9 Kasım 2019 Cumartesi

Eşcinselliğe açılan savaşın, 2. Dünya Savaşı'ndan bir farkı yoktur!


Türkiye'de, akıl ve mantık dışı yaşanan hiçbir olaya şaşırmıyorum ben. Sebebini, lafı uzatmadan tek bir kelime ve cümleyle bile özetleyebiliriz aslında. Kibar bir ifadeyle bilgi toplumu değiliz daha çünkü... Bakınız, her şeyi daha dine, Tanrı'ya bağlayan dogmatik ve kaderci bir çoğunluğa bu durumu anlatamazsınız bile; yani neden böyle olduğumuzu; zaten herkes olmak istediği gibi ve bunu mükemmel sanıyor. Herkes yapısı paralelinde varoluyor, hakettiği şekilde yaşıyor desem hakaret mi etmiş sayılırım; özür dilerim o zaman!
Aslında bütün eleştirdiğim olaylar aynı noktadan vücut bulduğu için, şu olay neden şöyle, bu olay neden böyle demenin de bir manası yok. Çünkü nedenler aynı; sadece olaylar zaman, mekan ve kişilere göre çeşitleniyor. Yani yanlışlıığn formülü aynı!
Dün haberleri tarıyorum... Aynı terane... Ben, bir eşcinsel olarak kendimle ilgili bölümleri dile getirmeye öncelik veriyorum haliyle. RTÜK üyesi eşcinselliğin cezalanadırılmasının yanlış olduğunu, onun da bir cinel yönelim olduğunu söylemesi yüzünden üyeliği düşürülüyor. Şaşırmıyorum. Çünkü iktidar ahlakçı, iktidarın cesaret alarak varolmasını sağlayan toplum ahlakçı. Bilgi toplumu olunsaydı; dogmatizme inanılmaz, hayatın gerçekleri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirilir ve insanları ötekileştirme üzerinden vareden nefret duyguları durduk yere depreştirilmezdi. İnsanların eşcinsel karşıtlığının dogmatizm dışında, akıl ve mantık çerçevesinde bilimsel ve gerçekçi hiçbir açıklaması yok oysa. Neymiş, günahmış. Böyle düşüncenin ruhuna fatiha derim ben o zaman!
Tabi bilim adamı, doktoru eşcinselliği sapıklık olarak görüyorsa, dogmatik bir toplumve zirvesinden farklı bir bakış açısı ve uygulama bekleyemeyiz değil mi? Dün bir doktır eşcinselliği gene çevresel faktörlere dayandırmış yetiştirme tarzı, baba eksikliği, tecavüz, kadınların kalabalık olduğu bir ortamda büyüme, geyliğe özenme gibi... Şimdi bu doktor denilen "müsvette" topluma nasıl faydalı olacak, eşcinsele nasıl faydalı olacak..? Burada tıp müessesini aşağıladığım falan zannedilmesin sakın ama doktor olan doktor bilimsel doğrular çerçevesinde yetişmeli ve yetiştirilemiyorsa kendini yetiştirmeli, yani kendini güncellemesini bilmelidir. Eşcinsellik hastalık diyip de, onu tedaviye etmeye kalmak doktrorluk değil, eşcinsellik üzerinden para kazandıran bir şarlatanlıktır. ETMEYİN KARDEŞİM BENİ TEDAVİ, HERKES KENDİ DÖTÜNÜ KOLLASIN!'
Tabi olayların bu noktaya gelmesinin sebebi, yani homofobi üzerinden eşcinsel karşıtlığının cereyan etmesinin tek sebebi heteroseksüel olup da heteroseksistlik yapan kesimle beraber, bizzat homoseksüel kesimin kendisi. Kalkıyor deli bir eşcinsel, ben eşcinseldim ama tedavi gördüm, düzeldim diyor. Ulan sen bozuk muydun da düzeleceksin? Eşcinselliğini yok sayarak daha akıl hastası olduğunu ispat ediyorsun. İnsanın cinsel yönelimiyle, eşcinselliğiyle barışmamasını sadece toplumun homofobisiyle açıklamak gerçeklerden kaçmaktır; bu resmen eşcinsel bireyin psikolojik durumlarının bir yansımasıdır. Doğa seni yaratmış mı; yaratmış. Kendi kendini karşılayabiliyor, kendini bir eşcinsel olarak da olsa gerçekleştirebiliyor musun; evet. Senin memnuniyetsizliğinin sebebi bozuk psikolojin, eşcinsellik değil! Toplum kabul etse, geçmişteki gibi kendini çatır çatır arkadan onartmaya devam edecektin ama! Ne tedavisi gördün de düzeldin, daha doğrusu kendini-özünü-doğanı bozdun, eşcinselliğini kabul emedin söyler misin? Dini telkinler mi aldın, yoksa homofobik doktorların saçma sapan tavsiyelerine mi inandın?
Bakınız, hasta ruhlu insnsnlar, kendilerine dayatılanlar dışındaki gerçekleri kabul etmedikleri gibi, hayatın gerçeklerine de savaş açarlar. Çünkü neye savaş açtıklarını bilecek bir kapasiteleri yoktur. Eşcinselliğe ahlakçılık ve dogmatizm üzerinden açılan savaşın da 2. Dünya Savaşı'ndan bir farkı yoktur! Yani saçmalıktır, akıl dışılıktır! Çünkü hiçbir savaşın da akıl ve mantık çerçevesinde bir açıklaması yoktur. İnsan gezegen toprağı için savaşır mı, insan benim dediğim olacak dediği için savaş olur mu, insan akıl ve mantık dışılık için savaşır mı? Yaa, sizin aklınız ve fikriniz, konuşma özelliğiniz yok mu da hayata-doğaya karşı savaşıyorsunuz? Ben, "eşcinselim, bunun ne bana ne de hiçbir kimseyi zararı yok, ben bu şekilde mutluyum, çünkü içimden böyle geliyor diyorum", siz "sen hastasın, tedavi ol" diyorsunuz. "ben eşcinselim" demesem bana "hasta" demeyecektiniz ama! Dürüst olmak, gerçekçi olmak hastalık ise, o zaman sizin gidip tedavi olmanız gerekiyor!!! BİLGİYLE!
Herkes başkalarının sindirim sistemi uzantıları iiçin cahil cahil, deli deli saçmalayacağına, kendi dötünü kolasın! Çünkü eşcinsellik bir DÖT meselesi değildir geri zekalılar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder