15 Şubat 2019 Cuma

Eşcinsel kanıyla beslenen leşçi kargalar!


Eşcinsellik için cinsel tercih diyorlar sanki cinsel yönelimler kişinin tercihine kalmış bir şey gibi. Bu bir cinayettir biliyor musunuz? Evet eşcinsellği tercihmiş gibi göstermek önyargılara sebep olacağı için, eşcisnellerin ölsürülmesine kadar varan nefret yolunun temelidir bu söylem; hatta eşcinseller idam edilsin demekle veya eşcinsellerin öldürülmesine sessiz kalmakla veya sevinmekle eş anlamlıdır. Kimisi içindeki nefreti eylemle dışa vurur, kimisi de ya cesaret edemez ya da ikiyüzlülük yaparak, söylemleriyle bu cinayetlere katkı sağlar. Evet, altını kalın kalın çizerek söylüyoum; nefretin küçüğü büyüğü olmaz; nefret nefrettir ve senin nefret söyleminle, hatta nefret zihniyetinle, nefret cinayeti aynı şeydir. Çünkü nefret söyleminle, içindeki nefreti tutamayanları azmettrimiş oluyorsun. Ha bugün ölmüşsün, ha nefret söylemleriyle nefret duygusu empoze edilmesi sonucu, nefret birikim ve patlamasıyla herhangi bir zamanda ölmüşsün.

Ayrımcı söylemler ve eylemler insanlık dışıdır ve hukuki olarak suçtur, suç olarak işlemelidir. Türkiye'de dinci basın tarafından neredeyse her gün nefret suçu işlenmektedir ve devlet de buna aynı düşüncede olduğu için sessiz kalarak ortak olmaktadır. Bakınız, eşcinsel hakları mücadelesi hala yasaklıdır bu ülkede devletin emriyle. Bu ne demektir; insanların homofobisini pekiştiren, önyargısını pekiştiren ve eşcinsellere nefet kusulmasına sebep olan, onları hedef gösteren ve de en sonunda öldürülmelerine bile sebep olan homofobidir, eşcinsel karşıtılığıdır. Devletin eşcinselliği kabul etmemesi, eşcinselleri tanımaması değil mi zaten eşcinsellere karşı nefret kusulmasına sebep olan, eşcinsellik hakkında topluma yanlış bilgiler verilmesine ve eşcinseller aleyhinde yanlış söylemlerde bulunulmasına cesaret veren. Eşcinsellere karşı bir kasıt vardır devlet ve de nefret zihniyetinin kılıcını çalanlarda. Yoksa durduk yerde bir kişi kalkıp da eşcinselliği tercihtir, hastalıktır, sapıklıktır, ahlaksızlıktır, günahtır diyerek insanların nefretini galeyana getirmez, yetkili mercilerde buna sessiz kalmaz.

Hele şu eşcinselliği tedavi etmeye çalışan şarlatanlar var ya; siz eşcinselleri tedavi etmiyorsunuz; resmen eşcinselleri öldürüyorsunuz. Geri zekalılar, zaten eşcisnelliği tedavi etmek demek, eşcinselliği öldürmek demek; eşcinselliği öldürmek demek de eşcinselleri öldürmek-onların yapılarına uygun yaşamalarını önlemek demektir. Sizler eşcinselleri öldürerek rant sağlamaya çalışıyorsunuz; farkında mı değilsiniz, farkındasınız da bu cinayetten nemalanmak işinize mi geliyor? Bu nefret söylemleriyle eşcinsellerin kendilerinden de nefret etmelerine sebep oluyor, hata intihara itiyorsunuz onları. Bir insan sırf kimi nasıl sevdiğinden dolayı, sırf Lut Kavmi saçmalığıyla hayata küstürülür mü? Bu kadar mı vicdansızsınız, bu kadar mı geri zekalısınız? Çünkü vicdansızların aklı olmaz. Ulan pislikler, kime ne benim kimi nasıl sevdiğimden. Tabi haklısınız; devlet eşcinselliği yok sayıyor, siz de bundan istifade ediyorsunuz. Ama çenenizi boşuna yoruyorsunuz; günümüzde eşcinsellerin bu geri zekalığa prim vereceğini mi sanıyorsunuz: En fazla özgüvensiz eşcinselleri tuzağınıza düşürüp kurban edebilirsiniz insanfsızca. Afiyet olsun leşçi kargalar! Kargalardan özür diliyorum; kargalar bile homofobiklerden akıllıdır çünkü!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder