15 Mayıs 2023 Pazartesi

Müstehak!

 İnsnalar hak ettiğini yaşar! Beter olun! Sünya yansa yorganım yok içinde! İnsnaları anlayamadığımda, Zeki Müren'den "Dünya yansa yorganım yok içinde!" şarkısını dinler ve yoluma devam ederim. Başlarına gelen en büyük felakette bile de zerre üzülmem!

Bundna sonra sadece kendim ve kediler için yaşayacağım!

Aydınlanma çağını yaşamamış toplumlarda 50-100 yılda bile ilerleme göremeyiz, örneğimizde görüldüğü gibi. Ama açlık sınırının altındayken, bıçak kemiğe dayanmışken, ölümün soğuk nefesi ensede hissedilmişken; belki dedim, bir umut belki, belki, belki, belki..! Sonra Avrupa ülkeleri arasındaki insani gelişmişlik sıralamasındaki sonunculuğu hatırladım! Olabilir dedim, geçtim!

Coğrafya kader derler ya; keşke Kosova, Moldova, San Marino, hatta Linştenştayn'da bile doğsaydım..!

Umutlanmamam gerektiğini, kimsenin Kudret kadar kaygılanmamasıyla anlamalıydım. Her gün aradı beni; "Halil her gün bizi nefrete hedef gösteriyorlar, ya sistem değişmezse ne olur halimiz?" diye. Hiç kimse Kudret kadar bile duyarlı olamadı. Araya CİM market zincirinin pirinç reklamı giriyor, hala depremzedeler için yardım çağrısı yapılıyor, hayat... Sonra Zeki Müren'den şarkılar dinlemeye devam ediyoruz. Şimdi uzaklardasın, Sen benim eski değil eskimeyen dostumsun..!

Bi' 5 sene sonra 59 yaşında olacağım. O zaman kadar kim öle, kim kala! O yüzden her şeye noktayı koydum, inzivaya çekiliyorum. Çünkü kimsenin duyarsız yaşam biçimine tahammül etmeye gücüm yok, aptal da değilim. Bu, benim son iyi yaşama umudumdu. Artık gelecek yüzyıl insanları hayal kursun, umutlarıyla yaşasın. 54 senelik ömrümde bir değişiklik olmadığı gibi, daha da geriye gittik. İnsan hakları ve demokrasi diye bir şey kalmadı. Ülkenin en üst merciisi seçim mitinglerinde biz eşcinselleri her gün kötüleyerek prim yapmaya çalıştı, bizleri sapık diye nefrete hedef gösterdi. Demokrasi bunun neresinde? Böyle bir zihniyeti destekleyen herkesten de nefret ediyorum. Bu insanlara diyeceğim o ki, artık bana selam falan verip de benim nezaket kurallarımı zorlamayın lütfen... Uzak durun lütfen..!

Müstehak!

Yobazlarla işim olmaz zaten de, yobazları onaylayan da yobazdır zaten de, yobazlara sessiz kalanlar da benim için aynı kefedesiniz!

Bazıları diyor ki, "Herkes hür iradesiyle istediğini destekleyebilir, saygı duymak gerekir!"

Bu çağda ne demek bu yaa!

Midem bulanıyor gerçekten, kusmak geliyor içimden..!

Dün geleceğimiz oylandı ama hiçbir şey olmamış gibi insanlardaki rahatlığı ne anlayabiliyor, ne de kabul edebiliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder