7 Mayıs 2014 Çarşamba

Eşcinsellere seks kemeri!


İstanbul Daracık Sokak'ta transseksüellerin öldürülmeleri yetmiyormuş gibi, fuhuş gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü tarafından evlerinin kapıları da kaynak yapılarak kapatılmış. Emniyet, "Biz mühürlemedik, kaynak yapmak görevimizi aşar, ev sahiplerinin uygulaması" demiş. Amaçları o bölgeye çeki-düzen vermek, güvenlik altına almakmış. Anlıyorum; insanları mağdur ederek çeki-düzen vermek! Emniyet Müdürü zaten cümlesinin sonunda da ilave etmiş: Daha dur neleri kapatacağım.

Ha kaynak yapmışsın, ha mühürlemişsin. Amaç ahlakçılık yaparak transseksüelleri sokakta bırakmak değil mi? İsterseniz kaynak yapmayıp kapıları sonuna kadar açık bırakın; LGBTİ aleyhtarlığı ve LGBTİ'lere karşı ahlakçılık olduğu ve onların yaşama haklarını ellerinden aldığınız sürece ne yaparsanız yapın aynı kapıya çıkar.

Ben daha kesin bir çözüm öneriyorum; eşcinsellere, transseksüellere cinselliği yasaklayın, daha garanti sonuç alırsınız. Hatta cinsel ilişkiye girmemeleri için kapılarına kaynak yapmak yerine, kalçalarına demirden seks yapmalarını engelleyecek şekilde seks kemer yaptırın. Bizler öldürüldükten sonra cinsel ilişkiye girip-girmememizin ne önemi olabilir ki.

Diyeceksiniz ki, "Kimse ilişkiye karşı değil, fuhuşa karşı, seks işçiliğine karşı..." Sen onu külahıma anlat. Eşcinselliği, transseksüelliği ahlaksızlık ilan et, onları aşsız-işsiz bırak, sonra da seks işçiliği yapınca ahlaksız ilan et. Ne yapsınlar...? Sonra da kapılarına kaynak yap bir daha açılmamak üzere.

Emniyet Müdürlüğü "biz yapmadık diyormuş" ya, yapmadıysanız açtırın kapıları öyleyse. Binaların güvenliği yoksa, bu insanlara yer tesis edin (çok şey istedim sanırım). İnsanlığa sığar mı, insanları sokakta bırakmak? Bu devlet ne için var; vatandaşını düşünmek ve korumak için mi, ahlakçılık yapmak için mi? Tabi sadece heteroseksist vatandaşları insan yerine koyup koruyor devlet. Diğerleri olmaması gerekenler oldukları için, sokakta kalmışlar kimin umrunda. Öyle değil mi? Mantıklı bir açıklaması var mı bu uygulamanın ve de bu uygulamayı yapanlara "dur" dememenin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder