25 Şubat 2019 Pazartesi

Son noktayı koyuncaya kadar #EYT!

21 Şubat 2018

Bilimdir gerçek olan ve insana sağlıklı bir hayat sağlayan; gerisi hurafe; içinde yaşadığımız kültür büyük çoğunluk hurafik!

Vatandaş, Meclis'te 550 çeşit yemek çıktığını bilmiyor ama çok ucuz olduğunu biliyor ve haram ediyor, aldığı maaşları da...

Devlet elektrik faturasıyla her ay TRT vergisi alıp, yandaş televizyonculara vatandaşın parasıyla vatandaşa küfür ettiriyor gibi!

Milletvekillerinin, milletvekili olduktan sonraki gelir durumları ne kadar şeffaf?

Bu ülkede her şey bir insanın 2 dudağı arasındaysa, Meclis'te sadece el kaldırıp-indiren, 20 bin maaş alan 600 vekilin ne işi var?

Osmanlı'da bile AKP gibi ihtişam yokmuştur!

Bu ülke, ne denirse inanan veya çıkarları için inanıyormuş gibi yapan insanlarla dolu!

Türkiye'nin geldiği nokta... Atanamayan ve intihar eden öğretmenler, Türkiye birincisi olduğu halde mülakatlarda elenen öğrenciler ama garsoların veya akrabaların  devlette görev aldığı, patlıcan-biber 20 lira olup kuyruğa girilirken milletvekillerinin mecliste neredeyse bedavaya yediği 550 çeşit yemek; burası Türkiye! Siz daha susun, memnuniyetinizi dile getirin!

Kadın ve erkeğin fıtrata ters olduğunu söyleyen bir Cumhurbaşkanımız var ama aynı düşünceye sahip 80 milyon da vatandaşımız!

Devlet sebze hastalığı sebebiyle 25 ilde patates ekimini yasaklamış; PATATES NİYE PAHALI ANLADINIZ MI ŞİMDİ?

Gerçekleri herkes biliyor da, korku cumhuriyetine dönüştüğümüz için Cumhurbaşkanı ne derse he diyoruz!

Dernek paraları, Amerlika'da çiftliğe dönüşmüş... Amerika'ya karşılar ama Amerika'da mal sahibi oluyorlar...

23 Şubat 2019

Bugün cuma namazında vaaz veren hoca,
"45 yaşında #Emekli olunmaz" dedi.
Hocam emekliliği yaşa takılanlar 50-60 yaşında. Senin dediğin yaşta emekli olan Cumhurbaşkanı...

Baş örtüsü kadının esaretidir. Ben bunu açıklayabilirim ama hiç kimse başörtüsünün özgürlük olduğunu açıklayamaz!

Sanatçıların, yazarların devleti eleştirdiği için tutuklanması veya sürgün yaşamasından daha ayıp bir şey olamaz!

Devletlerin antidemokratik olmasında iktidarlar kadar, o iktidara cesaret veren halklar da suçludur..!

O kadar özgürlükten haz alıyorum ki, özgür yaşamı düşününce zevkten kanım çekiliyor ve özgürlük için ölmek bir şereftir benim için!

Türban özgürlük değil; kadınların, Atatürk'ün kendilerine verdiği haklara ihanet, erkek-kadın eşitsizliğinin ambalajıdır!

Türkiye'nin İran'a dönüşmemesi için, 31 Mart 2019 Türkiye Cumhuriyeti için son şanstır!

24 Şubat 2019

AKP'ye oy vermeyecek olup da,AKP'nin bu seçimi de kaybetmeyeceğini savunan,AKP'yi içselleştirmiş olanlar; kafayı bir değiştirseniz!

Demokrasi konusunda pes edenlerin, çok da demokratik olduklarına inanmıyorum! Onlar, rüzgar nereden eserse, arkasına alnalar...

Atatürk demokrasiyi getirmiş bu ülkeye ama onu yok etmeye çalışanlara karşı bu mirası korumaya çalışmıyoruz!

Yobazlığı Savunanlar, Yobaz Olma Hakkını Demokrasiden Aldıklarını Bilemeyecek Kadar Zavallı Olmalarına Rağmen, Onlara Pes Etmek Özsaygısızlıktır!

Muhalefet partiler, teröristi destekleyen oldu; Hukuğun yolları açık değil mi? E, o zaman siz boş konuşuyorsunuz demektir bu!

İnsan aynaya bakıp kendi yamuğunu görmek istemezse, o yamuğu başkasına takarak kurtulmaya çalışırmış kendi yamuğundan!

Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldururmuş;
önce poşetleri ücretlendir, sonra torba dağıt,
patlıcanı pahalandır, sonra tanzim satış kuyruğu, vs.
Torbayı dolduracak parası yok, torbaya seviniyor garibim.
Yürümeye takati yok, 5 saatlik patlıcan kuyruğuna giriyor garibim!
Kendisine hakaret gibi yaşatılıyor, bunu iltifat sanıyor garibim!

Tanzim satış kuyruğunda bekleyenler, patlıcan-biber derdinde olanlar değil; AKP sevdalısı olup, AKP'nin reklamcıları!

Tanzim satış gibi AKP'nin oyununa kuyruk olanlar, AKP ve krndileirnin ne kadar rezil konuma düştüklerinin fakında bile değiller!

Emekliliği Yaşa Takılanlar AKP'ye 31 Mart'ta % 40'lık öyle bir Cumhuriyet çelmesi takacak ki, iktidar olduğuna mahçup olacak!

Yandaş medya görmezlikten geldiği için, milyonlarca kişiden oluşan EYT'lilerin, AKP'ye demokrasi dersi vereceğini kimse bilmiyor!

Ben hayatımda AKP kadar dakikası dakikasına uymayan ne bir grup gördüm, ne de tek bir şahıs gördüm; sürekli değişiyorlar. Değişken olan ikizler burcunun bile bir tutarlılığı vardır!

Bir insan Atatürk karşıtıysa, dar görüşlüdür. Çevresine bakıyorum, hepsi aynı kafadan!

Adamın biri kalkmış, üstelik doçent falan yazıyordu brövesinde, Atatürk'le, diğer başkanları, vesaireleri kıyaslıyor. Atatürk sadece bir lider midir; Atatürk bir ülke kurucusu ve o ülkenin vatandaşlarına evrensel rota çizmiş, bütün dünyanın gıpta ile baktığı bir düşünce yapısı, yaşam felsefesidir. Bu dünyada herkes belli kesimleri temsil ederek başkan seçilebilir ama ben o insanın ne düşündüğüne, ülkeyi nasıl yönettiğine göre değer veririm. Ve de bilime, eğitime, sanata, vesiareye düşünsel anlamda ne kattığına bakarım... Atatürk'ün dogmatik insanlar tarafından bu kadar manasız bir şekilde ağıza alınmasına izin verilmemeli. Bir tarafta bilimsel ve yaşamsal gerçekçilik, bir tarafta ruhaniyet; bi' uzak durur musunuz Atatürk'ten! Bir tarafta kadınlara seçme seçilme hakkını vermiş eşitlikçi, özgürlükçü, demokratik bir kişilik olan Atatürk, diğer tarafta başörtüsünü özgürlük diye savunanlar. Bir kendinize gelir misiniz? Sen, siz, hayata Atatürk'ün penceresinden bakmadan, onu anlayabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Atatürk konusunda saçmalandığı zaman çok sinir oluyorum. Dinci kesimin ne kadar Atatürk düşmanı olduğu sanki bilinmiyor!

Sırf AKP karşıtı ve demokratik olduğum için son 3 seçimin 2'sinde HDP'ye, birinde CHP'ye oy verdim, şimdi de CHP'ye vereceğim!

Hülya Koçyiğit'ten, AKP yandaşlığından dolayı o kadar soğudum ki, programını da izlemeyeceğim... TRT'de de bu yandaşlıktan dolayı program yapıyor olabilir. Hatırlıyorsanız, bir dönem Zerrin Özer de böyleydi. AKP'ye hayranlığını dile getirdi, getirdi, sonra TRT'de program yaptı!

Cumhuriyetin yeniden doğuş tarihi olacak! AKP gidecek, inanmayanlar GÖRECEKSİNİZ!

Haşa; kimse üzerine alınmasın; Bizler Rönesans-Aydınlanma devrini dibine kadar yaşamış, eğitim-bilim-sanat toplumuyuzdur değil mi? Çal bi kolbastı da, Motzart oynayalım garik!

Pardon ama her şey AKP'nin elindeyken, kendi yaptıklarını başkaları yapmış gibi gösterilmesine inanan o kadar çok insan var ki! Aslında herkes de neyin ne olduğunu biliyor da, işlerine öyle geliyor sanırım. Zaten durum gerçekleri bilememek veya bilip de bilmezlikten gelmek meselesi değil mi?

Diyanetin bana ne faydası var da bu şarlatanlara maaş bağlanıyor anlamıyorum. Evet, diyanet dogmalar üzerinden prim yapan bir şarlatanlıktır ve son verimelidir buna. Bizim dogmalara değil, bilime ve eğitime ihtiyacımız var; Ortaçağ'da mı yaşıyoruz biz? SANIRIM ÖYLE!
Diyanet, bilim çağında dogmalar üzerinden prim yapan bir Ortaçağ şarlatanlığıdır ve günümüzde buna zerre ihtiyaç yoktur!

Bakınız, benim derdim Suriyeli değildir; elimden gelse kültürel mozaik için bütün milletlern sınırlarının kaldırılması taraftarıyım ama izlenen politika çıkarcı olduğu için yanlıştır.

Suriyeli karşıtlığı Suriyelilere karşı değildir; AKP'nin izlediği "çıkarcı yanlış poltika"ya karşıdır!

#EYT meselesine duyarsızlık, Türkiye rejimi ve kamuoyunun ne halde olduğunun bir göstergesidir.Bu konuda herkes 3 maymunu oynuyor!

25 Şubat 2019

AKP'nin 5 milyon oyu hiçe sayamayacağı için seçime 2-3 hafta kala #EYT yasasını çıkartacağı iddia edildi!
Ulusal Kanal

Cumhurbaşkanı, tanzim satış kuyruğuna varlık kuyruğu diyor, vatandaş da buna inanıyor.Varlıktan kuyruğa girmek hiç akıl işi değil!

Cumhurbaşkanının anketlere güveni kalmamış; halkın ona güveninin kalmamasından olmasın!

31 Mart öncesi, #EYT 'ler İstanbul'da milyonlarca kişinin katılımıyla yapacakları mitingle kökten sallayacaklar AKP'yi!

Yasa sonrası emekliliğime 1 yıl kalmış; ben 6 yıldır gasp edilen birikmiş maaşlarımı da istiyorum; yedirmem!
#EYT

Bütün insanalar, AKP'nin insanların aklıyla bile dalga geçtiğini ne zaman anlayacaklar? O kadar yalanı-yanlışı nasıl görmezden gelebiliyor da AKP'yi savunuyor insanlar; benim aklım-havsalam almıyor! Askeriyeyi yıllarca hapislerde çürüttüler, sonra da beraat verdiler adamlar öldükten sonra. Bu nedir yaaa! Artık gerçekler dile getirilsin ve insanlar gözünü açsın. FETÖ ile AKP yanyana birlikte değiller miydi? Neden bunu bile dile getirmekten, AKP'nin suratına haykırmaktan korkuyor insanlar? AKP her şeyi ele geçirdi ve istediği gibi at oynatıyor; bağımsız hiçbir şey kalmadı ülkede.

AKP'liler, midemi bulandırıyorsunuz, sizden nefret ediyorum!

Her şey başkalarının suçu da, sizin koltukta ne işiniz var öyleyse demezler mi adama?

Emekliliği yaşa takılanlar emeklilik hakkını elde etmişler ama maaş alamıyorlar, Suriyeliler maaş kuyruğunda, vatandaş sebze. AKP'yi savunan körler, gerçekleri görün artık! Neymiş, AKP'den çok memnunlarmış; yalancılar!

AKP'yi, bilime inanan laik insanların niye desteklemediğini düşünebiliyor musunuz? Söyleyeyim; aklı başında insanlar çünkü!

AKP kafasından mısınız, AKP'den korkuyor musunuz; BEN HİÇBİRİYİM, YA SİZ; Söyleyemiyorsanız bile, işte orada büyük bir sorun var!

Referandumda evet diyenler, başkanlık sistemine evet diyenler; 20 liraya patlıcan yemek güzel mi?

Türkiye'de olup biten yanlışlara karşı, "dış güçler ve kandırıldık" savunularına inananlara da akıl diliyorum! Aslında aptal mı demem gerekiyordu?

Eskiden Cumhurbaşkanlığ, Askeriye, Adalet, Eğitim, Polis, vs. partiler üstüydü; şimdi her yer AKP'nin! Demokrasiden bahsedebilir miyiz?

Kendi vatandşı eşcinselleri tanımayan AKP hükümeti, kendisi ayrımcı değilmiş gibi Suriyelilere ayrımcılık yapılmasından şikayetçi!

Şu anda vatandaşlar Suriyelilerden nefret ediyorsa; ırkçılıktan değil, kendi istihkakları ellerinden alındığı içindir!

Şahsen BEN, pazarda akşam pazarında döküntü toplayan vatandaşım varken, Sarayda yaşamaktan utanırdım!

Dolar kaç lira; ekonomide coşmuşuz,
samanı ithale diyoruz; tarımda Avrupa birincisiymişiz,
paradan 6 sıfırı atmışlar ama patlıcanı 20 liraya yiyiyoruz ve 1500 lira maaş kaç kilo patlıcan eder?

Hayatta gurur duyduğum şeylerden birisi AKP gibi yobaz zihniyetlere prim vermeyecek kadar bir aklımın ve dolayısıyla cesaretimin olmasıdır!

AKP'nin gündeminde #EYT yok ama, maşallah Cuma hutbelerinde erken emeklilik haramdır dedirtmesini biliyor! Ne erken emekliliği be; akıl karıştırmayın!

İlk emeklilik maaşımla, AKP'nin gidişine mahallede yemek ikram edeceğim. Çünkü 31 Mart'ta biletleri kesilecek!

Dinden bağımsız düşünmeyenlere ne oy hakkı, ne de yönetim hakkı verilmeli! Cümleyi anlayamayanlara; verilmemeli, demek istiyorum!

Bakınız, aşağıdaki grafik var ya, daha önceki dönekler gibi değil; en büyük oy oranına sahip EYT'ler seçim sonuçlarını öyle bir değiştirecekler ki... Çünkü burada hak yenilmesi söz konusu. İnnsanların 6-7 yıl emeklilik maaşları yenmiş. Bunlar öyle makarnaya, pilava ve market torbasına kanacak insanlar değil. Benim faizsiz 115 bin liramı yemiş devlet; niye AKP'ye oy vereyim ki; salak mıyım ben? Ve 20 seneden bu yana hakları yenmiş aileleri hariç 15 milyon EYT'li var ve bunları bir de aileleriyle çarparsanız, oy oranı ortaya çıkar. Daha önce insanların hakları konusunda bu kadar mücadelecilikleri yoktu; şu anda bilinçlendiler ve herkes geçmişe dönük olmak üzere haklarının peşindeler. Niye haklarını yiyen AKP'ye oy versinler ki..?
Siz de AKP gene kazanacak diye AKP yandaşlığı yapmayın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder