15 Şubat 2019 Cuma

Eşcinselliği tercih mi etmiyorsunuz, tercih mi edemiyorsunuz?!

Eşcinselliğe tercih diyenler, günah diyenler, özenerek veya ailenin yanlış yetiştrimesinden dolayı diyenler; CAHİLSİNİZ!

Dindarlar eşcinselliğe hastalık demiyorlarmış artık. Çünkü hastalık, eşcinselliği meşrulaştırırmış; yanlış tercihmiş eşcinsellik!

Hadi diyelim ki ben eşcinselliği tercih ettim, hatta propagandasını yaptım, birilerine de örnek oldum; eee! Var mı itirazınız? Siz de örnek mi aldınız, bana bakarak tercih mi yapacaksınız?

Heteroseksüelliği övmek mi zararlı, eşcinselliği övmek mi; Heteroseksüeller mi öldürüyor, eşcinseller mi? Vızzzzt!

Yüz yıllardır bi' bitiremediniz gitti eşcinselliği; Heteroseksüel sandığınız yakınınızdakiler ecinsel ilişkiye giriyorlar, haberiniz var mı..?

Metrekareye 2-5 arasında eşcinsel düşüyor; heteroseksüelim diye geçinenleri zınk diye anlıyorum; kendinizi kandırmaya devam!

Hemcinsiyle ilişkiye girmeyecek canlı yoktur ama bilinçli hiçbir eşcinsel karşı cinsle ilişki yaşamaz; aslolan eşcinsellik çünkü!

Dünyada tek erkek kalsam da, gerçekten karşı cinsle ilişki yaşamam; midemi bulandırıyor çünkü! Anlayabildiniz mi şimdi?

Heteroseksüellerin ilişkileri beni zerre ilgilendirmiyor; çünkü içimde zerre heteroseksüellik yok!

Heteroseksüeller neden eşcinsellikten rahatsız oluyorlar; çünkü genlerinde varolan eşcinsellik nefrete-homofobiye dönüşüyor!

Heteroseksizm bizi içselleştirilmiş homofobik yaptığı için gerçeklerden kaçıyor ve kendimizi keşfedemden yaşıyoruz!

Karşı cinsle ilişki yaşayabilme kapasiteniz, sizin eşcinsel olmadığınızı göstermez! Çünkü heteroseksist bir dünyada yaşıyoruz.

Heteroseksistlerin nasıl eşcinselliğe subjektif bakış açılarını kusma hakları varsa, benimde inandıklarımı dile getirme hakkım var!

Homofobiye maruz kaldığım için öfkem çok ama kendim-eşcinsel olarak yaşayıp öleceğim için de gururluyum!

Eşcinsellik günah diyen birisinin kafasını değiştirme ihtimalim çok düşük ama ben kendimi ortaya anlatmaya devam edeceğim!

Eşcinselliğin hiçbir zararını görmedim ama homofobiklerin çok zararını gördüm. Çünkü doğru olan ben, yanlış olan onlardı!

Neden heteroseksüellik üzerinde değil de eşcinsellik üzerinde kafa patlatıyorsunuz; çünkü hastasınız-homofobiksiniz!

Eşcinsel ve homofobik değil de heteroseksüelseniz, sessizce kendi cinsel yöneliminizi yaşayın; eşcinselliği eşcinsellere bırakın!

Heteroseksüellerin eşcinsellerden zerre fazla tarafları yoktur; buyrun sidik yarışına! Kullandığınız bilgisayarın babası bir gay!

Homofobikler; nefretinizin yanı sıra, yıllardır aptallığınızla kendinize güldürdünüz de! Ama farkında bile değilsiniz aptallığınızın!

Heteroseksüellik sapıklıktır, ahlaksızlıktır, hastalıktır, günahtır; bilmem anlatabildim mi? Doğru olan eşcinselliktir; empati!

Dünya Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun; homofobiklerin de başına eşcinsellik kadar taş düşsün!
Fotoğrafı da canı çeken bastırılmış eşcinsellere gönderiyorum; bakıp bakıp iç geçirin!


Hiç düşündünüz mü niye bilim insanları homofobik değil de dinciler homofobik diye?

Eşcinsellik tercih diyenler... Peki siz tercih mi etmiyorsunuz, tercih mi edemiyorsunuz? Eşcinseller de sizin gibi işte!

Bilinçli bir eşcinsele hiç kimse eşcinselliğin anormal olduğunu anlatma cesareti gösteremez; çünkü anlatıları havada kalır!

Şimdi bana, kim eşcinsel olduğum için; hasta, sapık, ahlaksız veya günahkar, vs. diyebilir; ancak kafayı dinle bozan homofobikler!

Hasta, sapık, ahlaksız, günahkar, vs. olmadığımı ispatlayabilirim; peki homofobikler cahil olmadıklarını ispatlayabilirler mi?

Eşcinsellik dünya döndükçe bitmeyecek ama bilgi toplumu olundukça homofobikler temizlenip gidecek!

Eşcinselliği anormal karşılayanlar, 100 yıl sonra heteroseksizm bitince yaşamış olsalardı, kendilerine aptal derdi!

100 yıl önce Oscar Wilde'ı eşcinsel diye zindana atan İngiltere, özür dileyerek günah çıkartalı çok oldu; darısı Müslümanların başına!

Siz her gün erkekliğinizi ve kadınlığınızı yaşayarak gözümüzün içine sokarken, benim eşcinselliği anlatmamı çok görmeyin!

Homofobi olmasaydı, eşcinsel hakları mücadelesi vererek zaman kaybedeceğimize, yaşar geçerdik!Çünkü eşcinseller yaşamayı çok sever!

Eşcinselliği tercih etmiyorsanız, heteroseksüellik de bir tercihtir; tercih EDEMİYORsanız, eşcinselik bir tercih değildir o zaman!

Homofobiklerin tek bildikleri ve dayanakları Lut Kavmi mitolojisi; bilim yoksunu cahiller! Bildiğiniz 2 kelimeden ibaret!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder