24 Temmuz 2014 Perşembe

Travestiler hangi gezegenden?

İzmir'de fobiğin biri travestilerin şehir dışına çıkarılmaları için eylem yapmış. Gerekçesi, geceleri şehrin travesti işgali altında olduğuymuş. İşgal? Başka gezegenlerden veya başka ülkelerden gelerek topraklarınızı mı gasp etmiş travestiler? Onlar bu ülkenin insanları değil mi?

Esnaf ıstırap çekiyormuş travestilerden. Nasıl ıstırap veriyor acaba esnafa travestiler? Esnafın kepenklerini mi kapattırıyorlar, iş yapmalarını mı engelliyorlar, müşterilerinin yolunu mu kesiyorlar alış-veriş yapmamaları için?

Yoksa sizin ahlakçılığınız mı bu rahatsızlık? Demiş ya protestocu; burada gece-gündüz fuhuş yapılıyor, diye. Benim oğlum da düşebilir, yarın imansız gidebilir, diye de eklemiş. Travestiler düşük mü oluyorlar şimdi? Hiç düşündün mü "travestiler neden seks işçiliği yapıyor?" diye...

Beyefendi travestilerin devlet kontrolünde seks işçiliği yapmasını istiyor? Hangi devletten bahsediyor acaba? Travestilere hoşgörüyle bakan bir devlet mi var şu anda? Yoksa travestilerin şehir dışına geçmişteki gibi sürgün edilmelerinin kibarcası mı devlet kontrolünde şehir dışına çıkarılmaları?

Travestilerden şikayet eden 200 esnaf, travestilerin şehir dışına çıkarılmaları için hazırlanan dilekçeye imza vermelerine rağmen, travestilerden korktukları için gelememişler. Travestilerden korkmak? Onun için mi nefret cinayetlerine kurban gidiyor travestiler?

http://www.ajans34.com/m/news.php?id=117083

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder