13 Mayıs 2014 Salı

"Herkes biraz eşcinseldir, bazıları biraz daha fazla eşcinseldir"

Eşcinselik konusunda artık hiç kimsenin kafası karışmayacak!


Herkes biraz eşcinseldir, bazıları biraz daha fazla eşcinseldir. Bu söz bana ait değil ama benim inancımla da birebir örtüşüyor. Şarkıcı Miley Cyrus söylemiş bunu.

Bu yazımla herkesin eşcinsel olduğuna dayanak oluşturmaya çalışacağım. Önce eşcinselliği tanımlayacağım ama heteroseksizm, erkek bireylerini eşcinselikten kurtarmak için eşcinselliği göreceli tanımlıyor. Hatta eşcinselliği pasif eşcinselliğe indirgiyor. Çünkü her erkek fırsatını bulunca kendi cinsiyle yatıyor. Yatmayanlarsa heteroseksist değerleri çok derinden içselleştirip eşcinselliğe iyice yabancı kalıyor, eşcinsellikten korkuyor ve korktukları şeyden de nefret ederek homofobik oluyorlar.

Aslında lafı uzatmadan herkesin bir şekilde eşcinsel olduğunu neticelendirmek gerekiyor. Dedim ya, "fırsatını bulan her erkek kendi cinsiyle yatarak cinselliğini gerçekleştirebilir, kendini eşcinsellikten uzak tutanlar da homofobiktirler" diye. Bu homofobikler hem heteroseksist içselleşmeden dolayı eşcinsellikten nefret ederler, hem de eşcinselliklerinin ortaya çıkmasından korktukları için nefret ederler.

Peki diyebilir miyiz; dünyada bir kendisiyle barışık veya kendi cinsiyle öyle veya böyle, az veya çok beraber olan eşcinseller vardır, bir de eşcinsellikle, eşcinselliğiyle barışamayan homofobik eşcinseller vardır. Demek ki herkes eşcinsel!

Yani saf heteroseksüellik diye bir şey olsa erkekler ya kendi cinsleriyle yatmazlar, ya da homofobik-eşcinsellik karşıtı olmazlar. Peki eşcinsel olmayan erkek yok mudur? Var mıdır? Kendi cinsiyle yatmayıp da homofobik olmayan erkek var mıdır? Ama homofobik olmadığı konusunda samimi olacak...

Ben diyorum ki, saf, yani % 100 eşcinsel-lik vardır ama % 100 heterosküel-lik yoktur. Olamaz, bu doğanın kanununa aykırıdır çünkü. Eğer saf heteroseksüellik olsaydı, şimdiye kadar eşcinsellik diye bir şey kalmazdı veya hiç olmazdı. Hele eşcinselliğin çevresel olduğunu söyleyerek falan o kadar komik duruma düşüyorlar ki... Eğer öyle bir şey olsaydı, heteroseksizm şimdiye kadar eşcinselliği çoktan yok ederdi.

Heteroseksüel ilişki vardır ama % 100 heteroseksüellik yoktur. Öyle bir şey olsaydı, eşcinsellik diye bir şey olmazdı. Çünkü eşcinseller heteroseksüel olarak adlandırılan ilişkilerden doğmaktadırlar. Yani heteroseksüel tabir edilen ilişkiyle dünyaya gelmektedirler. Yani yani eşcinseller heteroseksüel denilenlerden peydahlanmaltadırlar. O zaman nasıl % 100 heteroseksüellik olabilir?

Heteroseksizmden muzdarip olmayanlar kendileriyle barışık eşcinsel oluyorlar, diğerleri heteroseksizmin etkisinden kurtulamayıp ya gizli eşcinsel oluyorlar, ya da homofobik. Biz eşcinseller kendilerini heteroseksizmden kurtarıp hayatlarına kendileri olarak devam eden cinsler oluyoruz.

Heteroseksistlerin insan nesli tükenecek korkusu, tamamen homofobiden ibarettir. İnsan nesli tükenebilir mi? Merak etmesin kimse; biz eşcinseller bir yolunu bulup sevişebilmek için bile kendi soyumuzu devam ettiririz!

% 100 eşcinselliğe de açıklık getireyim. Kendisiyle barışık, çevrenin baskısına maruz kalmayan, kafası sağlam hiçbir eşcinsel karşı cinsle yatma ihtiyacı hissetmez. Çünkü bilinçli bir eşcinselin kafasında cinsel yönelimi konusunda tereddütleri yoktur ve heteroseksüel ilişkiyle kendini sınamaz. Çünkü bilinçli bir eşcinsel heteroseksüel ilişkiyi doğrular ama olmayan veya yapay olan heteroseksüelliğe kafayı takmaz.

Çok mu homoseksistçe bir yazı oldu? Gerçekler acıtırmış! Oysa heteroseksüellik denilen şey beni hiç acıtmadı, çünkü yoktu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder