç.. Gerçi kafada aynı şey canlanacağı için, ne dersen de aynı his uyanıyor. Sanırım cinselfobik olunca, el kol bağlı kalıyor bu konuda. Normal olarak görülmeyen bir şeyi normal bir şekilde tanımlayamazsın ki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder