24 Temmuz 2018 Salı

Kadınları erkeğiz diye kandıran eşcinseller kesinlikle cezalandırılmalı!

Not: Cümlede eşcinsellikle erkekliği ayrı düşünüyormuş gibi kulanmam, anlatmak istediğimin doğru anlaşılması için. Elbette ki eşcinseller de erkektir ve cinsel yönelimleri hemcinslerine karşıdır ama toplumda erkeklik ve eşcinsellik diye alışılagelmiş bir kategori mevcuttur. Olayı doğru cümle üzerinden anlatmak, bazen hiç anlaşılmamaya sebep olabilir çünkü. Doğru başlık aslında aşağıdaki gibi...

Heteroseksüelliğe saygısı olmayan eşcinseller kesinlikle cezalandırılmalı!


Bir eşcinselim ama eşcinsellerin, iki yüzlü eşcinsellerin hetorseksüelmiş numarasıyla heteroseksüel kadınlarla evlenerek onları kandırmalarından, canlarını yakmalarından, hayatlarını altüst etmelerinden, psikolojilerini bozmalarından, hayata küstürmelerinden, onları üzmelerinden nefret ediyorum ve böyle eşcinseller yüzünden hicap duyuyorum.

Ay geçmiyor ki konuyla ilgili bir mağdur beni arıyor ne yapması gerektiği konusunda. Bu iki yüzlülüğü yapan eşcinsellerin ise köylü, cahil kişiler değil de bilinçli eğitimli kişiler olması, işi daha da zorlaştırıyor. Çünkü bu erkekler, eşcinselliklerini gizlemek için resmen kadınlara plan çerçevesinde tuzak kuruyorlar ve sonrasında gerçekler ortaya çıkınca kadınları tehdit ediyorlar; "bana iftira atıyorsun, gerçekleri ispatlayamazsın, seni öldürürüm..." diye falan. Yani erkek egemen bir toplumda, eşcinsel olarak mağdur da olsalar, biyolojik erkekliğinin avantajlarını kullanmaya çalışıyor bu tür eşcinseller. Mağdurken, mağdur ediyorlar. Ve kendilerini savunacak bir tarafları kalmıyor asla. Sen acı çekiyorsan heteroseksist bir toplumda eşcinsel olarak, bu sana heteroseksüel kadınları mağdur etme hakkını vermez ki.

Bakınız homofobi olsa da  bu toplumda eşcinsellik suç değil. Aile ve toplum baskısı olsa da, kimse kimsenin kolundan tutup nikah masasına oturtmuyor. Karşı cinsi duygusal anlamda sevme, onunla sevişme duygunuz yok ise, homofobiye karşı direnme gücünü de bulmak zorundasınız kendinizde. Ben heteroseksüel bir kadın olsaydım, elbette olayı sosyolojik olarak anlamaya çalışırdım ama her kadın bu pencereden bakamaz ve durumu kaldıramaz, anlayışla da karşılayamayabilir ve hukuki olarak hakkını arayabilir, aramalıdır da. Çünkü, kimsenin kimseyi sevgisiz bırakmaya hakkı olamaz kendisi sevgisiz kalsa bile. Mağdur olanın suç işleme hakkı olamaz. Varsa bir sorun, onu çözmeye çalışmalıdır insan olan insan. Çözülmüyorsa da pes etmemeli ve gene de suç işlememelidir.

Evet bir eşcinselin heteroseksüel bir kadınla evlenmesi, erkekliğe toplum baskısına rağmen suçtur ve cezasız kalmamalıdır. Çünkü erkek egemen bir toplumda bir kadının evlenip boşanması o kadar kolay değildir. Hesap vereceği ailesi, çevresi vardır; psikolojik olarak yıkılmışlığını, aldatılmışlığını, hayallerinin bozguna uğramasını ve gelecekte bunların hayatına etkisini saymıyoruz bile. Düşünseniz ya, bir kadın eşcinsel bir erkekle evlilik yaparsa, artık her erkeğe yaklaştığında "acaba bu da mı eşcinsel?" diye kendini sorgulamadan edemez. Bu toplumda kadınlar, manavdan meyve seçer gibi elleme yoklama yoluyla erkek seçemez ki daha. Hem ayrıca eşcinselliğin erkekliğe bir engeli yok ki. Ekek kandıracak olduktan sonra gene kandırır.

İki yüzlü eşcinseller size sesleniyorum; sevgisiszliğinizde boğulun emi yaptığnız sahtekarlıktan, korkaklıktan, i*nelikten dolayı! Hem vicdan katında lanetlisiniz bu yüzden, hukuk da cezanızı en ağırından vermeli. Erkekliği-erkek egemen toplumu mu suçlayacaksınız bu yüzden erkek olmaya çalışarak! Bu kadar sahtekar ve insanlık dışı olacağınıza, eşcinselliğinizle barışın ayol! Bizimle değilsiniz; eşcinsellikten de ihraç edildiniz; siz eşcinselliğin yüz karasısınız çünkü!

Not: Konuyu örnek üzerinden açıklayamıyorum ne yazık ki....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder