31 Mart 2020 Salı

30 mart 2020 facebook notlarım

Eşcinseller o kadar kutsal ve kudretli ki, Tanrı onlar üzerinden virüs, deprem gibi doğal olaylar aracılığyla alemi cezalandırıyor!; Yobazların bütün felaketler eşcinseller yüzünden demesinin eşcinselce transleyti!

Evrenim-Tanrım herkese kedi huzuru ve sıhhati versin! Huzurlarınızda Kadayıf!

KoronaVirüs'ten kedilerimin bağışıklık sistemimi güçlendirmesiyle korundum.

Korona veya diğer virüslerden evdeki 20 küsur kedimin bağışıklık sistemimi güçlendirmesiyle korunuyorum; DOĞAL AŞI!

Eurovision, Coronavirüs sebebiyle iptal edilmiş, 2021'de yapılacakmış. Bakalım TRT neye katılmamakla iftihar edecek artık?

Eurovision iptal edilmek yerine, klipler yarıştırılıp, ülkeler gene puanlarını verseydi televoting sistemiyle. Zaten herkesi ilgilendiren puanlama bölümü!

2021 yılında Eurovision'un gay şarkı yarışması olarak yapılmasını istiyorum. Bari demokrasiye bir katkısı olsun. Ayrıca ülkenin resmi TV kurumları değil, herkese açık bir yarışma olsun. EBU her ülkede bu yarışmanın şubelerini açsın, bu şubelerin seçtikleiryle de her ülkenin temsilcileri büyük bir organizasyonla da dünyanın en büyük şovunu gerçekleştirsin. Bak nasıl ilgi artacaktır o zaman bu yarışmaya. TRT bile imrenecek, hatta şovu yayınlayacaktır. Zaten bizim tutucular 2023'te gitmiyorlar mı?

O kadar kediyi ne yapacaksın, sahiplendir diyorlar. Onlar doğarken yanında oluyorum, gözlerini açınca beni görüyorlar, kokumu alıyorlar, beni büyük bir kedi gibi görüyorlar. Büyünce anneleri doğları gereği artık onlarla ilgilenmiyor ve bütün kedilerin sığınağı ben oluyorum. Çünkü annelerinin sevgisi doğaları gereği onları büyütünceye kadar ama benim sevgim sonsuza kadar oluyor artık duygusal bir bağ kurduğum, onları çocuklarım gibi gördüğüm için. Bunu anlamak için yaşamanız gerekiyor; yaşamazsanız ortak bir dil geliştirip anlayamazsınız ki onları; benim sevgim bazılarınınki gibi, süs manasında kedi beslemek değil ki; onları elimden geldiğince uzun yaşatabilmek, doğal seleksiyona hiçbirini kurban vermemek için çabalıyorum. Eğer insanlar olmasaydı, özellikle trafik canavarına kurban olmayıp daha uzun yaşama şansları olacaktı. Benimki bir anlamda onları insanlara karşı korumak...

HAYVANLARI YAŞATMAYA ÇALIŞMAK DİLENCİLİK DEĞİLDİR SEVGİLİ EŞCİNSELLER!

Hiçbir yardımseverden kedilerime mama yardımı alamadım ama bugün PetShop iyi sayılabilecek bir yardım yaptı sayılır. 220 liralık mamayı 130 liradan verdi, ben de 2 çuval, yani 30 kilo aldım. Sabır; emeklilik dilekçemi vermeme 6 ay, maaşımı almaya 8 ayım kaldı. Ayda 2 bin lira ama olsun, kendimi çok güçlü hissedeceğim o zaman; çünkü kedilerimin hayatı daha garanti olacak. Bazı ibneler-toplar da benim dilenci olarak dedikodumu yapmaya başlamış. Zavallılar..! Belki de bu bilinçsizliğiniz ve hayata karşı duyarsızlığınızdan dolayı duyarsızlıkla karşılaşıyorsunuz!
Hayatta gerçek anlamda yardımsever hiç görmedim; hepsinin derdi reklam; bak ne kadar yardımsever dedirtebilmek!

2020 hayatımın en güzel yılı! Çünkü ben doğa aşığıyım!

Hayatta gerçek anlamda yardımsever hiç görmedim; hepsinin derdi reklam; bak ne kadar yardımsever dedirtebilmek!
,
Çinliler yeniden yarasa yemeye başlamış. Yerler tabi; 1.5 milyarda Corona'dan 3 bin kişi ölmesi onlar için bir şey ifade etmez ki!

Ben, emekliliğimi hakettiğim 2008'den beri çalışmıyorum ama emekliliğim yaş engeline takıldığı için 7 yıl gecikmeli emekli olacağım bu yıl sonunda. Neden çalışmıyorum 2008'den beri; çünkü ölünceye kadarki 2016 yılına kadar yatalak olan anneme bakmak zorundaydım. O süreden beri niye çalışmıyorum; çünkü 2008'de uygulamaya geçen bir yasayla, ABO dediğimiz emeklilik maaşı çarpım kat sayısı % 70'ten % 29'a düşmüş, hatta şu andaki yeni uygulamaya göre kat sayı diye bir şey kalmamış. Yani ben çalışırsam sigortalı olacağım, sigortalı olursam da, 2 bin lira maaş alacakken, birden maaşım belki de bin liraya düşecek. Neden bu adaletsizlik derseniz; devlet emeklisine daha fazla para vermemek için, ne kadar çok çalışırsan o kadar az maaş veriyor çıkarına uygun çıkardığı yasayla. Bundan haberiniz var mıydı? Bir de yrıca 50 yaşında bir eşcinselin iş bulmasının kolay olduğunu mu sanıyorsunuz; Duyrulur; sigortasız falan yarım günlük de olsa düşük maaşla, bedenimin kaldırabileceği bir iş yapmaya hazırım; O YÜZDEN KİMSE KİMSEYE, ELİN TUTUYOR, AYAĞIN TUTUYOR, ÇALIŞSANA DİYE DUYARSIZLIK SERGİLEMESİN. Ayrıca emekli olup emekliliğimi garanti ettikten sonra çalışacağım elbet; ama başkasının hizmetçisi olarak değil, kendi işimi yaparak; bütün kazancımı da hayvanlara adayacağım
elbet!

Kedilerimi görenler, aaa ne kadar temiz, şampuanla mı yıkıyorsun diyor. Kedi kimyasalla mı yıkanır ayol; yalanıyorlar!

Hayatta hatalarım dahil yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim; hepsi bir tecrübe ve ders oldu; yoksa şu anda insanları seven ve onlara güvenen bir salak olurdum!

İnsanların dötünü kaldırmak istemiyorsanız, fazla iyiniyetli olmayın derim!

İnsanlara nezaketimden dolayı yüzlerine vurmuyorum karalarını; iyiniyetimi salaklık sanmayın, her şeyin farkındayım! Siz de bu kadar yüzsüz olmayın lütfen...

İnsanların başı sıkışınca arayıp sorduğu ve selam verdiği bir insan olmak da bir süre sonra insanın canını sıkmaya başlıyor!

Wikipedia'nın açılmasına çok seviniyorum, kapalı kaldığı sürece bakmama alışkanlığımı daha üstümden atamamama rağmen!

Şimdi Alaturka diynce Müzeyyen Senar diyorlar, Sevim Çağlayan, Sevim Tuna, Behiye Aksoy, Şükran Ay, vesaire diyorlar. Oysa unuttukları veya es geçtikleri koskoca bir Gönül akkor var; dinlemesi o kadar relax ki? Yani hiç kimseden sevmediğim şarkıları falan ondan dinlemek nasıl keyif veriyor bir bilseniz...

Eşcinsellik denilince insanların büyük çoğunluğunun aklına ahlaksızlık, sapıklık, hastalık, günah, tercih, ayıp gibi şeylerin gelmesi; insanlığın hala ilkel bir dönemini yaşadıklarını gösteriyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder