14 Temmuz 2018 Cumartesi

Sezen Aksu ve Hande Yener, İntizar'a karşı yapılan homofobi karşısında bir tepki gösterebilecekler mi acaba?


Mustafa Ceceli'nin homofobisine ünlüler tepki göstermiş ama çocuk üzerinden tepki gösterilmiş. Direkt homofobiye Ezgi Mola ve Yeşim Salkım tepki göstermiş, bir de Bedük, bir de alkışlanacak seviyede Murat dalkılıç.

Yeşim Salkım'ın tepkisi çok sert olmuş...
"İsteyen gay olur isteyen lezbiyen. Sizin gibi kul hakkı yemiyorlar satılık şerefsizler ordusu!"

Ezgi Mola...
"Kimsenin tercihine, inandığı şeye karışamayız! Yani bize b*k yemek düşer!"

Bu arada Poll Production müzik şirketi, İntizar ile yollarını ayırmış olaylardan ötürü.
Bunun üzerine Murat Dalkılıç da Poll Production'ın açıklamasını alıntılayarak üstüne de "Maalesef seninle aynı çatı altında olmaktan gurur duyamadım ve duyamayacağım..." notunu düşmüş.
Bedük de, "Bir sanatçının, bir insanın cinsel tarihi sebep gösterilerek bağlı bulunduğu şirketten kovulması nedir arkadaş? Hangi yılda yaşıyoruz?" demiş.

Mustafa Ceceli'nin Instagram sayfasına girdim. Sezen Aksu'nun doğum gününü kutklayan bir paylaşım yapmış en son. Altına yapılan yorumlara baktım; herkes Mustafa Ceceli'yi haklı görüyor, eski karısını sapıklıkla suçluyor. Utandım resmen nasıl bir ülkede yaşıyoruz diye.

Merak ediyorum, acaba Sezen Aksu, Mustafa Ceceli'nin homofobisi karşısında nasıl bir tepki verdi. Mustafa Ceceli'yi o varetti ve hala çok iyi dostlar ya...

Peki gay'lerin sevgilisi Hande Yener, kendisinin de içinde bulunduğu müzik şirketinin homofobisi-İntizar'ı olaydan dolayı işten karşısında bir tepki gösterebilecek mi?

Şu bir gerçek ki, duyarlılık bile çıkar amaçlı kullanılıyor. Şöhretlerine prim yaparlarken gay dostu olan ünlüler, çıkarlarına ters düşen bir durum söz konusu olursa eşcinsel dostu olduklarını falan  unutabiliyorlar. Umarım yanılıyorumdur...

Hande Yener Instagram sayfasında şöyle bir paylaşımda bulunmuş aynı şirkete kayıtlı olduğu İntizar'ın olaylardan sonra şirketle ilişkisidinin kesilmesi üzerine...


 Hande Yener bence kendini kurtarma çabası içersine girerek olayı saptırmaya çalışmış. Güvensizlikle ne alakası cinsel yönelimin? Yoksa şirket sahibi, şirketinde eşcinsel bir şarkıcının olması kendisini zarara uğratır düşüncesiyle Hande Yener'e direktif mi vermiş nasıl bir açıklama yapacağı konusunda?

Karşı cepheden Demet Akalın ne düşünüyor acaba bu konuda Fatih Ürek'i falan çok seven, onu destekleyen? Sordum Instagram'dan... "Bacım sen ne diyorsun Mustafa Ceceli'nin homofobisi karşısında, Hande Yener'in eşcinsel diye İntizar'ı işten çıkarmasında patronunu haklı bulması konusunda falan? Maddi çıkarlar insan haklarından daha mı önemlidir? Hande Yener nasıl gay ikon oluyor bu kafayla?" diye...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder