21 Haziran 2014 Cumartesi

Yattığım erkeğin terinin kokusu, burnumun direğini sızlatmalı

"Pis erkekle yatmam, kendimden büyük erkekle yatmam..." diyen şahsiyetler var.
Hadi ordan...
Senin pis dediğin ne ki... Adamın herhalde ahırda hayvan pisliği kürüyüp de yatağa girecek hali yok. Öyle olsa bile onun bile ayrı bir heyecanı olabilir eğer kafanı çalıştırırsan....
Ben mesela bir erkekle sevişirken, onun kasığındaki veya koltuk altındaki terin, burnumun direğini sızlatması gerek ekşimtrak kokusuyla. Çünkü sekste, terden daha güçlü etki yaratan bir afrodizyak yoktur.
Ne öyle temizlik hastalığına yakalanmış beyin ve 180 derecede sterilize edilmiş bedenlerle sevişmek. Böyle kurulmuş beyinlerle sevişmenin hiçbir manası olamaz.
Ben robot muyum da doğallığı bitirilmiş insanlarla sevişeyim? Eğer bir insan doğasını unutmuşsa, o insanla sağlıklı ilişki yürütülemez; sen şöyle olmalısın, ben böyle olmalıyım... Araba mıyız biz de yıkama-yağlama servisi muamelesi görelim.
Nezaketi, saygıyı elden bırakmıyorsa karşındaki kişi, al sana dört dörtlük erkek-kadın; 'temiz olmalı ama vurdu mu oturtmalı' diyen bir zihniyet var ama genel olarak.
Benim erkeğimin isterse nefesi koksun ama yüreği temiz olsun. Yoksa insanlıktan başka her şeyin çaresi bulunur.
İnsanların kafasında, sevişilecek kişinin şablonu var. Oysa şablonla kaç kere heyecanlı bir şekilde sevişilebilir ki? Şablonlarla belki de hiçbir zaman heyecan yaşanmaz; kurulmuş zemberekler boşalarak sadece yaşanıldığı zannedilir. Heyecan sürprizler üzerine kuruludur çünkü.
Bazı erkekler benimle yatmaya gelirlerken aklanıp-paklanıyorlar, parfümleniyorlar. Hafif terli olunca falan 'kusura bakma hava sıcaktı' diyerek gerekçe sunuyorlar. Oysa bilmiyorlar benim parfümlere ve yapay dünyaya karşı allerjim olduğunu. Pis ol ama doğal ol!
Yaş meselesine gelirsek, insan önce kendi yaşına bakmasını bilmeli, bilmiyorsa öğrenmeli.
Bir de yakışıklı olmalıydı değil mi? Sanki duvarına tablo seçiyor. Aşkın, seksin yakışıklısı mı olur? O kişiyle sevişmek dışında bir de koluna takıp gezdireceksen yakışıklı da olması gerekir tabi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder