22 Kasım 2014 Cumartesi

Hepimiz eşcinseliz, hepimiz kadın!


Hasta oluyorum BAĞZI transseksüellerin eşcinselleri küçümsemelerine, aşağılamalarına, homofobilerine, kendi içlerinde gerçekleştirdikleri ötekileştirmelere, kendilerine olan nefretlerini- zehirlerini hiç tanımadığı insanlara akıtmalarına. Ne alıp veremediğiniz var ki eşcinsellerle, eşcinsellikle? Siz hangi yoldan geçerek transseksüel oldunuz. Hepinizin penisi yok muydu? Kestirince kadın oldunuz da kadınlık mı taslıyorsunuz? Önce insan olun. Bir mertebe mi TRANS kadın olmak? Ölelim mi yani erkeklerle sevişen penisli ŞEYLER olduğumuz için? İnsan doğarken getirdiği uzuvlardan bu kadar nefret edebilir mi? Kendininkinden nefret et ama bir penisliye hayran ol; ne yaman çelişki! Bunun adına düpedüz içselleştirilmiş homofobi denir. Sorsan hiç kimse homofobik değil. Ayol açıkça nefretinizi kusuyorsunuz. Bunun adına homofobi denmez de denir?

Son dönemlerde cinsiyetsizliğe ve kategorisizliğe kafayı o kadar taktım ki... kendime eşcinsel bile diyemiyorum artık! Herkesin kendini farklı tanımlamasını ve kendinden olmayanlara burun kıvırmasını çok trajikomik buluyorum. Eşcinselilk bana göre ne biliyor musunuz; aynı biyolojik cinsiyetten olan kişiye duyduğum ilgi. İçimde ne var; bana ne? Belki kadın var, belki de ne olduğunu kendimin bile bilmediği bir cinsiyetsizlik. Tek bildiğim şey, kendi biyolojik cinsime duyduğum ilgi. Bu ilgiyi kadın olarak duymuşum veya bilmediğim bir cinsiyet olarak duymuşum hiç önemli değil. Karşımdakinin beni bedensel olarak nasıl görmek istediğiyse hiç umrumda değil. Benimle beraber olan "erkek bedeni"nin; cinsiyet kimliğinin ve cinsel yönelimin de ne olduğunun hiç önemi yok. Belki eşcinsellik ve transseksüellik diye bir şey bile yok. Doğarken erkek bedeninde ve erkeğe ilgi duyan insanlar olarak doğmuşuz. Ben bedenimle barışmışım, sen bedeninle barışamamışsın. Evet olay bu kadar basit benim gözümde. Yıllar önce ne silikon vardı, ne de ustura. Heteroseksizm kafasına göre kadını tanımlamış, erkeği tanımlamış ve sizler-bedenleriyle barışamamış EŞCİNSELLER de bu kalıba uymaya çalışıyorsunuz.

Hepimiz eşcinseliz; çünkü erkek bedeninde doğmuşuz ve erkek bedenine ilgi duyuyoruz. Hepimiz trans değil, kadınız; çünkü benim kadın olmak için doğanın muhteşem hediyesine sırt çevirmeye hakkım yok. ERKEK BEDENİNDE KADIN OLMAK ÇOK GÜZEL!!!

Ben LGBTİ'lerle ilgili yazı yazarken çok negatif eleştiriler aldım herkese eşcinsel diyiyorsun diye. Gün gelecek aynı düşünce noktasına geleceksiniz. Neden mi; çünkü hepsi aynı kapıya çıkıyor. Neden mi; çünkü hepimiz erkeklerle sevişiyoruz. Neden mi; çünkü sen kendini kadın olarak tanımlayarak erkeklerle sevişiyorsun, benim de içimde kadın olmadığının bir garantisi yok ve aynı duygularla-trans kadınların duygularıyla sevişiyorum erkeklerle. Farkımız nerde; sen kestirmişsin, ben seviyorum! Artık bu trans ve eşcinsel kutuplaşmasının bitmesini istiyorum.

Kadın eşcinseller ve trans erkekler de aynı düşünceyi kendilerine uygulayabilirler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder