19 Mayıs 2019 Pazar

Kaos gay lezbiyen ve Pembe Hayat travesti derneği isimlerini duyunca irrite oluyorum!

Facebook paylaşımlarımdan...

Eşcinselliği günah diye din üzerinden falan karalayarak açıklamaya çalışıyor salak salak tipler; bi' tükenmediniz yaa!

Eşcinsellik sonradan özentiyle olur diyorlar ya; be geri zekalılar, siz eğer "Hadi benim canım sııldı, artık hemcinsimle yatayım" diyebiliyor musunuz? Diyebiliyorsunuz da tutuyor musunuz yoksa kendinizi? Valla biz eşcinseller içimizden geldiği gibi sevişiyoruz, sizi bilemem!

İlahiyatçının biri Müslüman toplumları tehdit ettiği için eşcinsellik bizim de meselemiz artık demiş; Sizin sularınızda yüzmüyoruz ne yazık ki! Kendi kendinize, yobaz yobaz ötmeye devam edin. Tınnnn!

Sözde ötekilerin savunuculuğunu yapan, ayrımcılığa maruz kalmanın ne demek olduğunu bilmesi gerektiği halde, kendisini LGBTİ şablonlarına uymayacak şekilde ifade eden eşcinselleri ötekileştirmesinden dolayı, benim de bir zamanlar temas kurduğum Kaos Gay Lezbiyen derneğinin adını duyunca öyle bir itiliyorum ki... Elimde değil gerçekten... Bu, sadece ABCDEF... gibi harf dizilimi meselesi de değil; insanın özgürlük anlayışına ters olmasıyla alakalı bir şey ve ben özgrülüğüme kasdedecek hiçbir şeyle temas halinde bulunamam. Adamlar diyor ki, "A şudur, B şudur, C şudur..; bunun aksini iddia edemezsin!". PEKİ! :) Bunları dile getirmeyebilirim ama ben dürüst birisiyim ve iki yüzlü olamam! Onurumdan dolayı da sözümden dönmemem için düşüncelerimin yazılı olarak kayıt halinde bulunması şart! O yüzden karşıma Kaos GL ile ilgili çıkan şeyleri görünce, hemen gözümü kapatıyorum!

Mesela Pembe Hayat travesti derneği... Bilinçli bir eşcinsel olarak kendimi yıllardan beri eşcinsel haklarına vakfetmiş olmama rağmen beni homofobik ilan etmelerinden dolayı, bu derneğin feshedildiği veya kapatıldığı gün benim bayramım olacaktır. Zaten cinsel yönelimleri toplumsal cinsiyete hapsetmek, hangi özgürlük mücadelesiyle veya insan hakkıyla bağdaşır ki akıl ve mantıken, bu derneğin varoluşunun eşcinsel kesime bir faydası olsun.

Benim de şöyle bir huyum var; eğer istenmiyorsam, iyiniyetim suistimal ediliyorsa, haksızlık da varsa, nezaket de yoksa, hele bir de aşağılık komplekslerinden dolayı ağızlarını yaya yaya ukalalık yapan zevzekler mevcutsa, ayı ve yobazları saymıyorum bile; vınnn! Odunlarla niye uğraşayım ayol!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder